5 dagen van sap, de Power Detox voor mijn lichaam, en het vasten

Vandaag is het begin van de lente is overal om mij heen ontwaakt alles tot leven. De planten, de dieren, de mensen, De frisse, bijna bruisende energie is overal te voelen en het is schreeuwen voor een voorjaarsschoonmaak! Hoe meer mijn innerlijk verlangen was om te doen, niet per se in het voorjaar, een keer weer iets echt, echt Goed voor mijn lichaam. Maar wat? Ik heb al 2 jaar clean, het kijken naar mijn porties, doet veel van Sport, het drinken van groene Smoothies,….waar zou ik beginnen? Maar het is mijn favoriete affirmatie: “Alles wat je nodig hebt, komt op het juiste moment.”

En zo het Sap Vasten, of “sapvasten” kwam weer naar mij. Ik was eigenlijk geduwd met de neus op het, voor mij, 2 van mijn Vrienden Blogger over hun plannen vertelde. Een jaar geleden, ik heb het vasten al voor een 3-daagse-sap-cure gemaakt en mijn ervaringen daarmee zijn verzameld. De drie dagen waren echt moeilijk, want vooral in deze 3 dagen Ontgiften zijn de ergste gevolgen. Dus ik moet snel het sap als een interessante ervaring in mijn geheugen opgenomen, maar niet echt om het creëren van een vriendschap. Deze Keer heb ik nagedacht meer over mij beter op de hoogte en uiteindelijk besloten dat het moet beginnen vandaag met het begin van de lente. 5 Dagen Sapvasten.

Waarom wil ik een sapvasten kuur?

Ik ga naar de sap vasten, want ik wil eigenlijk mijn lichaam in de lente schoonmaak. Ik ben al bijna 2 maanden in de Amazone darmreiniging naar me en ik realiseer me dat de positieve effecten van deze Detox kuur aanzienlijk op mijn lichaam. Nu, als ze benaderingen, maar in het einde, ik zou graag vieren weer zo goed””. Om 5 dagen geen vast voedsel meer, geen koffie, geen industriële suiker, etc. mij, maar “gewoon” sterk geconcentreerde voedingsstoffen uit de zelfgemaakte sap van fruit, salade en fruit! Een Paradijs voor het lichaam!

Aan de andere kant, het sap is te snel voor mij ook emotionele redenen. Mijn laatste paar weken zijn heel hectisch geweest en ik had weinig in mezelf. Dit merkte ik vooral de afgelopen paar dagen. Voor mij, het sap betekent snel deze Keer, “contemplatie”. Ik heb de steun voor de 5-sap fast-dag, te mediteren op een dagelijkse basis om een heleboel te doen van Yoga, en om genoeg tijd in de frisse lucht.

Wat is de sapcentrifuge ik gebruik voor mijn sapvasten kuur?

Ik heb mijn sapcentrifuge Philips HR 1871/10 al 1,5 jaar en ben er helemaal tevreden over! Hij juiced alles wat je kunt bedenken, moet u de vruchten en groenten nauwelijks in kleine stukjes gesneden en het is zeer gemakkelijk schoon te maken. Echt alles wat je zou willen van een goede juicer! Ik zou kiezen voor deze sapcentrifuges. Zelfs de Green Star Elite juicer is niet komen omdat, naar mijn mening.

%image_alt%%image_alt%In de tussentijd ben ik overgestapt naar de Slow Juicer Systeem, omdat de sappen kunnen worden bereid veel meer zacht en smakelijk. Ik heb nooit spijt van de verandering en nooit kunt u de Omega Slow Juicer. Met hem kan ik mij voorbereiden op een minimum van twee Keer per maand in hun eigen sappen, en ik ben blij.

De directe juicer vergelijking vindt u nu ook op mijn Blog, zodat u kunt beslissen voor jezelf wat beter past voor u.

Hoe bereid ik me snel voor mij op mijn sap regime?

Zeer belangrijk is goede informatie over dit onderwerp. Tijdens mijn eerste sapvasten Experiment ik ben gevallen een beetje head over heels voor het onderwerp. Deze Keer, ik heb sinds een paar dagen, over mij, YouTube Video ‘ s bekeken en ook met andere “Juicern” uitgewisseld.

Als goede literatuur voor de sapkuren, ik kan je zeker aanraden alles van de Juice Master Jason Vale. Zijn Website en Video ‘ s ik weet al een lange tijd, en in zijn boeken vele vruchtensap zijn inbegrepen recepten. Ik zal los 5 dagen op de ronde, zonder dat het wordt saai. 😉

%image_alt%%image_alt% %image_alt%%image_alt% %image_alt%%image_alt%

Ook mijn aankoop heb ik uitgelijnd deze Tijd in overeenstemming met zijn aanbevelingen, en ik ben alleen op Basilicum, limoen-of selderij als een aanbevolen sap ingrediënten kwam. Nu ben ik nieuwsgierig, natuurlijk, net als alle van zijn sap creaties proeven! Binnenkort weet ik meer!

Als verdere voorbereiding, ik keek naar wat ik deed met de laatste sapvasten Experiment is onjuist. En ik denk dat het één van mijn fouten was dat ik bereid mijn sappen met te veel fruit. Sinds fruit bevat natuurlijke suikers (fruit suiker), het drijft de insuline niveaus vrij snel. Op hetzelfde moment, kan het lichaam te verteren echter veel te splitsen, zodat de insuline daalt snel. Dus ik moest vechten om de laatste poging, arg. Ik had honger pangs. Deze Keer, ik ga, vooral in de middag en in de avond, meer van sapjes uit een veel salade en fruit aan mij….misschien zelfs een soort van “raw groentesoep”, die ik verwarmd op het fornuis.

Sap vasten tijdens de werkuren? .

Dit is een vraag die ik kreeg gisteren op Facebook, toen ik vertelde dat ik begin een sapvasten. Ik koos niet de tijd, in mijn mening, goed want het is mijn Taak die momenteel zo hectisch als altijd, en bovendien, het weekend staat bijna voor de deur. Misschien een Detox Spa vakantie zou beter zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat het kan ook goed aan te sluiten met een normale dagelijkse werk. De laatste Tijd, het was helemaal geen Probleem met mij! Ik heb in de avond altijd bereid de sappen voor de volgende dag en mijn sap rantsoenen om mee te werken.

En duidelijk! Natuurlijk, de collega ‘ s te vragen waarom je drinkt, opeens geen koffie uit de koffie-bar en meer of waarom niet eens een grote fles sap op het werk…maar de vragen en gesprekken heb ik ervaren dat eerder positief. Ik blijf bij wat ik doe! Basta! 🙂

Heeft u meer nodig dan een goed gevulde koelkast en een sapcentrifuge?

Ik zeg Ja. Naast de goede winkels en het voorbereiden van de mentale begeleiding is bij mij deze Keer meer in focus. Detox kan moeilijk zijn en is niet een spel voor kinderen van het lichaam. Daarom heb ik me de bouw van een spreuk voor de volgende paar dagen te gaan:

Body-Temple

Deze spreuk is met mij mee te gaan met mijn project en ik mentale steun, zelfs als ik de optredens met de typische Detox, zoals lichte hoofdpijn, vermoeidheid, enz., om te vechten. Het is misschien niet komt, maar ook niet zo ver…!! Wie weet?! Ik wil niet te gaan aan het begin van het negatieve naar het ding, maar open voor alle ervaringen. Volgens het Motto: Drink het leven, zoals een glas vruchtensap!

En nu is het zover! 🙂 Mijn juice recepten, ik schrijf het op dit Moment voor u. Denk van mij, wens me geluk en volgende week zal je weten hoe mijn 5-daagse sap vasten-kuur is gegaan.

Geef een reactie