Gedaan! – 5 dagen Detox-kuur met zelfgemaakte sappen

Hoera! Ik heb het gedaan! Mijn sapvasten gisteren afgesloten! En wat is mooier dan de Detox Kur peren met een prachtige zelfgemaakte sap van de band aan het einde van de sinaasappels en wortelen?! Yum! Want ziet u, hoe veel ik heb genoten van mijn reinigen van deze Tijd. Maar laten we bij het begin beginnen. Want nou moet ik eerlijk zeggen dat echt niet alles was in de laatste paar dagen, mooi. Niet voor niets heet het Detox, dus Ontgiften. Als de 5 dagen met mij waren, kan nu worden gevonden in de vorm van het dagboek lezen.

Dag 0 – voorbereiding is alles!

Natuurlijk, ik ging winkelen op de dag voor mijn Detox weer goed. Alle groenten, salade en groenten, ik voelde het, afgedwaald in mijn winkelmandje en de kassa bij de kassa keek me verbaasd aan. Ik antwoordde haar alleen met een gigantische roggen, omdat ik op zoek was naar voren op de Detox kuur. 5 dagen alleen Goed voor mijn lichaam! Mijn lichaam is mijn tempel!

Ik heb ook gedownload voor mij in de avond, de App “5 kilo in 5 dagen” van Jason Vale. Je gaf me nog meer sap inspiratie, maar er is ook het idee voor mijn eigen sappen: ik bereid me dezelfde avond, twee verschillende sappen voor de eerste dag: veel salade en fruit. De tweede met meer fruit. De systematiek achter het is om de dag te beginnen met een rijkere sap, met een groter gehalte aan Vruchten (fruit suiker) en afwerking. Terwijl in de Middag en ‘ s middags de tijd meer van een sap met veel salade en fruit (groene sap) wordt gedronken.

Omdat dit programma van Jason Vale is al getest door vele mensen met succes, en bijna alle gemelde gebrek aan honger gevoel, ik vertrouwde hem, en was op zoek naar mijn ervaring met dit sap combinatie. Omdat, zoals reeds vermeld in de inleiding post, heb ik op mijn laatste Sap Vasten gewoon te veel fruit-zware sappen voor mij, en een constant gevoel van Honger gevoeld.

Dag 1 – Oh dear! Detox-zuiver

Dus begon ik te vasten van de eerste dag van de sap-cure-high-zware sap gemaakt van sla, Appels, komkommer, gember, broccoli, en wat ananas gemotiveerd met mijn groenten. De smaak die ik had om te wennen aan mij een keer, maar gewoon door de zoete ananas smaakte naar me toe met elke glas beter. Sindsdien werkte ik op dag 1 is heel normaal, ik dronk 0,5 liter voor het werk, en nam mij 1 liter van mijn fruit-zware sap met mijn werk. Al in de middag een lichte hoofdpijn set in met mij, die stond op in de nacht. Ik heb sterk het vermoeden dat het kwam van de koffie terugtrekking, omdat het niet een feit voor mij van de ziel lijden, mijn geliefde Barista bij de coffee bar “te gooien, vandaag is voor mij een grote Cappuccino met Soyamilch” op het hoofd…

Ik was ook op deze eerste dag, alleen maar moe en emotioneel heel boos. Geen goede dag! Op een of andere manier kwam alles bij mij op de eerste dag! En dus was ik blij om te kruipen in de avond, rond half negen zelfmedelijden in mijn bed, en tot het einde dag 1. Het Detox-hit!

Dag 2 – Nieuwe inspiratie op te doen

De leukere de tweede dag begon. Na ongeveer 10 uur slaap, lichte hoofdpijn nog steeds, maar ik heb al beter. Vooral na een lekker Kopje groene thee in de Ochtend. Als geen koffie, dan groene thee! De groente-zware sap smaakte mij op de tweede Ochtend veel beter dan de dag ervoor! De openbaring was het dan, maar het fruit-zware sap voor de lunch en in de middag! Rode biet met rijpe peren!! Een prachtige combinatie die ik had gedaan op de vooravond van mijn duseligen voorwaarde. WOW, dit sap was geweldig!

Vanaf dan ging het bergopwaarts met mij en mijn sap Experiment. Op de tweede avond, nam ik het als een beetje Extra, een warme miso soep voor mij. Ik had een sterke drang om iets Zout. En mijn lichaam reageerde meteen met een heerlijk gevoel van welzijn! Dag 2 was zo veel beter! Ik was op zoek naar dag 3!

Dag 3 – Het loopt met de juice!

Op de derde dag had ik voor het eerst het gevoel, dat ik met meer energie om in opstand te komen. Daarom kon ik het niet geloven, mijn 15-mijl Seerunde. En wat kan ik zeggen: Het ging geweldig en ik was zelfs sneller dan de vorige Keer! 🙂 Natuurlijk, de gedachte kwam om op de “mijn energie echt? Wat moet ik doen als ik nu plots duizelig, enz.?” Maar ik heb gekalmeerd aan de binnenkant opnieuw en opnieuw, en, mutatis mutandis, in de woorden van Jason Vale dacht: Het lichaam is opgegeven tijdens het sapvasten in een zeer geconcentreerde Vorm met alles wat hij nodig heeft. Dus raak niet in paniek! En hij had gelijk! Het uitvoeren ronde was mijn bewijs dat ik nodig had. Nu wist ik: sapvasten brengt echt undreamt-energie. Waanzin!

Dag 4 – Emotioneel Eten

De vierde dag was voor mij een bijzondere uitdaging. Ik was vanaf de vroege ochtend tot laat in de avond, het huis uit tijdens een Seminar. Daarom heb ik bereid alles voor mij zoals gewoonlijk, en het werkte als een charme. Maar met een component had ik niet verwacht: Het Seminar was emotioneel erg diep en was heel goed voor mij, dus ik moest in de middag slechts een banaan en een klein stukje van de taart als voedsel voor de Ziel eten! Ik had het gevoel dat het niet anders! Emotioneel Eten is bij uitstek! Maar te ergeren in plaats van me over, ik nam aan dat deze slip-up gewoon schattig, want hij liet me zien hoe veel onze eetgewoonten met onze staat van geest. Puur fysiek, ik had geen honger, ik ging met het sapvasten prima in deze 4. Dag! Maar emotioneel, ik moest gewoon “eten” en als ik voor de amandel taart! Een interessante ervaring!

Dag 5 – Alles Routine

De laatste dag van mijn vasten was al in een Routine. Ik bereid mijn sappen direct fris in de Ochtend en nam mijn sap rantsoenen om mee te werken. Ongeveer elke 2-3 uur dronk ik automatisch, een goed glas sap en ging naar de 5. De dag van mijn Detox-regime, zonder complicaties en met een goed gevoel van over.

De dag erna hetzelfde als elke dag

Gisteren Ochtend stond ik op en wilde echt normaal voor het Ontbijt, maar mijn blik in de koelkast vertelde me: “Hey, er is zo veel groenten, salade en fruit voor u klaar!” En aangezien ik niet de volgende dag in huis, ik begon de dag met een groot recycling en ik legde mijn oorspronkelijke Ontbijt plannen voor later! Ik versterkt mezelf met een groot glas sap en ging terug op een mooie ronde van het runnen van. Na de run at ik mijn welverdiende Ontbijt-Havermout en genoten ten volle! De rest van het sap nam ik mijn lange auto reis. Sap gaan weer! 🙂

Detoxkur

Wat is nu mijn conclusie voor het reinigen?

Beter lichaamsbewustzijn – een eenheid

Dus snel 5 dagen vruchtensap zijn einde nadert snel! Het was een geweldige ervaring, in alle opzichten! Ik had het gevoel veel sterker met mijn lichaam. Hij vertelde me duidelijk wat hij nodig had: wel of niet veel van slapen, of een warme, zoute soep of de troostende fluitje van een cent. Tegelijkertijd toonde hij mij indrukwekkend, dat was ook tijdens het sapvasten. 2 lange afdalingen (een totaal van 30 km binnen de cure), evenals regelmatige krachttraining, zonder verlies van energie, geen duizeligheid of iets dergelijks! Ik heb geleerd in de 5 dagen, dus heel veel over mijn lichaam…Het is voor mij de meest mooie ervaring!

Werkt ook in het dagelijks leven

Daarnaast heb ik ervaren hoe makkelijk, maar sapvasten in het dagelijks leven. Natuurlijk, de sappen in de behoefte van uw tijd van voorbereiding, maar ook de andere maaltijden hebben we de zorg in ons normale dagelijkse leven. Daarom was het absoluut geen Probleem voor mij, mijn sap rantsoenen de avond voor of op de eerste ding in de ochtend voor het werk voor te bereiden en vervolgens in flessen mee te nemen. Integendeel! Ik had liever een goed gevoel, echt de tijd nemen, alleen self-made food (sappen) om mij en om het leven een beetje zelfvoorzienend voor 5 dagen! Maar het is niet alleen mij, het was uiteindelijk een goede, zelfs mijn lichaam heeft gedaan de Detox zeer goed. Mijn huid ziet er veel frisser. Mijn ogen fonkelen. Mijn energie niveau is hoger dan normaal. En ook mijn slaap is uitgegroeid tot rust.

Juice recepten geprobeerd en verzameld

Als derde belangrijke punt dat ik heb geleerd van mijn Detox kuur, hoe snel kan de super-heerlijke juice recepten zelf. Ik combineerde de 5 dagen van veel fruit en groenten zoals nooit tevoren! Rode biet en peer. Tomaat en ananas. Salade en sinaasappels. Het was ontzettend leuk om mijn creativiteit de vrije loop! Daarom heb ik besloten heb, zal ik een aparte post met mijn favoriete sap recepten uit het reinigen voor je. Dit is zeker ook in uw belang. 😉

In conclusie, ik kan het aanbevelen van je met heel mijn hart, om zich eens te meer een dergelijke sapvasten ervaring. Het is absoluut fantastisch, wat gebeurt er in deze tijd met het eigen lichaam en, boven alles, de zin van het lichaam. De combinatie van fruit was zwaar en groente-zware sappen echt perfect, dus dat voelde ik vanaf de tweede dag, geen Hongergevoel, maar wel goed verzorgd ik me voelde. Zo goed zelfs dat ik gestart met mijn “fast break” gisteren met een lekker glaasje sap. Wat kun je nog meer wensen? 🙂

Voor uw eigen reinigen met verse sappen, ik heb geschreven over mijn favoriete sap recepten, tips en een FAQ voor de sapkuren gemaakt. Ik hoop dat je Detox kuur kunt u vervolgens gemakkelijk! 🙂

En als je nog op zoek naar de juiste sapcentrifuge voor u, kijk dan op mijn blog voor de sapcentrifuge vergelijking. Hierin heb ik de twee bestaande technieken in de markt (Slow Juicer versus centrifugale juicer).

Photo Credit Afbeelding 1: Shutterstock / 269274068 / Studio-Afrika

Geef een reactie