Recept: Winter Geroosterde Groenten

Iedereen die mij kent weet dat ik kook veel waarde aan het feit dat de gerechten die ik kook gezond, lekker en snel te bereiden. Wanneer de mensen zien en horen dat ik investeren in aanvulling op mijn werk, om te koken, tijd in de Sport, en natuurlijk sociale zorg contacten komen veel vragen, zoals: “waar haal je de tijd? Ik kan dit niet!” Ik maak er een punt om te volgen, een gezonde levensstijl en ik heb gevonden, dus, voor mij, veel verschillende paden en oplossingen, de dingen die voor mij belangrijk zijn, zelfs in een stressvolle leven van alledag. Een aspect is, met een lage uitgaven van de tijd om te zorgen elke dag voor een gezonde voeding. Om dit te doen, ik breng elke dag ongeveer een half uur. 30 minuten per dag, niet meer. Vorige week gaf het me geroosterde groenten met seizoensgebonden groenten.

Winter_Ofengemüse

Gebakken groenten is een grote en zeer gezond voedsel dat snel bereid en smaakt heerlijk. Sommige groenten, vooral de groenten van het seizoen, ik koop bevroren wanneer ze beschikbaar zijn. De meeste van de rassen die ik koop, maar natuurlijk verse, was en snijd ze klein en vries het is soms makkelijk, als ik tijd heb. Het voordeel van dit is dat ik niet hoef te bereiden veel, als ik de oven groenten. Ik kan dan gewoon een voorbereide Deel uit van de diepvriezer in de oven en je bent klaar! Daarnaast zijn er vele grote keukenapparatuur, zoals, bijvoorbeeld, de Nicer Dicer, die maken mijn werk gemakkelijker te maken. Maar ook, als ik me niet op voorbereid, het mengsel wordt gekookt in de oven groenten heel snel:

%image_alt% De Winter geroosterde groenten stemmen: 2 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept Winter geroosterde groenten stemmen: 2 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 15 minuten 30 minuten porties voorbereiding 2 15 minuten, bereidingstijd 30 minuten

 • Menu Hoofdgerecht
 • Veganistische keuken

Ingrediënten

 • 1 rode Biet
 • 1 Pastinaak
 • 1 wortel
 • 2 aardappelen
 • 1 ui
 • Zout*
 • Peper
 • 1 THEELEPEL tijm, gedroogde
 • 1 THEELEPEL gedroogde Oregano
 • 2 EETLEPELS olijfolie*

Porties: Ingrediënten

 • 1 rode Biet
 • 1 Pastinaak
 • 1 wortel
 • 2 aardappelen
 • 1 ui
 • Zout*
 • Peper
 • 1 THEELEPEL tijm, gedroogde
 • 1 THEELEPEL gedroogde Oregano
 • 2 EETLEPELS olijfolie*

Porties:

 • Menu Hoofdgerecht
 • Veganistische keuken

Instructies

 • Maak de groenten schoon, pel ze en snijd ze in hapklare stukjes.
 • Regel een bakplaat met bakpapier en de groenten. Breng op smaak met zout, peper, tijm en Oregano kruiden en olijfolie op de bovenkant.
 • Op 200°C voor ongeveer 20-30 minuten op convectie bakken en draai af en toe. Gedaan!
 • In principe kunt u gebruik maken van alle soorten groenten, sommige moet gekookt worden (bijv. broccoli):

  (Zoete) Aardappelen, Wortelen, Courgette, Champignons Uien Paprika, Aubergine Bonen, Pompoen, Bloemkool, Broccoli, Spruitjes, Koolrabi, Venkel, Spruitjes …

  Hoe hebt u uw geroosterde groenten? Goede Eetlust! 🙂

  Geef een reactie