Recept: Zomer Geroosterde Groenten

Toegevoegd: Echt de zomer, het weer in Hamburg is het niet. Integendeel, ik kwam deze week uit Mallorca terug in de Hanzestad, ik heb het gevoel dat het is herfst. Het regent quasi-continu (maar ook in Mallorca, we hadden twee dagen van regen – het goot van de regen!). Dit verhindert me, maar niet voor de zomer nog steeds op mijn bord. Een favoriet van mij, als ik niet veel tijd hebt om te koken, is geroosterde groenten. De Winterse Versie die ik heb u hier al. Nu de zomer versie volgt met Maïs, paprika ‘ s, bonen, wortelen en champignons. Als u wilt om te koken het recept, je moet een beetje haasten, zolang het niet meer van de zomer groenten, lokaal geteeld. Door de manier waarop: Het volgende seizoen agenda (September) je volgende week hier op de Blog.

Sommer-OfengemüseIn de biologische supermarkt stond ik voor een paar weken, weer in de voorkant van het kruidenrek en speelde met de kruidenmixen van de herbaria en checklist plantennamen. Zo ver, de prijs heeft mij afgeschrikt, maar ik heb gehoord dat een heleboel Goede dingen over de producten. De nieuwsgierigheid was op een bepaald punt, maar te groot en dus all over the place “* verplaatst ‘ met mij. De kruiden mengsel (die ook kan worden gebruikt als een groente bouillon gebruikt) die ik gebruikte voor mijn oven groenten en vond ze erg lekker. Als een groente bouillon, zal ik het niet gebruiken, maar ik doe het zelf wel! 🙂

Sommer-Ofengemüse Herbaria1

%image_alt% Recept: zomer geroosterde groenten stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Recept print recept: zomer geroosterde groenten stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 30 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten, bereidingstijd 30 minuten

 • Vegetarisch Menu
 • Keuken Hoofdgerecht

Ingrediënten

 • 2 maïskolven
 • 2 rode paprika ‘ s
 • 150 g champignons
 • 200 g bonen

Porties: Ingrediënten

 • 2 maïskolven
 • 2 rode paprika ‘ s
 • 150 g champignons
 • 200 g bonen

Porties:

 • Vegetarisch Menu
 • Keuken Hoofdgerecht

Instructies

 • Maak de groenten schoon en snijd ze in hapklare stukken.
 • Regel een bakplaat met bakpapier en de groenten. Kruiden en olijfolie op de bovenkant.
 • Op 200°C voor ongeveer 20-30 minuten op convectie bakken en draai af en toe. Gedaan!
 • Goede Eetlust! 🙂

  Geef een reactie