Recept: Kleurrijke gewokte groenten uit de Alnatura-kookboek

Enige tijd geleden heb ik ontdekt tijdens het winkelen de Alnatura kookboek, dat is, van natuurlijk, liepen direct in mijn winkelmandje. Het was niet totdat ik thuis kwam, vond ik dat het boek is het resultaat van een recept concurrentie, de Alnatura 2012. Op het moment heb ik gevoed mij voor een heel lange tijd na het Schoon-het Eten van principes, en op mijn eerste blog gezondheid is niet meer geschreven (het bestaat al voor een lange tijd). Dus ik was op de concurrentie (“Mijn Alnatura 3erlei”), en zelfs hebben deelgenomen. De mooiste vond ik het, dat Alnatura gekookte de beste recepten die zijn ingediend, en gedeeltelijk verbeterd. Tot nu toe heb ik probeerde slechts één van de recepten (licht gewijzigd) en ik wil jullie voorstellen aan vandaag. Een deel van de andere recepten ga ik om te koken maar toch zijn er een aantal die een beroep op mij heel veel! Anderen, echter, niet helemaal, want er zijn er ook vis en vlees recepten zijn opgenomen.

Alnatura Kochbuch Gemüsepfanne

Het Originele recept is een “snijbiet-wortelen-pan met hennep zaden” – ik heb het een Kleurrijke groente-roerbak zonder de hennep zaden en een paar ingrediënten weggelaten, en andere toegevoegd.

%image_alt% Kleurrijke groente-roerbak stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Kleurrijke groente-roerbak stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 10 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten, bereidingstijd 10 minuten

 • Menu Hoofdgerecht
 • Veganistische keuken

Ingrediënten

 • 100 g wortel
 • 1 Vaste Plant Snijbiet
 • 200 g Courgette
 • 1 EETLEPEL olijfolie*
 • 100 g Maïs
 • Zout En Peper
 • 2 Takjes Dille

Porties: Ingrediënten

 • 100 g wortel
 • 1 Vaste Plant Snijbiet
 • 200 g Courgette
 • 1 EETLEPEL olijfolie*
 • 100 g Maïs
 • Zout En Peper
 • 2 Takjes Dille

Porties:

 • Menu Hoofdgerecht
 • Veganistische keuken

Instructies

 • Schil de wortelen en snijd ze in plakjes. De snijbiet en was de Courgette en snijd deze in kleine stukjes. De Dille fijn hakken.
 • De olijfolie in een koekenpan. Wortelen en Courgette voor 5 Min. koken in de oven. Dan de snijbiet is toegevoegd en nog 5 Min. koken in de oven.
 • De Maïs en breng op smaak met peper en zout. De Dille erover en serveer.
 • Ik hou van deze recepten: Paar ingrediënten, gezonde, lekkere en snel te bereiden! Goede Eetlust!

  Geef een reactie