Recept Collectie Lente

Lieve mensen, de lente is eindelijk hier! De meteorologische begin van de lente is een beetje langer achter ons, maar het is nu pas dat de zon begint te stellen (althans voor mij in Hamburg) zo langzaam te Schijnen en de bloemen beginnen te bloeien.

Frühling

Ik hou van de lente, is het bijna niets, maar beter dan toen langzaam alles uit de “winterslaap”, Wake up! 🙂 Ik hou van knoflook, slechts seizoen, en de rabarber en asperges, die heeft nog een paar weken wachten.

Als in de herfst en de Winter, ik heb ook een recept collectie voor de herfst voor u:

Ontbijt recepten:

  • Overnight Oats – 3 Lente Recepten
  • Smoothie Kom
  • Gezond Ontbijt Pizza

Rezept Frühstückspizza 2

Hoofd gerechten

  • Wilde Knoflook-Quinoa-Burger
  • Asperges met oranje-pistache-Salsa

 

Wildkräuter Grüner Smoothie 1

Wat zou ik graag nu experimenteren in de lente weer steeds meer met zijn wilde kruiden in mijn Groene Smoothies. Ik heb hier al over.

Te veel lente recepten ben ik nog niet uitgegeven nog niet op de Blog, zoals ik het zie. Ik ga proberen om dat te veranderen! 🙂 Alle recepten die hier verschenen over het project: Gezond leven, hier, en hier zijn alle eerder uitgebrachte seizoen agenda.

Geef een reactie