De lente maakt je wilt Yoga – Vijf redenen voor Yoga NU

Voor het grootste deel van Yoga meestal in de herfst en de Winter – dus de twee beschouwende, rustiger tijden van het jaar als het gaat om de innerlijke bezinning en persoonlijke retraite. Voor mij is dit iets anders! Ik krijg vooral veel, zoals Yoga, wanneer de eerste bloemen laten zien, de bomen zijn fris en Groen ontkiemen, en de vogels met hun ochtend concert van mijn ziel raken. Het voorjaar betekent voor mij, een ontwaken….”Hallo, ik ben terug.” Genoeg NAP, nu wil ik leef bewust en me te verplaatsen….vooral in de frisse lucht. Deze Yoga past perfect, denk ik. Mijn 5 redenen voor Yoga, VOORAL in het voorjaar, presenteer ik u in dit Bericht.

Yoga voorzichtig brengen het lichaam in vorm

Veel van de yoga soorten zijn zeer zacht voor ons en ons lichaam. Self-Vinyasa Power Yoga is een dynamische yoga stijl brengt ons soms in een zweet, echter, is zeer soepel en zelfs bewegingen die ons lichaam uitdaging, maar niet overweldigen. Echter, heb ik ervaren dat het zelf in andere sporten, zoals Hardlopen, dat gaan we hier na de Winter snel op onze grenzen en ons, speciaal voor de eerste rondes van de hoge geesten en de vreugde van de lente, te overweldigen. Die was in de Winter meer van een klein sport-en nu zijn lichaam is op de auto voor zou willen brengen, (Power) Yoga is erg goed. Ik adviseer groeten in de Ochtend, afhankelijk van de zon, evenals een tot twee Yoga sessies à 60 minuten in de loop van de week.

prAna-beste-Yoga-Wear-Spring-2016

Met mijn zon, de zon groeten greet

Te behoren tot mijn dagelijkse ochtend ritueel voor minstens 5 volledige zonnegroet met welke begin ik mijn dag. Met mijn zon, het mobiliseren van greet ik mijn prachtige lichaam na een nacht slapen, en stimuleren de circulatie naar mijn. Op hetzelfde moment dat de zon groeten voor mij, maar ook een figuurlijke betekenis. Als ik opsta in de ochtend, net voor de zes, en mij op mijn yoga Mat te gaan, dan duurt het niet lang, totdat de ochtend zon kruipt uit haar cloud bed op de horizon. Groet ik even van de zon, kom ik nu pas in de lente van dit moment. In de Winter, voor mij werkt op een normale werkdag, helaas te laat. In de zomermaanden is het zelfs veel eerder helder. Dus, ik groet u alleen in het voorjaar met mijn Zon en de zon begroeten dan in dezelfde periode in de ochtend?! Misschien komt ze vaker naar de preview….?! Wie weet! 😉

prAna-Meadow-Top

Yoga helpt je om te ademen

Weet je zeker dat dit dringend gevoel dat als we bleven de hele Winter zeer veel tijd in een gesloten, bedompte kamers, die we nodig hebben om uiteindelijk gewoon een time-out weer en de lente is bijna in ons de ogen wil?! Ik ga voor in de ochtend, zou ik graag nog steeds in pyjama op het balkon en adem de frisse lucht diep in mijn longen en in mijn buik. Een heerlijk gevoel, dat ik door ademhalingsoefeningen uit de Yoga ondersteuning. Want vaak zijn die we inademen in ons dagelijks leven is zo vlak en zo breed in de borst, dat de lucht vult onze longen goed, laat staan in onze buik komt. Yoga verdiept de ademhaling, als we de praktijk bestendig. In de zogenaamde Pranayama – “de adem van de school” van de Yoga – we leren verschillende technieken. Wie zou niet willen om het zo complex is, adviseer ik een mooie Video, waar de volledige ademhaling – de echt diepe buikademhaling, ook voor Yoga beginners en is goed uitgelegd.

prAna-Dreaming-Top-weiß

De mooiste Yoga-Draag alleen in de lente…

Mijn favoriete yoga kleding die ik ooit heb geschreven, en in dit seizoen heb ik gevonden nieuwe favorieten voor mij. Het merk prAna Yoga-serie staat voor me. Ik hou van de dingen! In sommige HIIT YOGA Training kon je al zien dat mijn laatste prestaties in actie. Nu heb ik een foto van de onderdelen op dezelfde tijd aanvullen. Wat vind ik zo mooi: Alle dingen zijn super zacht en comfortabel en zien er zo geweldig uit! Elk deel heeft wel iets Speciaals, wat komt door de kleur, het patroon of de Vorm van uitdrukking. Mijn favoriete onderdeel is de elixir Jumpsuit – Yoga-one-piece suit heeft een beetje van Catwoman! Super leuk! In het bijzonder, vind ik dat Yoga sexy kan zijn… 🙂

prAna-Jumpsuit-Catwoman

Mijn nieuwe Trend is Outdoor Yoga betekent

Zoals ik aan het begin van het jaar over mijn plannen in 2016 om te denken dat vlot in een keer, een woord op my vel papier, dat verbaasde me een of andere manier. Ik schreef het “Outdoor Yoga”. Zo lees ik het opnieuw en opnieuw, de vorming van vele mooie beelden in de voorkant van mijn innerlijke ogen….Yoga in onze tuin, Yoga in het bos, Yoga op het strand, Yoga in de bergen, Yoga in de sneeuw, Yoga in Hawaii, Yoga in Central Park, New York,….Yoga overal. Ik heb het eerder gedaan, vaak geheel onbewust, en voor mij als kind was. Dit jaar heb ik mij, mijn yoga Mat vaker buiten roll-out. Vooral nu in de lente, het juiste moment komt voor! Een paar keer heb ik het al. Er is nauwelijks iets Beter dan mijn na-Yoga-praktijk Flow op het terras bij zonsondergang. Outdoor Yoga is mijn nieuwe Trend in 2016. Laten we eens kijken als je weer meedoen! 🙂

prAna-Yoga-Spring-2016

Nou, iedereen die denkt dat Yoga alleen voor de koude herfst-en winterdagen? Yoga is één van de nu in het voorjaar, en ik hoop dat ik je kan overtuigen met mijn vijf redenen om Yoga in het voorjaar…de LENTE YOGA, om zo te spreken!

Geef een reactie