Overnight Oats: Drie De Lente Recepten

Het is tijd voor een nieuwe Overnight Oats! In het afgelopen jaar, ik heb u drie van de vier seizoenen, die elk vier tot vijf Overnight Oats recepten pro artikel:

  • Overnight Oats: Vier de zomer recepten
  • Overnight Oats: Vijf herfst recepten
  • Overnight Oats: Vijf winter recepten

De lente is het laatste Seizoen, is nog steeds vermist. U weet nu, dat kan ik u op dit moment worden alleen zeldzame recepten, aangezien de meeste van de gerechten die ik kook voor projecten en klanten en zo, natuurlijk, zijn niet, of zijn weergegeven. Een aantal van de (Ontbijt) recepten die ik heb ontwikkeld in het afgelopen jaar, vindt u in mijn boek ‘de Schone Eten Natuurlijk* koken”. En als de tijd voor recepten voor de Blog is momenteel schaars, ik ben blij te meer dat ik heb gedaan is het nu, drie nieuwe Overnight Oats recepten om te “koken” en te fotograferen 🙂

In dit verband zou ik graag al mijn samenwerking met Pinterest DAK. Sinds het begin van Maart een Ontbijt campagne, waar ik toe behoor draait op Pinterest al. Mijn Ontbijt van Bestuur kunnen hier gevonden worden:

DE-PinPicks-breakfast-facebook

Overnight Oats – heerlijke, vullende en gezonde

Mijn basis recept voor Overnachting Haver kan hier gevonden worden – als je nog steeds geen idee wat het eigenlijk is! 🙂 Alternatief voor havermout voor Overnachting Haver, ik heb aan u gepresenteerd al. De voorbereiding van de Overnight Oats is simpel: ik neem ca. havermout 40 g en 120 ml vloeistof per Portie. Echter, ik meestal niet, maar doen alles met de regel van de duim. Bekijk gewoon hoeveel Honger je hebt in de ochtend. Ik verwarren dus gemakkelijk alle ingrediënten, drop ze in een glazen Pot (als alternatief kunt u gebruik maken van een storage box) en plaats het in de koelkast heeft gestaan. Afhankelijk van de tijd en zin heeft, voeg ik dan in de ochtend, nog steeds vers fruit. Een heerlijke, vullende en gezonde Ontbijt.

Mijn 3 nieuwe Overnight Oats recepten

Aardbei-Framboos

Overnight Oats Erdbeer-Himbeere 1

Ingrediënten voor 1 Portie:

100 g aardbeien, 80 g frambozen 80 g grieks. Yoghurt 100 ml haver melk 1 TL Chia zaden* havermout 40 gr volkoren

Voorbereiding:

Op de vooravond van de aardbeien en de frambozen wassen, verwijder de steel en snijd de aardbeien in kleine stukjes gesneden. De griekse yoghurt met de havermout, melk, Chia zaden*, en de full-grain meng havermout. Over nacht in de koelkast.

Overnight Oats Erdbeer-Himbeere 2

Rabarber-Amandel

Overnight Oats Rhabarber-Mandel

Ingrediënten voor 1 Portie:

1 stick van rabarber 1 EETLEPEL citroensap 1 EETLEPEL agave siroop 100 ml amandel melk 40 g Kamutflocken 1/2 rijpe banaan

Voorbereiding:

Op de vooravond van en was de rabarber, pel ze en snijd ze in blokjes. 300 ml water in een steelpan, breng aan de kook. Wanneer het water kookt, rabarber, limoen en agavesap en 3-5 minuten op matig vuur sudderen. Het overtollige water door een zeef en laat uitlekken. Rabarber met amandel melk en Kamutflocken mix. De banaan prakken met een vork en onder de rabarber mengsel. Dit framboos-Chia jam smaakt.

 

Kokos-Ananas

Overnight Oats Kokos-Ananas 2

Ingrediënten voor 1 Portie:

120 ml rijst-kokosmelk 1 EETLEPEL kokos 40 g volkoren-havermout 2 plakken ananas (ongeveer 100 g) 1 TL Chia zaden*

Voorbereiding:

Op de vooravond van de rijst-kokosnoot melk met kokos vlokken, volkoren gerolde haver -, ananas -, en Chia zaden* mix.

Overnight Oats Kokos-Ananas 1

En nu ben ik geïnteresseerd: Hoe eet u uw Overnight Oats met de beste?

Geef een reactie