Mijn Recept Boek: De Moleskine Journal Recept

Wow! Project: Gezond leven voor meer dan een maand en twee dagen online. Op 01. Oktober 2013 gingen we hier en ik ben overweldigd door hoe veel reactie die ik sindsdien heb ontvangen! Met zoveel bezoekers, reacties, Facebook Likes en Nieuwsbrief sign-UPS, etc. Ik had niet helemaal verwacht – maar ik ben blij met ieder van jullie die op zoek is dan hier. DANK u!

Maar nu het eigenlijke onderwerp: vandaag wil ik je voorstellen aan mijn kook boek van Moleskine. Ik ben een grote Fan van Moleskine en kopen, ondanks de helaas hoge prijs weer al mijn agenda ‘ s, notitieblokken en kookboeken en andere boeken uit de “Passion Journal”serie van Moleskine. Voor mij, het boek is ideaal om de orde te bewaren. Ik had een grote verzameling van losse stukken papier, afgedrukt recepten, bladzijden gescheurd koken tijdschriften die er zijn en zo op. Deze aandoening is irriteerde me zo dat ik was op zoek naar een mooi boek. Bij toeval ontdekte ik het ‘Recept Tijdschrift” door Moleskine* en het was duidelijk voor mij: dit één of geen.

Moleskine Rezeptbuch1

 

Sindsdien schrijf ik mijn beste recepten in dit kleine boekje. Het boek werd waarschijnlijk smaakt een meting van hoe goed mijn eten. Dus ik vraag mijn vriend en als ik wil weten als hij het eten lekker vindt, als het smaakt ZO goed, dat moet in mijn boek van cook. Want alleen wanneer er twee van ons zo goed smaakte, dat het kan worden gekookt, het recept het Recept Journal.

Moleskine Rezeptbuch2

Nu op naar de feiten’book: Recipe Journal*, net als de meeste van de Moleskine boekjes – in DIN A5 en heeft een harde omslag en lint Sluiting. Wat maakt mij bijzonder goed-het reliëf kookgerei op het deksel als op de eerste foto zie je). Daarnaast heeft het boek drie ligamenten als een bookmark (licht grijs, grijs en zwart). Het boek is geheel geschreven in het engels, maar het komt met een klein boekje met de Vertalingen. Aan het begin van het boek is een Overzicht van seizoen voedingsmiddelen, die is onderverdeeld in maanden. Een leuk idee, en misschien wel voor het koken newbies heel interessant, maar voor mij overbodig. Drie pagina ‘ s met informatie over de voedingswaarde te volgen, hier is weer een leuk idee, maar voor mij onbruikbaar. Een pagina volgt een tabel met verschillende maten meten, heb ik ook nooit gebruikt. Dan is de interessante deel komt op het laatst. Twaalf koppen, waarvan er 6 zijn al ingesteld (“Hapjes”, “Eerste Cursussen,” “hoofdgerechten”, “bijgerechten”, “Nagerechten”, “Cocktails”), de andere 6 u zelf kunt maken. Maar ik heb bedekt deze vooraf bepaalde rubrieken in het gedeelte met de instructies die zijn geleverd, en de koppen veranderd (Desserts en Cocktails, bijvoorbeeld). Onder elke rubriek, 17 pagina ‘ s zijn voor de recepten. Per pagina kunt u een recept en geef aan hoe hard het hof is, voor hoeveel porties de ingrediënten zijn, hoe lang de voorbereiding en het koken van de tijd, die de wijn passen, en hoeveel sterren geef je het recept. Het idee met de sterren denk ik dat is leuk, maar zoals al geschreven ik schrijf de recepten in het boek dat het verdient. Recepten die ik zou beoordelen met 1-4 sterren, niet om het te maken in de eerste plaats in het boek. Aan het einde van het boek, een inhoudsopgave, die ontdekte ik helaas te laat en mijn eigen aan de voorzijde op de eerste pagina ‘ s die ik heb gemaakt. Aangezien het behoort, in mijn mening, de weg naar voren en niet naar achteren. Ik vind het geweldig dat alle pagina ‘ s zijn genummerd en u vindt alle recepten snel, als het boek is netjes. U kunt plezier hebben het hier, creatief, echt, ik denk dat de beige Sticker die je kunt om de recepten van de stick (“duim geladen”, “gezond”, “beste ooit”, enz.).

Conclusie: Ondanks de prijs van ongeveer 15 euro en de andere punten van kritiek die ik heb genoemd, ik zal het boek kopen als het vol is. Zo ver ik heb niet gevonden een beter boek, in mijn recepten die u kunt toevoegen. Ik hou van het Ontwerp van Moleskine en veel plezier met het programma heb ik naar mijn recepten in dit boek. Het zou een normale notebook, het zou me niet zo leuk om te vullen het boek met recepten en ideeën.

Moleskine Rezeptbuch3

Het sorteren en ordenen van je recepten?

Geef een reactie