Recept Collectie Zomer

Uw Liefde, vorig jaar, heb ik al gepubliceerd recept collecties voor de lente, herfst en Winter – wat ontbreekt is de zomer! Ik hou van de zomer en de natuurlijke voedsel beschikbaar voor ons in deze tijd van het jaar! Hier is mijn seizoen agenda waar u kunt zien wat er nu is hier in Duitsland seizoen.

IMG_3389IMG_3458

Ik ben momenteel op Mallorca, geniet van de zomer en het werken op twee spannende projecten (de foto ‘ s hierboven zijn niet van Mallorca, maar uit Hawaii, waar ik was vorig jaar). Op Snapchat (@HannahFreyPGL) krijgt u inzicht in mijn tijd in Mallorca. Zo veel als ik geniet van de tijd en het eten op het eiland, ik ben ook blij om te kunnen koken thuis weer. Hier zijn de zomer recepten heb ik tot dusver gepubliceerde project: Gezond leven:

Rezept Frühstückspizza 2

Ontbijt

 • Overnight Oats Mango Lassi
 • Acaí Kommen
 • Aardbei-Chia Vast
 • Hibiscus in de Smoothie en Ontbijt
 • Ontbijt Pizza

 

Quinoa Pfanne mit Pfifferlingen und Bohnen

Hoofd gerechten

 • Quinoa roerbak met cantharellen en bonen
 • Snijbiet-Quinotto
 • Gebakken aardappelen met Swiss chard-kaas dome en tomaat salade
 • Zomer Geroosterde Groenten
 • Vegetarisch grillen

Wassermelonen-Pizza1

Zoet

 • Rohköstliches Banaan-Ijs-Banketbakkerij
 • Mooie Crème – Veganistisch Banaan-Ijs
 • Watermeloen Pizza
 • Aardbei-Mango-Quinoa-Salade

WEB_Clean eating 1050x500px_CTA2© Gräfe en Unzer

Veel plezier koken en een goede eetlust! 🙂

Geef een reactie