Recept: Gezond Ontbijt pizza (vegan)

Net als ik, de eerste maaltijd van de dag lijkt de liefde! Er gaat niets boven een heerlijke, voedzame Ontbijt! Mijn Ontbijt recepten zijn een van de berichten hier op het project: Gezond leven, het meest worden gelezen. Bijvoorbeeld, mijn zomer Overnight Oats van vorig jaar, of de lente recepten die ik onlangs gepubliceerd. Reden genoeg om u dit recept: Een gezond, vegetarisch Ontbijt pizza:

Rezept Frühstückspizza 1

Het Ontbijt pizza is een beetje complexer, omdat de Overnight Oats, en is daarom bijzonder goed geschikt voor een luie zondag of andere dagen vrij. Het idee van het Ontbijt pizza, ik heb het al een paar keer op Amerikaanse Blogs, en het recept aangepast naar mijn wensen:

Ingrediënten voor 2 porties:

1 Appel (ongeveer 150 g) 100 g volkoren havermout 1 EETLEPEL lijnzaad (grond) 100 g gemengde bessen 100 g soja-yoghurt 1 EETLEPEL Chia zaden* 1 eetlepel bijenpollen*

Voorbereiding:

De Appel schillen, in achtsten gesneden en verwijder de Kern. Met 100 ml water in een steelpan en breng aan de kook gedurende ca. 6-8 Min.), totdat de stukjes Appel zacht zijn. Gooi het water en de stukjes Appel met een aardappelstamper Mus.

De volkoren haver verwerkt in een blender in de bloem. De gebroken Lijnzaad met 3 EETLEPELS water mengen en het Ei vervanger voor een paar minuten bronnen. De oven voor op 175°C boven-en onderkant warmte verwarm.

Kneed de havermout bloem met de appelmoes en het lijnzaad Ei met je handen tot een deeg. Bakpapier op een bakplaat en vorm het deeg tot een cirkel. 15 Min. bak het midden rek.

Inwzischen soja-yoghurt en de helft van de bessen in een blender. Het deeg uit de oven en laat het afkoelen. Yoghurt-berry-Saus en de rest van de bessen. Met Chia zaden en bee pollen om te garneren en serveren.

 

Rezept Frühstückspizza 2

Wanneer u uw Ontbijt pizza van de verbeelding, natuurlijk, geen grenzen. Veel plezier en een goede eetlust!

Geef een reactie