Vandaag de dag is het wild op mijn Blog! En lekker! Ik heb soep een nieuw recept voor je, die heb ik gewerkt aan een paar dagen geleden, een Mediterrane wilde kruiden! Op de markt op de laatste zaterdag heb ik een fantastische geparfumeerd bouquet van de Middellandse zee wilde kruiden gekocht en dit is een heerlijk wild kruid de soep opgeroepen. Mij Opwarming van de aarde was gewoon iets wat in deze koele vroege dagen van de zomer. S ‘ all dezelfde manier?
Vervolgens kan worden gegoten van vandaag, ook in uw keuken een lekkere wilde kruiden soep met rozemarijn, tijm en co.!
Ingrediënten voor 4 platen van de Middellandse zee wild kruid de soep:
- 750ml bouillon
- 1 bosje Mediterrane wilde kruiden (ca 70 gram), gemengd
- ½ Bosje platte peterselie
- 2 EETLEPELS van spelt volkoren meel
- 1 kleine ui
- 2 EETLEPELS kokosvet
- 200 ml amandelmelk
- een beetje zout en peper
- 1 mespuntje geraspte nootmuskaat
- evenement. 1 handvol van eetbare wilde bloemen te Garneer de soep klaar
Voorbereiding van wilde kruiden soep:
Ik heb enkele keren geëxperimenteerd met wilde kruiden. Maar deze Keer, de smaak is zeer intens, als de wilde kruiden soep bestaat bijna uitsluitend uit gekookte wilde kruiden. De soep smaakte vooral tijm, rozemarijn en bonenkruid, maar ook de gebruikelijke peterselie was om te raden. Super lekker!
Natuurlijk, je kunt voor dit recept, wilde kruiden, het te kopen op de markt of, bijvoorbeeld, in het geval van een wild kruid lopen, wat op dit moment verkrijgbaar in vele landelijke gebieden, pick-your-own. Een wilde mix van kruiden komen in dit eenvoudige recept van de soep is anders. Ik ben benieuwd, wat zeg je. 🙂