Project “suikervrij” – Interview met Catherine van katharinakocht.com

Een paar weken geleden ontdekte ik bij toeval in de boekhandel een boek dat ik gelijk gesteld: suiker, de verborgen Killer*. Suiker-maakt-net-afhankelijk, zoals cocaïne, kon u al lezen hier. Het boek heeft me geïnspireerd om dit te doen, mijn suiker te heroverwegen verbruik van de tijd en het weer aan mij. Hoewel ik probeer mijn suiker te houden verbruik zo laag mogelijk, maar alleen in de Kerst-seizoen, er zijn voor mij van cookies en andere Lekkernijen die suiker bevatten. Catherine van katharinakocht.com het leven echter, enige tijd geleden suiker. Toen ik hoorde voor het eerst van uw project, was ik meteen enthousiast en zij verteren hun rapporten aan het onderwerp. Dus ik ben blij om te horen dat Catherine was zo vriendelijk om mij enkele vragen beantwoorden over uw project.

Katharina_kocht

Liefde, Catherine, in mei 2012, heb je suiker uit uw dining plan verboden. Wat was de trigger? In principe was het een Uitdaging, een uitdaging voor mijzelf, want ik was een echte, echte suiker junkie, als hij (of eerder?) in het boek het belangrijkste is dat lief. Dan lees ik over het project “1 week suikervrij” door een collega blogger en dacht, “pffffft! Wat is dit voor een onzin? Nooit!” Echter, zoals elk goed idee, de gedachte zou me niet laten in vrede, maar juist ingesteld te gaan met mij. En zoals je schreef, dat je sinds de laatste totale gemakkelijk uit het bed en in de ochtend een reiniging zou opfleuren, ze had me… want je had aangepakt mijn grootste Probleem. Dat is hoe het begon, omdat ik wilde bewijzen dat ik het ook kunnen. Toegegeven, om op te staan valt mij, als voorheen, is niet gemakkelijk, maar alle andere voordelen hebben mij ervan overtuigd is gewoon zo dat ik de extended één week op “eerste leven”.

U hebt geïmplementeerd in het project “Suiker” met de hulp van de 8-week Plan van Sarah Wilson*. Het was gemakkelijk voor u, 56 dagen, of de intrekking verschijnselen waren sterk? Wat motiveerde u om te verblijven op de Bal? De eerste weken waren het moeilijkst, zoals elk begin. Maar alleen in de eerste paar dagen was ik uitgevoerd van euforie, dat ik het kon doen zonder al te grote problemen. Daarnaast biedt het programma een aantal Alternatieven voor het Moment, in het zoete Honger gevangen koud. Ik ging nooit onvoorbereid uit het huis, maar had altijd een Snack in, bijvoorbeeld, een paar noten of kaas in blokjes. De ontwenningsverschijnselen waren voor mij, gelukkig, ook in het frame, slechts één Keer had ik een ernstige hoofdpijn. Maar omdat ik had verwacht dat een dergelijke bijwerkingen, ik ben op en kan reageren. Wat heeft me veel geholpen was om te lezen! Ik lees in de tijd, elk artikel, elke website en vele boeken over het onderwerp van suiker en te begrijpen waarom suiker of Fructose is niet alleen een goed idee. Dat was een grote Motivatie en een bevestiging dat ik op de juiste weg was.

Wat effecten voor de gezondheid hebben, kunt u door het vermijden van suiker je zeggen? De wijzigingen die ik voelde in de eerste paar weken waren om te onthouden, vooral in een veel meer energie. Ik vind het niet altijd leuk om te krijgen nog steeds niet, maar het leek in de ochtend, zodat gekreukt. Ik was in staat om zich beter concentreren en voelde me zo fit als een hoentje all-around. En de welvaart van een Kilo gesmolten in een zeer korte tijd en zijn sindsdien niet meer weer, en ook de huidige gewichtstoename in de zwangerschap blijft zeer beperkt. De grootste impact, echter, was dit: Binnen drie weken na de Start van de suiker-vrije programma ‘ s is verbeterd mijn eerder erg bitchy huid fundamenteel. Ik had voor de huid tot aan de datum van een pimply, onzuivere Tiener en begin van de jaren ‘ 30! Geen room, geen zalf hielp, en voor mijn bruiloft, ik heb eigenlijk een week, een huid antibioticum. Al die dure middeltjes, ik in staat zou zijn geweest om mij te redden dus gewoon, als ik had geweten dat de links tussen mijn suiker consumptie en huid problemen. Suiker handelingen van een ontsteking bevorderen, en als je een gevoelige en roodheid neigende huid, activeert suiker consumptie, de vorming van puistjes en blaasjes. Alleen de oplossing voor dit cosmetische probleem, de inspanning is de moeite waard, dat maakt het soms, is mij lijsten van ingrediënten om te studeren.

Op je Blog schrijf je dat je in een Café of Restaurant, zeggen dat je een Fructose-intolerantie, en om u te sparen voor de lange uitleg. Ik kan juist heel goed. Wat is de reactie van uw omgeving (familie, vrienden, collega ‘ s,…), zorg dan dat u het eten van suiker? In het begin was het met mijn omgeving, maar mijn omgeving is niet gemakkelijk. Ik werd geleid naar de eindeloze (en vruchteloos) discussies, want het is veelzeggend dat veel mensen zich aangevallen voelt en zich krachtig te verdedigen uw zoete gewoonten. Het was over hoe het debat tussen vegetariërs en vleeseters… in de Tussentijd heb ik een paar standaard zinnen op, dan een lange discussie te voorkomen, en waar ik duidelijk maken dat het is voor mij persoonlijk de beste oplossing is dat ik wil maar een nier voor iedereen om te zetten of Missio. Ook de zaak met het gemeenschappelijk eten was in het begin niet zo eenvoudig – het is een sociaal gebeuren, een beetje agressief, als je vraagt de enige in het Restaurant is alles precies achter. Een beetje, ik kwam voor mij als een parodie van die Hollywood-Sterren – “ooooh, voor mij, geen Dressing, en zelfs zonder de Ketchup, alstublieft!” Als een resultaat, het excuus van Fructose-intolerantie, wat is fout, natuurlijk, dus niet was dan-althans in de traditionele zin van intolerantie. In de tussentijd, mijn familie, vrienden en collega ‘ s accepteren het maar en deel! Sommige zijn zelfs zo aardig om te koken suiker-vrije varianten zijn, of een Alternatief voor mij, die mij erg bevalt.

Hoe vind je materialen om een substituut voor Suiker als zoetstof, Stevia of agave siroop? Het is heel duidelijk voor de vervanging. Puur chemische zoetstoffen, zoals aspartaam of Acesulfaam-K, ik zal vermijden, dus het gaat ergens. Stevia smaakt niet naar mij persoonlijk, en in de meeste gevallen, Stevia is niet verkregen zuiver, maar altijd met een verdere zoetstof, uitgerekt. Agave siroop, ahornsiroop en honing, hoewel uit natuurlijke bronnen, die wordt verkregen, mij tot fructose-bevattende, rechte agave siroop is een pure suiker bom. Voor mij aanvaardbaar zoetstoffen zijn glucose-gebaseerde stoffen zoals rijst siroop of druivensuiker, waar betaal ik hier op de partij, omdat ze laten de bloedsuikerspiegel mooie stijgende. Voor het bakken gebruik ik graag de producten van de suiker alcohol Erythritol. Maar over het algemeen vind ik dat ik het nauwelijks toegevoegde zoetstof. De smaakpapillen worden heerlijk gevoelige dingen die wij hebben, helaas, met een suikerglazuur, en we moeten naar leiden terug naar de normale nul. By the way, ik heb op mijn Blog een suikervervanger-Overzicht, waar ik alles uitleggen in wat meer detail.

Nu de kers op de taart: gratis je eten is echt 100% suiker, of u zult bij het zien van een heerlijk stuk taart, maar soms zwak? In mijn huis, het is echt helemaal suikervrij. We hebben een “noodsituatie dosis” van suiker voor de gasten, maar omdat de meeste hun koffie drinken zonder de Zoetheid van de suiker in het bijna ingelegd… 🙂 Als ik reis, ik kijk ook naar de ingrediënten (op een bepaald punt, je weet wat werkt en wat werkt niet) en in de meeste gevallen kan ik sturen duidelijk van suiker – de taart in het Café, ik bewonder gewoon, want ze ziet er zo mooi. Het is moeilijker, als ik drink iemand ‘ s huis voor een kopje koffie of om te eten ben uitgenodigd. Vanwege de goede opleiding en ik zal proberen, in ieder geval, de zelf gebakken taart of Dessert. Ook ik ben gaan tekenen dan niet groot zijn, met speciale verzoeken, als de salade saus, balsamico-azijn of mosterd. Ik eet gewoon minder. Op dit Moment ben ik in 7. Maanden zwanger en ik ben er vrij zeker van dat dat de manier van leven heeft bijgedragen, zonder suiker, dat ik heb ontwikkeld een “vreemde” hunkeren of de permanente Jieper op chocolade of Snoep. Ook de gevreesde hongerklop zijn grotendeels gebleven. Door de manier, studies hebben aangetoond dat het tussen de ochtend-ziekte en suiker consumptie in de zwangerschap is er een verbinding. Misschien is het ook gewoon in de genen, maar in de ochtend Kwaad is volledig ging langs me heen! Kortom, voor mij, is een geschikte voeding, het goed voor me is “suikervrij”. En ik moet ook benadrukken opnieuw en opnieuw, dat is in het geheel niet beïnvloed door “Verhongeren en niet zonder,” zoals zo veel angst. De suiker-vrij leven kan worden pretty sweet!

Lieve Catherine, dank u voor uw interessante en gedetailleerde antwoorden!

Bekijk de gerelateerde op Catherine ‘ s Blog – ze posten regelmatig voor de heerlijke recepten! Ik ben gaan kijken naar de 8-week Plan van Sarah Wilson, is erin geslaagd de Catherine hun intrede in de suiker-vrij leven, nog eens.

Geef een reactie