Laten we gaan! #Suikervrij

U bent de waanzin, als ik het zo mag zeggen! Dat zo velen van jullie zouden deelnemen aan het project: sugar-free, ik zou nooit voor mogelijk had gehouden! Om de Motivatie hier op de Blog en in de sociale media is gewoon ongelooflijk! Precies zo ‘ n dynamische ik wilde. 🙂 Sinds ik gevraagd in de laatste dagen opnieuw en opnieuw dezelfde vragen die ik beantwoord vorig jaar in een bericht, dan geef ik u op dit punt, wanneer de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Süßes Sushi 1

Het recept voor de foto ‘ s kunnen hier gevonden worden.

“Waar is eigenlijk overal suiker zit verstopt? En hoe ze te vermijden?” Velen vinden het moeilijk om de verborgen suiker, want suiker is in de meeste verwerkte voedingsmiddelen: Ketchup, brood, worst, kant en klaar ontbijtgranen, snacks, (soja)yoghurt,… Die wil om te eten van suiker, moet je eten zo gezond mogelijk en “schoon” is, d.w.z. grotendeels op zeer bewerkte voedingsmiddelen en zo veel mogelijk zelf te koken. Niet voor te bereiden in de avond, uw Ontbijt en lunch / Snacks voor werk en school, zodat u zelfs in de verleiding om te kopen on-the-go wat is ongezond. Het plannen van uw maaltijden. En ten tweede, als je van industrieel geproduceerd voedsel koopt, lees dan de ingrediënten lijst. Na een paar weken, u weet waar de suiker is opgenomen en waar niet. De eerste keer is zeker een hele klus, maar na twee, drie weken krijgt u het onder de knie hebt en weet wat je kunt eten en wat niet. Ik koop veel voedsel in de Bio-supermarkt, onder andere omdat er in de producten hebben vaak geen of veel minder suiker is opgenomen, zoals in de “traditionele” supermarkt.

“Ga je eet geen fruit?” Natuurlijk eet ik nog steeds fruit! Ik zou nooit in mijn leven op het idee, niet om het fruit te eten meer. Fruit is gezond – gelieve niet te stoppen met het eten van fruit! Maar dat moet gebeuren in een gezonde mate. 30 bananen per dag, die ik niet tellen. 😉 Ik heb twee tot drie stukken fruit per dag eten en ben er blij mee 😉

“Wat doe je met onbedwingbare trek?” Deze vraag werd gesteld, om mij het meest vaak. Hier zijn mijn tien tips om de bestrijding van het hunkeren naar:

 • Een koop altijd met een boodschappenlijstje! Dus koop je alleen wat je nodig hebt en het risico dat de candy zal het land in uw shopping bag, lager – op voorwaarde dat je je houden aan je boodschappenlijstje en hebben niets Ongezonde geschreven 😉 Als je geen snoep in huis, de kans is relatief laag zijn dat u in het geval van de verlangens, een snel bezoek aan de supermarkt lopen en chocolade en co. winkel. Ook moet je nooit doen haar eigen boodschappen met een lege maag, dan is de kans dat dat ongezond voedsel zal het land in uw winkelwagentje, is toegenomen.
 • Eet Fruit! Fruit is niet alleen gezond, maar helpt ook goed voor de Zoete trek.
 • Eet Noten! Als de eetlust gaat om snoep, ook helpt het me met een Hand noten, om zich te ontdoen van hem.
 • Drink voldoende! Twee tot drie liter per dag, moet elk van ons een drankje. Het beste is water of thee. Dit vult de maag, ontdoet het lichaam van gifstoffen en voorkomt dat voedsel het hunkeren naar.
 • Drink een warme citroen met Chili-of Cayennepeper. Ook helpt acuut in het geval van de munchies.
 • Eet regelmatig! Als je eet de hele dag door niets of weinig, het lichaam reageert vaak met onbedwingbare trek. Eten bij de beste in aanvulling op de drie belangrijkste twee of drie Tussendoortjes tussen de maaltijden.
 • Je tanden poetsen! De klassiekers – de muntachtige smaak van de tandpasta, de verlangens zal worden verminderd op snoep. Ook: op nachten als ik kamde mijn tanden, ik eet dan natuurlijk niets meer.
 • Kom op! Een van de belangrijkste redenen voor onbedwingbare trek is Stress. Met sporten bouw je je Stress en zal ook voorkomen dat het hunkeren naar.
 • Je afleiden! Simpel maar effectief.
 • De geur van vanille. Klinkt dom, maar! Geur van vanille, licht of een geurkaars, met als resultaat dat de eetlust wordt verkocht op Zoet. Want als we de geur van vanille, het “gelukshormoon” Serotonine, die is ook vrij wanneer we eten chocolade.
 • En een laatste tip: Openbaar gemaakt druk. Dit werkt voor mij altijd prima. Ik vertel mijn vrienden, mijn familie, en dat ik momenteel geen suiker te eten. Hoe pijnlijk zou het zijn als mij iemand is gevangen? 😉 Dus: vertel je omgeving dat je eet op dit moment zijn er suiker-vrij, en met de macht in #suikervrij! Zo is de kans dat uw wil is zwak, veel lager. Als u wilt delen op Facebook met de andere deelnemers in het #project – suiker-gratis-Uitdaging, kunt u lid worden van de eigen groep en het deelnemen aan het evenement.

  Ik wens u (en mij snel :-)) veel succes in de Suiker en kijken uit naar je verslagen en ervaringen!

  Geef een reactie