Zoals gisteren al aangekondigd dat ik vandaag de 2. Een deel van mijn Schoon het Eten van Kerst specials voor u. Als hoofdgerecht op zondag, was er Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings. Al met al, ik sta bij de weg, een hele vier uur met mijn moeder in de keuken, dat was zo lief, en heeft me geholpen. Anders zou het me waarschijnlijk 6 uur! 😀 Het hoofdgerecht was natuurlijk ook de duurste. Sinds het hoofdgerecht was zo duur, besloot ik spontaan om hem in drie delen te verdelen en om u te tonen de Kastanje-Champignon-Gebraden vandaag, morgen (woensdag), dan is de rode kool met Appel online en op donderdag, de dumplings. Op vrijdag, laat ik u het Dessert! 🙂
Kastanje-champignon-Bak stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept voor Kastanje-Champignon-Gebraden stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 4-6 30minutes 60minutes porties voorbereiding 4-6 30 minuten kooktijd 60minutes
Ingrediënten
- 250 g Kastanjes, pre-gekookt
- 250 gram champignons
- 1 wortel
- 1 Prei
- 2 uien
- 500 g volkoren toast
- 1/2 Bosje Peterselie
- 5 EETLEPELS maïszetmeel
- 125 ml soja melk
- 2 EETLEPELS mosterd
- 4 EETLEPELS zonnebloem olie
- 1 Snufje Zout*
- Peper
Porties: -6 Ingrediënten
- 250 g Kastanjes, pre-gekookt
- 250 gram champignons
- 1 wortel
- 1 Prei
- 2 uien
- 500 g volkoren toast
- 1/2 Bosje Peterselie
- 5 EETLEPELS maïszetmeel
- 125 ml soja melk
- 2 EETLEPELS mosterd
- 4 EETLEPELS zonnebloem olie
- 1 Snufje Zout*
- Peper
Porties: -6
Instructies
Goede Eetlust! 🙂
Alle recepten in het Overzicht:
- Voorgerecht: Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus
- Hoofdgerecht: Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings Kastanje-Champignon-Gebraden Appel, rode kool dumplings en servet
- Dessert: coconut cream met Persimmon