SCHOON ETEN-Kerst-menu – snelheid 2: Kastanje-Champignon-Roast

Zoals gisteren al aangekondigd dat ik vandaag de 2. Een deel van mijn Schoon het Eten van Kerst specials voor u. Als hoofdgerecht op zondag, was er Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings. Al met al, ik sta bij de weg, een hele vier uur met mijn moeder in de keuken, dat was zo lief, en heeft me geholpen. Anders zou het me waarschijnlijk 6 uur! 😀 Het hoofdgerecht was natuurlijk ook de duurste. Sinds het hoofdgerecht was zo duur, besloot ik spontaan om hem in drie delen te verdelen en om u te tonen de Kastanje-Champignon-Gebraden vandaag, morgen (woensdag), dan is de rode kool met Appel online en op donderdag, de dumplings. Op vrijdag, laat ik u het Dessert! 🙂

Clean Eating Weihnachtsmenü Maronen-Champignon-Braten mit Apfelrotkohl und Serviettenknödeln

 

%image_alt% Kastanje-champignon-Bak stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept voor Kastanje-Champignon-Gebraden stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 4-6 30minutes 60minutes porties voorbereiding 4-6 30 minuten kooktijd 60minutes

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 250 g Kastanjes, pre-gekookt
  • 250 gram champignons
  • 1 wortel
  • 1 Prei
  • 2 uien
  • 500 g volkoren toast
  • 1/2 Bosje Peterselie
  • 5 EETLEPELS maïszetmeel
  • 125 ml soja melk
  • 2 EETLEPELS mosterd
  • 4 EETLEPELS zonnebloem olie
  • 1 Snufje Zout*
  • Peper

Porties: -6 Ingrediënten

  • 250 g Kastanjes, pre-gekookt
  • 250 gram champignons
  • 1 wortel
  • 1 Prei
  • 2 uien
  • 500 g volkoren toast
  • 1/2 Bosje Peterselie
  • 5 EETLEPELS maïszetmeel
  • 125 ml soja melk
  • 2 EETLEPELS mosterd
  • 4 EETLEPELS zonnebloem olie
  • 1 Snufje Zout*
  • Peper

Porties: -6

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De pre-gekookt Kastanje puree, of in de blender.
  • De paddestoelen schoon en snijd deze in fijne blokjes (ik gebruikte de Nicer Dicer).
  • De wortel is ook schoon en schil, dan rasp ze fijn.
  • Reinig de prei en snijd in dunne ringen.
  • Pel de ui en snijd deze in fijne blokjes.
  • De schors van volkoren toast en snijd de Toast in blokjes.
  • Peterselie wassen en fijn hakken.
  • Verwarm de oven voor op 200°C circuleert de lucht wordt voorverwarmd.
  • Alle ingrediënten in een grote kom meng met je handen.
  • Aluminium folie op een werkvlak met een beetje plantaardige olie en de massa van een Bak vormen. Met de folie af en laat 1 uur in de voorverwarmde oven op de middelste rek te bakken.
  • Vervolgens nemen, snijd in plakjes en serveer.
  • Goede Eetlust! 🙂

    Alle recepten in het Overzicht:

    • Voorgerecht: Cranberry-sinaasappel-Quinoa salade met granaatappel saus
    • Hoofdgerecht: Kastanje-Champignon-Gebraad met Appel rode kool en brood dumplings Kastanje-Champignon-Gebraden Appel, rode kool dumplings en servet
    • Dessert: coconut cream met Persimmon

    Geef een reactie