Project: Sugar-Free – Week 3 + 4

Wow, wat vliegt de tijd toch enorm snel. Het was gewoon een weekend en ik heb nog niet in geslaagd om te rapporteren over mijn derde week in de “project: sugar-free”. Nu is het al vrijdag weer, en dus de vierde week is gedaan. Daarom is er nu een kort samengevatte conclusie van de laatste twee weken.

Projekt Zuckerfrei Eerste dingen eerst: 100% suiker vrij voor de laatste twee weken niet. Zoals in de vorige “Altijd zondag”-post geschreven, was er vorige week, in water, in een heerlijk stuk van Apple-Matcha-cake kasteel in het warehouse district, naast een heerlijk Gyokuro. Chocolade helemaal niet, maar hier en daar een paar vegan gummy beren. Toch heb ik mijn doel bereikt: ik heb bezuinigen mijn suiker consumptie tot bijna Nul, en de avond ben het hunkeren naar voor Snoepjes ontdoen van het. Al met al, zou ik zeggen dat ik niet in het voordeel van de verklaring van afstand moeilijk. Als ik heb gegeten suiker, dan heel bewust (zoals het stuk van de taart of een handvol gummy beren). Beide zou niet nodig zijn, dat had ik kunnen doen zonder, maar ik wil er niet te zijn in het Moment en voor mij, dat is een goede zaak.

En hoe gaat het nu? In de toekomst zal ik meer betalen weer te eten schoon, want soms is het dagelijks leven is een sleur, gemakkelijk en ik hebben om het bewustzijn opnieuw voor het probleem. In de laatste vier weken, werd ik me eens te meer bewust van hoeveel suiker er in voedingsmiddelen. Ik had mij op de ogen, vooral als ik gegeten weg en mijn maaltijden niet zijn gekookt. Ik zal blijven om te eten zo weinig industriële suiker mogelijk. Volledig op suiker, zal ik niet verlaten, omdat deze een stuk taart op zondag in het Café, voor mij, is ook een kwaliteit van leven die ik niet wil missen.

Hoe moeilijk is het afzien van suiker valt u op?

Geef een reactie