Project: Sugar-Free – Week 4 + 5

Als de tijd van rust… Mijn laatste ervaring van de rapportering aan het project: is een suikervrije weer voor twee weken en we zijn nu bijna aan het einde van de vasten periode. “Officieel” take project: suikervrij is, zo lang als de tijd van de vasten, dus tot Pasen. Natuurlijk hoop ik echter, dat de ene of de andere, zelfs na het bijna tijd is van minder of zelfs geen suiker meer eten.

Kort daarna schreef ik de laatste Update, de griep sloeg direct voor de tweede Keer binnen een periode van 4 weken. Aangezien ik meestal nooit ziek, hebben mij ergerde, deze twee weken van de ziekte””. De tweede griep was zo hevig dat het niet te verdragen zonder medicatie. Ik probeer altijd te vermijden dat medicatie, maar altijd gaat het daar niet stoppen, helaas. Ik was vooral geïnteresseerd in hoe veel suiker om te zetten in de verschillende griep medicijnen. Alleen in de hoestsiroop, zou ik graag suiker in feite was om naar beneden te krijgen is, want het was veel te bitter! 😉

Anders, mijn suiker loopt van vrije tijd en er is eigenlijk niets nieuws. Ik kook op dit moment bijna uitsluitend, en ik heb nog steeds geen groot Verlangen naar chocolade, gebak en co. Vandaag had ik om te bakken maar wilt. In het laatste project: sugar-free-verslag, ik heb aan u gerapporteerd uit de Bakken Geval van de Californische pruimen en het feit dat de recepten die we hebben gebakken, opgenomen, helaas, suiker. Vandaag heb ik gebakken, vervolgens een beetje trucs en Muffins die zijn gezoet met gedroogde pruim puree (de Witte op de Muffins is de bloem, niet poedersuiker ;-)):

Vandaag, haar Bakken dag was! Reinig ik de Muffins gebakken, met pruimen, gezoet! 😍

Van Hannah Frey (@projekt_gesund_leben) postte een foto op 20. Mrt 2016 om 6:31 PM

De Muffins zijn een Variatie van Franz broodjes, Muffins en zal je niet smaakte goed, geloof haar op alle! Ik wil bakken toch binnenkort weer, en toch op het recept bestanden, want het deeg is erg plakkerig.

Hoe loopt gratis uw project: Suiker?

Geef een reactie