Project: Sugar-Free – Mijn Boek Tips

Opnieuw en opnieuw werd ik gevraagd voor een boek tips voor suiker-vrij dieet – hier zijn ze dan eindelijk! Ik denk dat ik nu lees bijna alle boeken die er over dit onderwerp. De 5 boeken die ik wil introduceren u in het kort in deze post, die ik bijzonder vond, en ik neem altijd opnieuw in.

Tijdens de vasten, van 10. Februari 26. Maart, ik nodigen u uit als in de afgelopen jaren te zien met mij op suiker! Hier vindt u gratis het Facebook-evenement voor het project van dit jaar: Suiker, als je mee wilt doen. Daarnaast is er een gesloten Facebook groep voor de uitwisseling en aangezien ik niet, helaas, altijd een antwoord op al de vragen.

Macarons Projekt Zuckerfrei Banner

Suiker – De geheime Killer

Als we ziek zijn en verslaafd. Hoe beschermen we ons zonder in te boeten aan Zoet.

8338-2758 Umschlag mp.indd

“Suiker is De geheime Killer”* door Dr. Kurt Mosetter et al. dit was het eerste boek over het onderwerp van suiker, lees ik en is nog steeds mijn favoriet. Het trok me meteen in zijn ban, dat ik las het binnen de kortste tijd. Met name voor de theoretische achtergrond van dit boek is zeer nuttig. Zo krijgt de lezer een Overzicht van hoeveel suiker is opgenomen in verschillende voedingsmiddelen (vergelijking met suikerklontjes – vind ik altijd geweldig!), over het effect van suiker in het lichaam en leer je hoe je suiker maakt je ziek – voor mij was het een ideale basis voor het boek. Daarnaast is er een 4-stappen-beëindiging programma helpt de lezer om zijn consumptie van suiker. Het enige punt van kritiek: De recepten vind ik persoonlijk niet zo goed, omdat veel suikervervangers gebruikt, dat zou ik persoonlijk niet gebruiken (galactose, Xylose, Isomaltulose) – hier, echter, om te werken aan nieuwe recepten.

Afscheid Suiker

Suiker-vrij gelukkig in 8 weken – Met 108 recepten

Goodbye ZuckerHet boek “Afscheid suiker” van Sarah Wilson* verscheen pas onlangs in het nederlands, nadat deze is in de engels-sprekende wereld voor enkele jaren “hyped”. Zeer positief over dit boek, ik vind het mooie Design en de geweldige foto ‘ s. Daarnaast zijn er in dit boek veel tips en Trucs en ook veel goede recepten, de-Amerika, zijn echter zeer. Ik persoonlijk hou van de aanpak van Sarah Wilson in het kader van het 8-weken-programma is een beetje te extreem – ik wil niet, maar af te zien van de natuurlijke fructose in fruit. Ik was in staat om weg te nemen van dit boek is veel en kan alleen maar aanraden!

Volledig saccharified – Dat Suiker Boek

De voedingsindustrie maakt dik en dom verkoopt. Manieren om uit de val van suiker

Sugarbook_Cover.indd

“Volledig saccharified”* ik was door de film waarop het boek is gebaseerd, zegt: “Volledig saccharified – Dat Suiker Film”* – de DVD komt binnenkort uit, hier is de Trailer voor de Film. Ik niet helaas, ik bekijk de Film, als hij liep in de bioscoop, en ik ga de DVD kopen. Het boek is klasse! Veel van de achtergrond is super interessant gerecycled. Damon Gameau-vrij dieet zijn al een paar jaar van suiker, voordat hij besloot om een Experiment: Hij stapte van zijn eten weer en nam voor 60 dagen dagelijks 40 theelepels suiker – zo veel suiker als een gemiddelde Australische verbruikt elke dag. En alleen de “gezonde” voeding zoals yoghurt, sappen, en ontbijtgranen – candy hij eet. Het resultaat is schokkend: Negen kilo meer, de vroege fase van een vette lever en Diabetes! Een zeer interessant Experiment, à la “Superformaat Me”* en ook dit boek kan ik alleen maar aanraden!

Gegarandeerd gevaarlijk zijn voor uw gezondheid

Als de suiker Maffia maakt je ziek

Garantiert gesundheitsgefährdentHans-Ulrich Grimm heeft geschreven een hele reeks van interessante boeken – “Gegarandeerd gevaarlijk voor de gezondheid, Zoals het suiker-Maffia maakt je ziek”* het is een van hen. Alle boeken die ik tot nu toe heb gelezen van hem, ik kan het alleen maar aanraden! Opnieuw en opnieuw stelde hij schandalen, marketing strategieën en leugens van de voedingsindustrie – in dit geval de suiker-industrie. Grimm schrijft erg leuk en ik was in staat om te leren in “Gegarandeerd gevaarlijk voor de gezondheid”. Want hier vind ik bijzonder interessant is dat niet alleen de gezondheid van de factor wordt beschouwd, maar ook de politieke. Het boek opent de ogen en verhoogt het bewustzijn. Daarom kan ik raden u ten sterkste aan dit boek alleen aan het hart!

 

 

Zuiver, wit, dodelijk.

Waarom suiker ons te doden – en hoe we die kunnen voorkomen.

Pur weiß tödlich

“Zuiver, wit en dodelijk”* is de oudste van de boeken die presenteer ik u hier – maar uiteraard wordt herzien en in een nieuwe editie. Het werd geschreven door Dr. Yudkin in de vroege jaren 1970. En verder is herzien door Dr. Robert Lustig, is waarschijnlijk om de ene of de andere al door zijn bijna legendarische Youtube-Video ‘Suiker: De Bittere Waarheid” is bekend. Het boek kan gebruikt worden als een “standaard werk” betekent. Ook is dit een boek kan ik alleen maar aanraden!

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over het project: sugar-free kan hier gevonden worden.

Geef een reactie