Project: sugar-free – week 1 en VEELGESTELDE vragen

Wow! Ik ben gewoon overweldigd door de vele positieve feedback die ik heb gekregen tot nu toe naar mijn “project: sugar-free”. Op Facebook, Twitter, Instagram, hier op de Blog en via E-Mail velen van jullie hebben geschreven om mij van u dat u wilt hot weten honger aanvallen op snoep en zij ook zich te ontdoen van, of, in het Algemeen, hun consumptie van suiker te verminderen. Sommige hebben geschreven dat ze veel hebben ook geschreven, je zou het nooit tot leven vier weken suikervrij. Dat is onzin, iedereen kan het! Ga met,, en reinig suiker is consequent uit van uw maaltijden.

Matcha_Pralinen Mijn eerste suikervrije week is nu voorbij en ik moet zeggen dat het afzien van suiker valt me verrassend eenvoudig. Twee Keer had ik gegeten in de avond, zin in iets Zoet, dan een beetje fruit en een paar moeren en het was goed. Wie weet hoe de komende paar weken, maar de eerste week merkte ik het was dus eenvoudig voor wat ik helemaal niet verwacht, integendeel. Sinds ik me heb aangepast aan het feit dat er nu geen meer suiker, ik heb geen groot Verlangen. Grappig is? Ik heb gevraagd in de laatste week veel vragen over mijn project, drie van hen kwamen opnieuw en opnieuw en daarom zou ik graag van u een antwoord op dit punt.

“Hoe kook jij nu? Leest u tijdens het winkelen, controleer altijd de ingrediënten lijst?” Ik kook op dezelfde manier als voorheen! 😉 Meestal eet ik het Schoon Eten principe, dat is te zeggen, ik kook zo goed als met suiker of andere zoetstoffen (in zeer zeldzame gevallen doe ik het op-honing-mosterd-Dressing), dus heb ik niet nodig om mij te veranderen in dit verband, gelukkig. Als ik bakken (wat zeer zeldzaam is), ik zal proberen de suiker zo goed als het gaat om uitwisseling. Dus: in principe, ik beheer goed te schilderen mij een gezonde en evenwichtige voeding en suiker van mijn maaltijden. Nu komt de grote MAAR: net als in de eerste post is geschreven, ik had de laatste tijd in de avond, extreme hunkeren naar voor snoepjes, die ik dan geef. Deze verlangens, die ik zou willen krijgen gemakkelijk, dat is de reden waarom ik nu volledig aan de industriële suiker. In het geval van snoep, gebak, enz., duidelijk is dat een veel suiker in zit. In veel industrieel geproduceerd voedsel, maar verborgen suiker. Daarom kan ik u adviseren slechts twee dingen. Ten eerste: om te koken zo veel mogelijk. Niet voor te bereiden in de avond, uw Ontbijt en lunch / Snacks voor werk en school, zodat u zelfs in de verleiding om te kopen on-the-go wat is ongezond. Kook zo veel mogelijk. En ten tweede, als je van industrieel geproduceerd voedsel koopt, lees dan de ingrediënten lijst. Na een paar weken, u weet waar de suiker is opgenomen en waar niet. De eerste keer is zeker een hele klus, maar na twee, drie weken krijgt u het onder de knie hebt en weet wat je kunt eten en wat niet. Ik koop veel voedsel in de Bio-supermarkt, onder andere omdat er in de producten-vaak geen tot veel minder suiker is opgenomen, zoals in de “traditionele” supermarkt.

“Ga je eet geen fruit?” Natuurlijk eet ik nog steeds fruit! Ik zou nooit in mijn leven op het idee, niet om het fruit te eten meer. Fruit is gezond – gelieve niet te stoppen met het eten van fruit! Maar dat moet gebeuren in een gezonde mate. 30 bananen per dag, die ik niet tellen. 😉 Ik heb twee tot drie stukken fruit per dag eten en ben er blij mee 😉

“Wat doe je met onbedwingbare trek?” Deze vraag werd gesteld, om mij het meest vaak. Hier zijn mijn tien tips om te vechten hunkeren.

En alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft: geen exchange suiker, met zoetstof of Light producten! Aspartaam ongezond is en is het misleiden van ons lichaam. Het lichaam denkt, dat hij zou worden gegeven suiker, wanneer we eten zoetstof, en daarom Insuline produceert. In de maag, geen suiker, maar ons lichaam nodig heeft om zich te ontdoen van de verkeerd gevormde Insuline. Hij zal dan onmiddellijk, dat Glykagon is verdeeld, waardoor de bloedsuikerspiegel onder het normale niveau daalt. Het resultaat is het hunkeren naar.

En een laatste tip: Openbaar gemaakt druk. Dit werkt voor mij altijd prima. Ik vertel mijn vrienden, mijn familie, en dat ik momenteel geen suiker te eten. Hoe pijnlijk zou het zijn als mij iemand is gevangen? 😉 Dus: vertel je omgeving dat je eet op dit moment zijn er suiker-vrij, dus de kans dat het uw wil is zwak, veel lager.

Voor het onderstrepen van mijn conclusie van week 1 van suiker uit het dieet was niet zo moeilijk is als in eerste instantie gedacht. De verlangens heeft gehouden tot zeer beperkt. Ik kan daarom alleen maar aanraden om het te proberen! 🙂 Vooral in mijn mening, geen snoep en co. hebben ze in het huis en maakte duidelijk dat in de komende paar weken, geen suiker. Misschien de suiker ontheffing, in het einde, het is slechts een hoofd is?

Geef een reactie