Project: sugar-free – Mijn ervaringen van week 1 & 2

Sinds de 12 dagen-project: suiker weer in volle gang en ik ben blij dat ook dit jaar weer, dus veel van u zijn! In deze post zal ik je vertellen van mijn ervaring van de 1. en 2. Week (dat is niet helemaal voorbij, maar bijna!) en hieronder staan meer berichten van andere blog graag Uitdaging.

Macarons Projekt Zuckerfrei Banner

Als mijn project: Suiker hebben

Tot nu toe is alles in orde voor mij. Ik heb niet een grote Zoete tand, en als het is, ik pak fruit, gedroogd fruit of noten (vooral amandelen helpen mij altijd de lust naar Zoetigheid “stoeprand”). Volgens de ervaring is dat het met mij nog meer, zodat het zal het einde zijn van de Uitdaging, ga zwaarder. Ik ben zo opgewonden om te zien hoe de komende weken!

Helaas, ik werd geraakt vorige week met griep en was ik knock-out voor een paar dagen “”. Dus, als er een is ziek, ik was nauwelijks honger, en zeker niet Zoet. Ook de afstand die ik heb gegeten in deze week, slechts een enkele keer – maar het was geen Probleem om suikervrij eten, omdat ik altijd aten een stevige maaltijd.

Me project: suiker heeft de aandacht gebracht van de vrije eens, hoe vele voedingsmiddelen suiker is toegevoegd, hoewel ik respect heb heel sterk. Ook in de Bio-supermarkt is niet veilig, en ik kan alleen maar aanraden, ook voor de producten die men niet verwachten, dat suiker zou worden opgenomen, om een kijkje te nemen in de lijst van ingrediënten. Ik ontdekte dat, bijvoorbeeld, de voltooid Hummus met suiker. Daarnaast moet u er rekening mee dat het kan wijzigen van de lijsten van ingrediënten van zogenaamd suiker – vrij voedsel – als een product suiker was een paar maanden geleden, moet u van tijd tot tijd controleren, of het recept kunnen zijn veranderd.

In het project: suiker-vrije groep werd besproken in de laatste week over het feit dat brood zo vaak, de suiker is opgenomen. Om mijn kennis, (verse) gist hoeft te Gaan van suiker (ik voeg meestal 1 THEELEPEL honing, agave siroop, enz.). In de groep werd verteld, echter, dat de gist de suiker, “” wat ik getest voordat. Dus ik heb geprobeerd om brood te bakken met verse gist en zonder suiker, maar helaas het deeg wilde niet lukken. Ik zal onderzoeken zo, weer en meer om uit te proberen.

Mijn conclusie van de eerste 12 dagen

Tot aan de griep, dat raakte me, liep met me, alles is super. Ik ben benieuwd naar de komende dagen en weken!

Blogberichten van andere deelnemers

  • Rebekka van “Momentchenmal!” verslagen over haar ervaring met het “40 dagen zonder”.
  • Stylemom Christiane is ook het #project -, suiker-vrij, en is gemeld op uw Blog.
  • Clara van “nog geen dertig” rapporten in het engels “project sugar-free”.
  • Nathalie van “miss rustige wandeling” schrijft over haar “6 weken zonder suiker”.
  • Britta is bloggen in uw familie keuken over het vasten en de 7 weken zonder suiker.
  • Birgit van Gewoon-Birsch is ook opgenomen en weggelaten naast suiker, dierlijke producten.
  • Natalie van schoolse-hart-dromen gemeld vrij over uw project: Suiker.
  • Catherine blogs op banaan jam over uw suiker verslaving.
  • Anne van het groene vrijdag is de Uitdaging aangegaan en ook gemeld.

Daarnaast is een absolute lezing tip van mij: In de Helmholtz wetenschap comic geweldige graphics van de MS cherry vogel op het onderwerp van “suiker”.

Hier vindt u gratis de FAQ van het project: Suiker en hier worden alle berichten verzameld, die ik heb gepubliceerd eerder over het onderwerp. Boek tips heb ik hier weergegeven. Het Facebook evenement is hier te vinden en de gesloten Facebook groep voor de uitwisseling hier de regels!). Hier zie je alle Instagram foto ‘ s met de #project suiker-gratis te zien en hier zijn alle Tweets.

Hoe zijn uw ervaringen tot nu toe met de suiker ontheffing? (Als je het hebt geschreven, een blog post over je project: sugar-free, post het in de comments!)

Geef een reactie