Project: Sugar-Free – Week 2

Na publiceerde ik mijn eerste week van de afsluiting van het project: sugar-free,” ik was met mijn vriend in het centrum van Hamburg. Tot dan, ik dacht dat het moeilijk zou worden voor mij, alle suiker vallen die overal op de loer ligt, om rond te komen. Ik had het mis. Dit was echter niet het feit dat mijn lichaam suiker nodig is – het tegendeel is waar. Het leek bijna alsof er gewoon weinig kansen om te eten van suiker-vrij. In het bijzijn van mijn vier suiker-vrije weken, heb ik genomen op mijn dieet en gezond eten, maar in mijn bewustzijn werd aangescherpt, vooral tijdens uitwedstrijden. In het geval van de Starbucks en Balzac, waar wij waren, in deze volgorde, een eerste Stop, was mijn stemming steeds erger, omdat de suiker-gratis drankjes en voedsel, en kon ik kiezen uit een zeer beperkt waren. In het einde, heb ik gekozen voor een Latte Macchiato bij Starbucks, en een verse muntthee bij Balzac, ik drink er de meeste van de tijd. Naast vette en zoete taarten, Muffins en Koekjes, het was moeilijk om iets te vinden halverwege gezond om te eten, en dus ging ik honger meer in de Europa passage. Ik hou van de Quarkerei in de kelder, en krijgen vaak is er een klein Quark. Ook helaas, dat was onmogelijk. Er is slechts een enkele suiker-gratis quark plaatsen (“natuurlijke”), en in aanvulling op de vruchten suiker bevatte alle Toppings. Mijn humeur werd steeds erger. In het einde, heb ik besloten om te gaan voor een (suikervrij) Wrap bij dean & david.

Snacks Nadat de eerste Honger was verstomd waren we in de avond in een Restaurant. Te vinden suikervrij eten, het was niet erg moeilijk, de kaart was voldoende stevig. Als voor de drankjes, het zag er anders uit. Eerste van alles, ik bestelde een rabarber spritzer. Het was pas nadat ik gedronken had, was het voor mij duidelijk dat er ook, natuurlijk, suiker moest worden. Ik besteed geen aandacht aan de Bestelling en dacht besteed aandacht aan de drankjes die je nodig hebt om suiker-vrij. Kunt u zich voorstellen dat – wanneer ik besefte dat het mijn humeur weer in de emmer. Meestal is het voor mij, natuurlijk, dat mijn drankjes zonder suiker te drinken heb ik thuis meestal alleen water en thee. Maar goed, niets. Zo ging het op en met het volgende drankje. Deze Keer suiker-vrij. Bier? Ik hou niet. Alster water? Valt uit. Frisdranken zoals Cola, Fanta, Sprite. Cocktails zijn ook bekend om suiker van de bommen. Gin En Tonic? Ja, Gin en Tonic heeft om suiker vrij! Uit voorzorg, ik heb het gecontroleerd nogmaals: maar niet suikervrij. Tonic Water bevat zoveel 9% suiker. Mijn stemming… je kunt je voorstellen. Ook hier bestelde ik een verse muntthee en dan links het Restaurant gefrustreerd met het gevoel dat mijn sociale leven was lijden onder de suiker verklaring van afstand. Zoals hierboven, de Wens was geschreven op deze dag, zelfs nadat de suiker is het Probleem, maar het feit dat bijna overal suiker is opgenomen. Wat ik heb geleerd voor de toekomst: op de-gaan, ik moet zelfs nog meer betalen om niet te eten, geen suiker bommen of drinken. Wat moet uitgevoerd worden bij u thuis (voor mij) relatief eenvoudig, was afgelopen weekend de hel voor mij.

We gingen toen met een vriend die bij mij op bezoek kwam en gebak gebracht. Ik moest uitleggen dat ik heb momenteel geen suiker te eten. De volgende bespreking, die ik zou kunnen hebben gespaard me 😉 Maar ik bleef standvastig en het was voor mij, gelukkig, niets te eten, geen taart. Deze week was ik op zakenreis, dat is de reden waarom sommige Snacks, liep in mijn winkelmandje. De raw food bars van de Raw-Bite vind ik ideaal voor on-the-go – heerlijk, gezond en suikervrij is, maar met 2 Euro per bar, vrij duur. Ook de buche van Rapunzel ik hou van dat u een beetje van de agave siroop als zoetstof. Zonder enige Snacks die bevatten alternatieve zoetstoffen, dus deze week helaas. Maar voor mij was dit helemaal prima, want deze Hapjes zijn nog altijd beter dan een hele bar van chocolade in de avond, want ik heb het “project: sugar-free” gestart.

Conclusie: al met al, ik ben ook met de tweede een week, hoewel de ene of de andere Süßungsalternative in de Vorm van Snacks zijn weg gevonden naar mij. Het belangrijkste voor mij is dat het ontbreken van het hunkeren naar voor Snoepjes, en dit was in mijn eerste twee (industriële) suiker-vrije weken, gelukkig niet het geval! Thuis is het gemakkelijk voor mij om te voorkomen dat de suiker. Maar op de manier waarop het was voor mij in de tweede week, sommige van die moeilijk zijn om te eten van suiker-gratis – dat was vooral te wijten aan het feit dat het simpelweg in veel voedingsmiddelen en dranken, suiker is opgenomen. In de toekomst, dus ik neem op-het-nu nog meer, te onttrekken aan suiker vallen. Mijn perceptie was in de eerste twee weken, nadat gescherpt, en dat alleen ik denk dat is zeer positief!

Geef een reactie