Snel, makkelijk, gezond, lekker en zelfs veganistische: dit alles is de selder-wortel Bolognese, die ik zal aan u vandaag. Ik kom in de avond, vaak laat thuis, en ik ben blij als ik niet hoef te staan lang in de keuken. Soms maak ik ook in de middag om te eten, maar niet altijd. Dan heb ik net als voor het maken van Pasta met een eenvoudige Saus. De basis van de Saus, een blik gehakte tomaten is vaak – het is gewoon sneller. En ik denk dat dat is prima. Ik krijg meestal de “tomaat in stukjes kruiden” van Alnatura, die zijn ook deel van deze selder-wortel-Bolognese.
Veganistisch selder-wortel-Bolognese stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Veganistisch selder-wortel-Bolognese stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 20 minuten
Ingrediënten
- 250 g volkoren Spaghetti ook Linguine
- 2 wortelen
- 1/2 knolselderij
- 1 ui
- 1 blik gehakte tomaten in blik
- Zout*
- Peper
- Oregano
- Basilicum
- Olijfolie*
Porties: Ingrediënten
- 250 g volkoren Spaghetti ook Linguine
- 2 wortelen
- 1/2 knolselderij
- 1 ui
- 1 blik gehakte tomaten in blik
- Zout*
- Peper
- Oregano
- Basilicum
- Olijfolie*
Porties:
Instructies
Goede Eetlust! 🙂