Recept: Vegan Selder-Wortel-Bolognese

Snel, makkelijk, gezond, lekker en zelfs veganistische: dit alles is de selder-wortel Bolognese, die ik zal aan u vandaag. Ik kom in de avond, vaak laat thuis, en ik ben blij als ik niet hoef te staan lang in de keuken. Soms maak ik ook in de middag om te eten, maar niet altijd. Dan heb ik net als voor het maken van Pasta met een eenvoudige Saus. De basis van de Saus, een blik gehakte tomaten is vaak – het is gewoon sneller. En ik denk dat dat is prima. Ik krijg meestal de “tomaat in stukjes kruiden” van Alnatura, die zijn ook deel van deze selder-wortel-Bolognese.

Bolognese_vegan_Möhren_Sellerie

%image_alt% Veganistisch selder-wortel-Bolognese stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Veganistisch selder-wortel-Bolognese stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 20 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 250 g volkoren Spaghetti ook Linguine
  • 2 wortelen
  • 1/2 knolselderij
  • 1 ui
  • 1 blik gehakte tomaten in blik
  • Zout*
  • Peper
  • Oregano
  • Basilicum
  • Olijfolie*

Porties: Ingrediënten

  • 250 g volkoren Spaghetti ook Linguine
  • 2 wortelen
  • 1/2 knolselderij
  • 1 ui
  • 1 blik gehakte tomaten in blik
  • Zout*
  • Peper
  • Oregano
  • Basilicum
  • Olijfolie*

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • Om te kook de pasta.
  • Ui pellen en fijn hakken. Schil de wortelen en de selderij en snijd in kleine stukjes.
  • Olijfolie in een pan en bak de ui in het bak het kort, voeg dan de selderij en de wortelen. Kort gebakken is, voeg dan de gehakte tomaten te blussen.
  • Met de kruiden en leg deze in met de pasta en serveer.
  • Goede Eetlust! 🙂

    Geef een reactie