Project: sugar-free – 40 dagen suikervrij dieet

Vandaag, het is eindelijk hier! Project: sugar-free-Uitdaging begint! 10. Februari tot en met 26. Maart 2016 (d.w.z. tussen aswoensdag en Heilige zaterdag) de snelle tijd, de ik – nemen, zoals in de laatste paar jaar – als reden voor het verminderen van mijn inname van suiker. Hoe vaak ik kook en bak al zei, ik gebruik nooit suiker, ik neem alleen van tijd tot tijd, voor suiker alternatieven. In het Café is er een stuk van de taart, die is geëlimineerd nu.

Frisches Gemüse Projekt Zuckerfrei

Eigenlijk is het niet van aswoensdag tot de Heilige zaterdag 40, maar 46 dagen. Omdat de vraag in de laatste paar jaar, kwam opnieuw en opnieuw: In de tijd van de vasten, de zondagen zijn geteld, niet hier kan, in theorie, worden gezondigd, maar ik denk dat we kunnen doen zonder 6 extra dagen bij suiker! 😉 Meer veelgestelde vragen heb ik beantwoord ook in de laatste post.

Ik kijk echt uit naar de tijd, en dit te delen met jullie, omdat het samen met anderen maakt het veel leuker om iets te doen voor de eigen gezondheid! De Motivatie is erg groot, als ik van het project: suiker-gratis Facebook-groep en de gebeurtenis kon zien en op Instagram en Twitter (#project-suiker-gratis) gezien hebben!

Ik vertel u hier op het Blog in de komende paar weken, opnieuw en opnieuw, vanuit mijn ervaring, en ik ben benieuwd naar je ervaringen!

Als u nog steeds op zoek naar zoet -, suiker-vrije recepten, bekijk deze berichten:

  • Zelfgemaakte moer-Nougat-ijs (de kokosbloesem suiker kan ook weggelaten worden)
  • Aardbei Chia jam (werkt ook met de TK-aardbeien of ander fruit)
  • Chia Pudding
  • Kleurrijke Paaseieren (“Energie Ballen”)
  • “Cookie Dough”-Chocolade

Bovendien vindt u hier op de Blog en in mijn boeken veel meer suikervrije recepten.

Ik wens u veel plezier, doorzettingsvermogen en succes!

Geef een reactie