40 Dagen Project: Sugar-Free” Uitdaging

Uw Liefde, ik dank u voor uw krankzinnige reactie op mijn laatste post over de dwang om gezond te eten. Op alle platforms die ik gekregen heb vele berichten en reacties, die ik was zeer tevreden! Vandaag gaan we verder met een onderwerp dat de belangen heel veel van u: Het suikervrij dieet. Volgende week woensdag (18.02.2015) begint de 40-daagse vasten de vasten. Sinds ik niet meer leven in het Rijnland, ik krijg het begin van de vastentijd, om eerlijk te zijn, gewoon door te kijken naar de agenda – het carnaval met de uitgebreide viering in het hoge Noorden zo goed als niet. Maar ook zonder carnaval, waren er zonden in de laatste tijd voor mij, een aantal van de Suiker. Jullie hebben al gemerkt, dat het met mij in de laatste paar maanden heel stressvol. Helaas ben ik een stress-eter en hebben de neiging om te eten in tijden met veel van de werkzaamheden toegenomen snoep. Dus moet de conclusie, ten slotte, in de lente en dan ergens in de zomer staat voor de deur, en wie zou niet willen om een beetje te werken op zijn karakter? Lang verhaal kort: “project: sugar-free” gaat naar de volgende ronde! Macarons Projekt Zuckerfrei Banner

Als in de laatste paar jaar, ik ga dit jaar eten in de vastentijd, de 40 dagen zonder suiker. Als je mee wilt doen, ik ben natuurlijk heel erg blij mee! En dit is hoe het werkt:

  • Laat me met een reactie onder dit bericht en kijk op de Facebook-gebeurtenis die ik heb gemaakt. Natuurlijk kunt u uw vrienden uitnodigen en familieleden.
  • Deel uw foto ‘ s, berichten, succes verhalen met de Hashtag #suikervrije op Instagram, Facebook en Twitter met mij en alle anderen die meedoen. Zo kunnen we elkaar te motiveren om te blijven op de Bal.
  • Iedereen die een Blog heeft, kunt u een deel van de Uitdaging is natuurlijk in een aparte post, ook ik ben zeer tevreden.

Nu hoop ik dat je zo gemotiveerd als ik te onthouden van aswoensdag voor 40 dagen op suiker. Samen zullen ze gegarandeerd een stuk makkelijker dan alleen! 🙂 Ik kijk uit als altijd om de uitwisseling met je!!!

En nu wens ik je een geweldig weekend – gebruik van de tijd tot woensdag om te verpletteren uw candy leveringen of om weg te geven, want als er niets in het huis, aan de slag veel beter! 🙂

EDIT 1: nu een aantal keer de vraag, wat is toegestaan in het project: sugar-free, “” is en wat niet, voor Mij is het eerst en vooral industriële suiker, maar eet ik een agave nectar, honing en co. Hoe precies is uw interpretatie van je eigen project, maar om u te verlaten. Een aantal van de veelgestelde vragen heb ik beantwoord hier en hier.

EDIT 2: je eigen Facebook groep waar we kunnen uitwisselen, nu hier.

Geef een reactie