Mijn conclusie van de raw food Experiment

Ik ga raw. Met deze woorden begon ik mijn raw food Experiment voor ongeveer 2 maanden geleden. Ik besloot om het verhogen van de raw food een onderdeel van mijn dieet. Ten eerste, omdat ik wilde proberen een nieuw Niveau van schoon dieet, en op de andere, omdat ik ervan overtuigd was en ben nog steeds dat het een positief effect heeft op mijn gezondheid en mijn welzijn. 80 procent van rauw voedsel per dag was mijn doel. In welke vorm, kleur, of een vloeistof, vaste….het maakt niet uit. Belangrijkste Is: Rawfood.

Hoe ben ik verder in mijn raw food Experiment?

1. Raw lezen

Zoals altijd, als ik iets nieuws uit te proberen – ik lees, lees, lees. Voor, ik heb 2 raw food boeken die moedigde me ook aan deze raw food Experiment. Ik wilde weten: Wat eet je pure raw food? Hoe zijn mijn maaltijden? Hoe kan ik met de andere 20 procent van mijn dieet zinvol? Moet ik in de tijd veganistisch…dan raw vegan eten? Vragen, vragen. En ik moet zeggen dat ik weer heb geleerd dat er geen eensluidende mening over. Zelfs de wetenschap adviseert veranderingen van deze tijd. Dus ik besloot voor mij om mijn raw food Experiment, volgens mijn goed gevoel.

Na dat heb ik sprong op van de raw food recepten. Ik wilde uitbreiden van het Experiment op hetzelfde moment mijn “koken”-de horizon. Ik heb een super leuke recepten. Met name deze twee pagina ‘ s gaf mij veel inspiratie: Rohzepte en Duitsland Gaat Raw.

2. Van gastronomische Gerechten salade van de chef

Iedereen die denkt dat rauwe voeding zijn niet alleen saai salades of groente sticks, heeft niet gedeeld met raw food. Er is zelfs een uitstekende raw-food-Gourmet-keuken. Er is verpletterd, gestiftelt, puree, knippen, geschaafd, gedroogd, gemengd, en nog veel meer. Dus niets met verveling! Ook van dit gastronomische keuken heb ik geprobeerd een aantal van de recepten. Maar ik moet toegeven dat ik om eerlijk te zijn: het was niet zo gemakkelijk. De resultaten smaakte erg goed, maar niet altijd even smakelijk als het recept en foto ‘ s.

Ik ben in de laatste tijd, maar zeker voor de salade van de chef. Want als je de recepten echt tijd heel actief aan het zoeken naar creatieve, verschillende soort van Salade, dan vind je zooo…. veel van het Goede. Want het is helemaal niet moeilijk om te eten twee keer per dag en een salade.

Ook heb ik geprobeerd een aantal andere recepten zoals Smoothies, Dips, Dressings, Energie Ballen, etc. Veel van het heerlijk was en betekende geen beperking van mijn gebruikelijke voeding.

3. Nieuwe keuken helper: De Sedona dehydrator van zaailing

Met het bedrijf zaailing, ik heb al wat vaker samen. Daar zit je dan, maar vooral als een raw food specialist, ik heb me dit Keer voor het Testen van een dehydrator – de oven voor raw foodists geselecteerd. Waarom moet je nogal een dehydrator, als je eet rauwe kwaliteit? Dit is heel eenvoudig. Een gerecht wordt beschouwd als raw-kwaliteit, als alle ingrediënten zijn verwarmd met niet meer dan 42 graden. Een normale oven is de kleinste niveau, meestal 50 graden in de instelling – dat is te veel. U kunt ook de ovendeur iets open. Maar: raw-kwaliteit meerdere uren ook in de dehydrator voorbereid, zodat een normale oven, zelf verbruikt in de kleinste stand (en de iets open achterdeur) veel meer energie.

De Sedona dehydrator is een geweldig apparaat. Het neemt heel veel ruimte in de keuken, maar ook bracht mij op het gewenste ondersteuning op mijn raw food Experiment. Op de meegeleverde voegt verschillende dingen op hetzelfde moment in de dehydrator te bereiden: gedroogd fruit, koekjes, brood, Pizza ‘ s….alles in raw-food-kwaliteit. De verscheidenheid van het Drogen is voor mij een groot voordeel in tegenstelling tot de normale oven. Ik heb bereid met de dehydrator oranje-walnut Scones, spinazie crackers, lijnzaad brood en veel meer. De dehydrator is zo krachtig dat zelfs de vooraf bepaalde Dörrzeit, maar wel tijd voor 1-2 uur van de tijd. Daarnaast is het zeer rustig en kun incl. de baaien schone prachtig.

Rohkost-Experiment-Rezepte

 

Mijn conclusie op basis van de raw food Experiment

Wat? Twee maanden zijn al rond?

Dat was mijn eerste zorg. Ja, 2 maanden zijn voorbij en ik kan zeggen dat het mij heeft gedaan, en het Experiment zeer goed. Het was voor mij geen Uitdaging karakter, want ik was net zo nieuwsgierig over de rohköstliche keuken, en nog steeds ben, is dat ik het niet moeilijk om heel veel te eten van rauw voedsel. Als ik at elke dag, 80 procent, weet ik niet. Ik kan me herinneren, maar ook om pure raw food dagen. Sommige van de ik merkte zelfs in de avond, in mijn verleden, ook rauwe maaltijd. Het is niet zo moeilijk om het verhogen van de raw food percentage. Zeker met de temperaturen in de zomer was het erg gemakkelijk.

Simpel is beter!

Raw food keuken is zeer tijdrovend, maar ook erg gemakkelijk. De recepten die ik geprobeerd heb in de laatste 2 maanden, werden van hun voorbereiding aufwändigkeit echt super anders. Persoonlijk vond ik de recepten zijn meestal de beste. Bijvoorbeeld, de Matcha Energie Ballen of salades met ongewone Verbanden. Hier bespaart u de extra kook-inspanning en kan nog steeds, heerlijke maaltijden en Snacks. Voor mij, in het bijzonder, de eenvoudige raw food recepten blijven in het geheugen.

Raw food in de toekomst

Het is voor mij heel duidelijk dat ik zal blijven nemen een groot deel van mijn raw food voor mij. De raw food-Experiment, ik heb geleerd dat het echt heel moeilijk en mijn lichaam erg goed. In het bijzonder, het licht raw food maaltijden in de avond waren prachtig. In tegenstelling tot veel vooroordelen salade is voor mij, helemaal niet zwaar op de maag! Integendeel zelfs. Er is dus geen reden waarom ik minder van een raw food dieet moet eten, zo lang als ik in de stemming voor.

De raw food Experiment heeft een uitgebreid mijn horizon te verbreden. Ik heb veel geleerd van de Nieuwe, ik had veel plezier in de keuken en zelfs mijn vriend krijgt van tijd tot tijd een klein bord van salade uit de keuken, maar hij was altijd de absolute salade-moffelen. Als dit niet een goed succes. 😉

Geef een reactie