Overnight Oats – Vier de zomer recepten

Zoals ik heb geschreven een paar maanden geleden is mijn basis recept voor Overnachting Haver, ik had nooit verwacht dat dit zou blijven over een periode van maanden, de meest voorkomende bijdrage aan het project: Gezond leven! Want ik was nu al gevraagd vaker als ik niet kan delen in mijn recepten voor dit snelle, lekkere en gezonde Ontbijt met u, ik zal u tonen vandaag vier de zomer recepten voor Overnight Oats!

De bereiding is zeer simpel: ik neem ca. havermout 40 g en 120 ml vloeistof per Portie. Echter, ik vind dit, maar doen alles regel van de duim. Bekijk gewoon hoeveel Honger je hebt in de ochtend. Ik verwarren dus gemakkelijk alle ingrediënten, drop ze in een glazen Pot (als alternatief kunt u gebruik maken van een storage box) en plaats het in de koelkast heeft gestaan. Afhankelijk van de tijd en zin heeft, voeg ik dan in de ochtend, nog steeds vers fruit.

Perzik-Framboos

Havermout, Chia Zaden, Perziken, Frambozen, Banaan, Amandel Melk

Overnight Oats Pfirsich-Himbeer 1

Overnight Oats Pfirsich-Himbeer 2

Hier gaf ik de amandelmelk, banaan, frambozen, perziken even in de blender, en vervolgens met de havermout en de Chia zaden in het glas bronnen. Je kunt natuurlijk, maar de vrucht is gewoon in kleine stukjes gesneden, en met de havermout, Chia zaden en amandelmelk aan de mix.

Bosbessen-Banaan

Havermout Amandelmelk 1 Banaan, Bosbessen Chia Zaad Kaneel, PecannotenOvernight Oats Blaubeer-Banane 1

Overnight Oats Blaubeer-Banane 2

Mokka-Banaan

1 EETLEPEL havermout, raw cacao poeder, (bijvoorbeeld, deze biologische cacao poeder Raw*) amandel melk 1 Espresso, vanille 1 banaan pecan-1 THEELEPEL kaneel raw cacao Nibs (bijvoorbeeld, deze biologische cacao Nibs*)

Overnight Oats Mocca-Banane 1

Overnight Oats Mocca-Banane 2

Chocolade-Hazelnoot

Havermout hazelnoot melk, gehakte hazelnoten 1 EETLEPEL rauwe cacao poeder (bijvoorbeeld, deze biologische cacao poeder Raw*) 1 THEELEPEL rauwe cacao Nibs (bijvoorbeeld, deze biologische cacao Nibs*) 1 banaan

Overnight Oats Schoko-Haselnuss 1

Overnight Oats Schoko-Haselnuss 2

Deze Overnight Oats smaak een beetje na een bekende chocolade-hazelnoot spread op Brood 🙂

Je creativiteit laten lopen, zo ver ik heb genoten van de Overnachting Haver die ik heb gemaakt. Veel mis je niet kunt maken! 🙂 Goede Eetlust!

WEB_Clean eating 1050x500px_CTA2© Gräfe en Unzer

Geef een reactie