Schoon het Eten van Havermout – 3 smakelijke recepten voor de zomer

Havermout, Haver, Pap, Pap,….de heerlijke Schone Eten van Ontbijt heeft vele namen! Ik ben een lange tijd Fan van mijn geliefde Schoon Eten Oatmeals en al, onder meer in een Post. Video de vele voordelen van deze bijzondere maaltijd gecombineerd. Zoals met bijna alles in mijn leven, ik hou ook van de Havermout verscheidenheid. De Standaard is gewoon te saai voor mij! Op hetzelfde moment, ik ga van u vragen vaak, wat zijn de belangrijkste ingrediënten die ik gebruik voor mijn ochtend Havermout, of wat je moet zijn voor de beste in voorraad.

In mijn Post van vandaag, wil ik u tonen dat gewoon in de Havermout voorbereiding is alles toegestaan! Uw creativiteit en uw smaak, er zijn geen grenzen en kan ik alleen maar aanmoedigen van het hart om te experimenteren in de keuken. Als een suggestie, heb ik bracht vandaag zijn drie lekkere, zomerse Havermout recepten evenals een aantal praktische tips voor u. En ook op Instagram vind je altijd nieuwe Havermout ideeën van mij.

Clean-Eating-Oatmeal-Titelfoto

Eerste van alles, er is uiteraard een basis recept voor Oatmeals die u kunt nemen als basis. Over het precieze bedrag van de informatie op ik doe afstand van bewust, omdat ik bereid mijn zoete maaltijd altijd na een gevoel.

 • Havermout in een bedrag in een kom
 • een hele of een halve rijpe banaan in kleine stukjes gesneden en ook in de kom
 • van warm water giet, zodat de havermout een beetje bedekt
 • 10 minuten dekking en bronnen
 • kan natuurlijke yoghurt of ongezoete soja-yoghurt en/ of 1 THEELEPEL kokosnoot flower siroop, honing, enz. “en het mooie “mash up”.

Dit basisrecept voor uw Havermout kun je dan vrij aanpassen of uitbreiden. Ik meng me bijvoorbeeld altijd uit verschillende granen, een eigen Havermout mengen. Op dit moment bevat fijne-leaved havervlokken, speltvlokken, schoot Amarant, en gedroogde bessen. Bovendien, u kunt uw Havermout is heerlijk met diverse noten, Superfoods en gedroogd fruit in verschillende vormen voordoen. Begane tigernuts (Chufas Nüssli), walnoten, zonnebloempitten, gedroogde kersen, krieken, Goji bessen, of wheat grass poeder zijn slechts een paar ideeën. Op het einde, zeker vers fruit voor me in een heerlijke Havermout. En sinds de zomer te bieden heeft gewoon zoooo veel Goed: aardbeien, bessen, frambozen, abrikozen, perziken, nectarines, meloen en en en. U kunt zien voor jezelf: Het Reinigen van het Eten van Havermout is kleurrijk! Net zo kleurrijk, ook drie van mijn Havermout recepten zijn nu. 🙂

Clean-Eating-Oatmeal-Himbeere

#1 maak het Eten van Havermout met frambozen en munt

 • Fijn-Leaved Havermout
 • ongezoete speltvlokken
 • 1 EETLEPEL Golden Lijnzaad
 • 1 EETLEPEL Govinda tigernut Ontbijt
 • 1 rijpe banaan
 • 1/2 THEELEPEL Minzpulver van Lebepur opgelost in warm water
 • verse frambozen

Deze Havermout met frambozen en munt smaakt een beetje zuur en zoet, rijpe banaan, maar ook van een heerlijke Zoetheid.

Clean-Eating-Oatmeal-Aprikose

#2 Reinig het Eten van Havermout met Matcha en abrikoos

 • Fijn-Leaved Havermout
 • ongezoete speltvlokken
 • 1/2 Kopje heet Matcha thee (met matcha poeder, extra voor het koken)
 • 1 EETLEPEL Chia zaden (bijvoorbeeld van de regenboog cirkel)
 • 1 THEELEPEL agave siroop
 • hele amandelen
 • verse abrikozen in kleine stukjes

Alleen de combinatie van zoete abrikozen taart Matcha ik vind dit Havermout klasse. Het kan nachgesüßt voor mijn smaak, maar een beetje van de agave, sap, etc.

Clean-Eating-Oatmeal-Wildpfirsich

#3 maak het Eten van Havermout met wilde perzik en hibiscus

 • Fijn-Leaved Havermout
 • ongezoete speltvlokken
 • 1 EETLEPEL Chia zaden
 • 1/2 banaan
 • 1 THEELEPEL hibiscus poeder van Lebepur opgelost in warm water
 • Wilde perziken in kleine stukjes
 • gedroogde zure kersen

Het derde recept is mijn favoriet! Ik wilde perziken is eng en het idee met de “hibiscus thee” was een goede pasvorm. Love it! 🙂

De voorbereiding is uitgevoerd in alle drie de Havermout recepten zijn bijna identiek. Alle ingrediënten, behalve het verse fruit, de bessen zijn gedroogd, en van alle noten mix en een papperig Havermout-mix. Alleen dan, volgens uw voorkeuren, met vers fruit en co., garnering. Gedaan!

De mooie opslag potten kreeg ik van IKEA. Super handig als je Havermout niet willen eten, dezelfde of zelfs een beetje blijft! Ik kan u ook adviseren over de glazen voor de voorbereiding van de Overnight Oats – dus als je Havermout wordt bereid de avond tevoren voor de volgende Ochtend. Je kunt erg dichtbij en hebben me vergezeld, zelfs aan het werk.

Dus “weg van de brand” in uw eigen Havermout creaties! En als je nog steeds Winter-op zoek naar recepten voor heerlijke Oatmeals, kijk dan op hier.

Geef een reactie