Mijn recept voor succes: het verliezen van gewicht met Schoon Eten en Bodyrock / HIIT

De titel klinkt als goedkope reclame. Maar is het niet. Lang ik drukte mezelf tegen dit onderwerp, omdat het zelf op de hoogte is van geen wind leven blog, en ik wil niet om gewicht te verliezen. Maar ik weet hoe veel mensen er zijn die er, net zoeken en nu aan het begin van een nieuw jaar:

Een strategie om duurzaam gewicht te verliezen en om uiteindelijk de persoonlijke gewenste figuur. Zonder Honger. Zonder Het Jojo-Effect. Maar met een hoop plezier! Ik moet toegeven, een jaar geleden, ik was nog steeds op zoek, omdat ik eindelijk wilde fit, sterk gezond lichaam, en my te Veel lichaamsvet in Meer spieren handel.

Met de body rock, of Hoge Intensiteit Interval Training (afgekort HIIT) en Schoon het Eten heb ik gevonden, in mijn mening, de meest effectieve methode!

U anticiperen op de Illusie: Zelfs met deze methode kunt u uw volledige inzet vereist. Want niemand is van plan om gewicht te verliezen in je slaap, als je eet slecht en niet een Sport.

Maar zult u vet te verbranden in een korte tijd en zelfs tijdens de slaap – overgewicht, u meer lekker in je vel zijn gevoel en de feedback op mijn vooruitgang te zien als je actief bent, u naar deze programma van een gezonde voeding en de zeer effectieve Training en de regels zijn gevolgd. Ik kan u beloven, omdat, op forums en op mijn Blog heb ik ontmoet zoveel mensen die de exacte ervaart hetzelfde succes als ik.

Ik zou vooral willen benadrukken: Schoon, het Eten is geen dieet. Schoon Eten is een manier van leven. Door het eten van natuurlijke, gezonde eten in een natuurlijk ritme, je lichaam krijgt alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft. Alle industrieel geproduceerd, kunstmatige Gunge is niet uw lichaam nodig heeft. Integendeel, het maakt je afhankelijk, het bevordert ziekten, zoals Diabetes en Obesitas, en maakt uw leven. Zo radicaal als dat klinkt, zo zacht, maar Schoon het Eten, met zijn regels. Want Schoon het Eten ziet u hoe uw lichaam geleverd liefdevol met goede voedingsstoffen, en niet met zinloze diëten, Honger en onevenwichtige voeding kwellingen.

Hier vindt u de Clean Eating regels op een Rijtje:

 • Eet 6 kleine maaltijden verspreid over de dag!
 • Vroege stukken!
 • Het combineren van complexe koolhydraten met eiwitten bij elke maaltijd!
 • Eet bewust gezonde vetten!
 • Drink voldoende water per dag (2-3 liter)!
 • Eet verse groenten en fruit!
 • Kijken naar de grootte van de porties!
 • Niet eten, kant en klaar maaltijden!
 • Eten geen kunstmatige of chemische eten!
 • Iss stoffen niets te maken met behoud!
 • Eten geen kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam!
 • Pas op voor slechte vetten!
 • Even wat eten, dat is veel suiker en/ of eenvoudige koolhydraten!
 • Aandacht besteden aan calorie-rijke voedsel dat het lichaam alle voedingsstoffen (Junk Food, Fast Food, etc.)

Het is belangrijk om te weten: Goed Eten vereist een inwerk periode – precies de tijd in je lichaam, van het Verlangen naar suiker en andere chemisch geproduceerde verslavende stoffen, die zijn opgenomen in uw huidige eetpatroon. Na het wennen aan het Schoon het Eten van regels u zich zeer comfortabel en komt meer en meer in de verleiding om in te grijpen ongezond voedsel. Nu is dit misschien niet voorstellen, maar het zal werken.

Mijn eigen pad te Reinigen Eten die je kunt vinden, in het bijzonder in de volgende Post van mij.

Schoon Eten – probeer het uit! Schoon Eten – de eerste dagen van de Status-Quo van mijn Dieet van Clean Eating – for me, het werkt!

Dat was het eerste deel van het recept voor Succes. Maar gezonde, natuurlijke voeding is niet alles. Om je gewenste gewicht en droom lichaam, je bewegingen. Lang heb ik rond gespeeld, wat is nu goed en is leuk. Ik heb eindelijk gevonden de, in mijn mening, de meest effectieve Training: deze Hoge Intensiteit Interval Training. Op deze zeer effectieve Training heb ik hier gemeld is het in theorie tot in detail, en ik kan alleen maar zeggen: Het is ook waar in de praktijk!

Net voor professionals en mensen die willen besteden een beetje tijd voor sport of kan, het is DE methode van de opleiding! HIIT is in de wetenschap. In de fitness-markt, nu heeft vele namen: Bodyrock, ZWOW, Crossfit of wat dan ook. Met 3 of 4 trainingen per week, die meestal slechts 10-20 minuten te bereiken waanzinnig goede resultaten. Je doet niet meer dan je eigen lichaamsgewicht het Lichaamsgewicht Oefeningen) moet vaak. Als u een kijkje nemen op deze pagina ‘ s van de tijd, je zal zien hoe groot de fan base is klaar. Ik begon vorig jaar en anderen op mijn bedoeling “de beste vorm van mijn leven” komen. In slechts een paar maanden kon ik mijn lagere KFA van 24% naar 19% en aan het einde van de mooi-gedefinieerde spieren. Een geweldig gevoel! De post kan worden gevonden hier.

Het is voor mij heel belangrijk: HIIT is geschikt voor ieder fitness niveau, zelfs voor beginners! Voor alle Oefeningen is het van wijzigingen. Bijvoorbeeld, ondersteuning van de knieën van de zon (die zijn vermoeiend), normaal pushups, of zelfs pushups met verhoogde poten. De moeilijkheidsgraad kan worden gewijzigd, zoals vereist. Bovendien hoeft u elke Training het aantal herhalingen als je kunt! Dit is het voordeel op interval training. Het belangrijkste ding is om te breken met de gewoonte om uw persoonlijke Maximum, en worden daarna netjes! Vooral voor beginners schreef ik een post op mijn Blog.

De combinatie van Schone Eten en HIIT is mijn persoonlijke recept voor succes. Ik volg dit Duo nu al bijna een jaar en ben erg blij. Natuurlijk, ik ben gewoon een mens, en het eten en de trein ook niet altijd perfect (trefwoord: Kerstmis). Maar nu weet ik: als ik het weer, de successen zijn zo zichtbaar zijn, dat ik ben gemotiveerd en zal het blijven doen. Dus ik kan van invloed zijn op elk moment van mijn effecten van deze combinatie, afhankelijk van hoe strikt volg ik het.

Net nu aan het begin van het jaar, ik ben opnieuw gemotiveerd om opnieuw te starten. Mijn persoonlijke Detox Spa heb ik tot 01. Januari begonnen en ben erg goed in het Reinigen van het Eten. Maar atletisch, ik wil nu weer aan de beurt en worden een beetje meer van de schroef, en me passen. Januari zie ik als een voorbereiding, en in februari ga ik op de juiste manier. Op naar het voorjaar en de zomer figuur 2013. 🙂

Dus ongeacht of je gewicht te verliezen, fitter, gezonder te leven, of gewoon gelukkiger met jezelf en dergelijke, crashes, neem dan niet de volgende voeding of bent u toevallig – alleen omwille van het slechte geweten in de fitnessruimte. Iets nieuws met Schoon Eten en HIIT in de combinatie geprobeerd voor u en uw lichaam. Ik ben er absoluut zeker van dat je alleen motiverend successen heb je, net als mij en vele anderen!

Motivationsspruch

Omdat het dicht bij mijn hart, dit is het recept voor Succes, paardrijden voor een gezond, mager lichaam verspreid, ben ik meer dan blij zijn als je adviseren dit artikel hier. Als je hoort dat een van uw vrienden, collega ‘ s, familieleden, enz. om niet tevreden bent met je lichaam, denk maar aan dit kleine post. En als er slechts één Persoon ontdekt dit HIIT en Schoon het Eten, dan is dat voor mij al geslaagd. 🙂

Liefde, Kristin

Geef een reactie