Mijn perfecte dag – de beste mentale oefening voor meer geluk en bewustzijn in het dagelijks leven

Heb je ooit in je de vraag van het leven: wat is mijn perfecte dag?” Het is gek, maar heel weinig mensen hebben mij geantwoord met “Ja” op deze vraag. Deze eenvoudige mentale training is een ware bron van geluk, inspiratie, optimisme en creativiteit. Op hetzelfde moment, kunt u heel veel leren in deze Oefening maakt u! Maar de meeste van ons niet hebben om deze vraag te stellen in de eerste plaats… je kan nu veranderen, want ik zal u leiden in dit Bericht via dit prachtige reis van gedachten. Maak je klaar voor de mooiste dag van uw leven!

Hoe gaat de Oefening? Wat u hiervoor nodig?

U maakt uw perfecte dag, u hoeft alleen een wit vel papier, een pen en een prachtige retraite waar je gedachten zijn in staat om te stromen. Vervolgens start u, alleen voor u op te schrijven hoe je perfecte dag eruit ziet. En dan bedoel ik niet een vakantie voor u en uw stressvolle Baan te herstellen, maar een dag van uw leven voor u, mooiste Versie van je je kunt voorstellen! Een dag in het leven, waarin alles in Evenwicht is, een dag met alle activiteiten, mensen en dingen die wilt u in.

Beschrijft deze dag van begin tot eind tot in detail. Zo rijk in detail en emotioneel om het te doen! Laat niets op, wat tot u komt in het hoofd. Hoe onrealistisch en hoe vreemd het ook mag worden (ik zal terug komen om te bespreken in een moment). U kunt een beschrijving van uw perfecte dag geheel gratis, of u naar mijn volgende vragen langs ga:

 • Waar u Wakker wordt? Hoe heb je slapen?
 • Waar woon je? Wat is uw “thuis”?
 • Hoe voel je je?
 • Met wat heb je je dag starten?
 • Wat draag je naar de kleding die je een goed gevoel?
 • Welke activiteiten voor u, die u uit het hart?
 • Hoeveel tijd besteedt u op elke activiteit?
 • Wat is het hoogtepunt van uw dag?
 • Wat mensen begeleiden uw perfecte dag? Wie wil je ontmoeten vandaag?
 • Wat moet u eten om uw perfecte dag?
 • Wat voor soort muziek die je hoort op deze dag?
 • Hoe versier je je perfecte dag?
 • Hoe laat u de dag afsluiten?
 • Waar moet je slapen? Wanneer je naar bed gaat?

Mein-perfekter-Tag

Waarom “Mijn perfecte dag” is moeilijker dan het klinkt?

Dit heb ik gedaan mentale Oefening voor ongeveer 3 jaar geleden voor de eerste Keer kennis te maken. Barbara Sher heeft mij gevraagd in een van uw boeken aan de idee van reizen. Dus ik haalde een wit vel papier en een pen en begon. Nou, ik zat 10 minuten volledig overweldigd in de voorkant van mijn blanco vel papier en dacht: Waar moet ik beginnen? Wat is toegestaan? Kon ik iets schrijven als “ik word Wakker van een zonnestraal leidde in mijn huis op mijn favoriete eiland Mallorca”, hoewel ik niet een Finca? Hoe realistisch de Oefening zal worden?… Vragen, vragen, mijn lieve geest! Dus in mijn hart juichte, als ik viel voor de beschrijving van Barbara Vissers Oefening lezen, zo moeilijk is het voor mij de entry…

Dit is typisch voor ons, volwassenen! Wij geven de kinderen in deze taak, je zou muggen om ons in de kortst mogelijke tijd op de mooiste dag van uw leven. Alleen wij zitten in de voorkant van onze witte vel geblokkeerd door onze eigen geest! We denken te veel, is de diagnose. We beperken onze eigen kansen, mogelijkheden en ontwikkelingen door gedachten als ‘ Is dit?”, “Hoe gaat dit in zijn werk?” en “Oh, dat is onrealistisch”. Dan zijn onze gedachten onze werkelijkheid en erkent ons, natuurlijk, we hadden gelijk. Onlangs sprak ik met de motiverende sprekers Christelijke Bischoff over en hij heeft mij bevestigd in mijn mening. “Als u wilt gaan naar de maan, heb je om te streven naar de sterren”, is een van zijn principes! Laat ons meer en meer dromen, visies en actieplannen te maken en DAARMEE ons leven bepaalt. In zijn Seminar “De kunst om je eigen ding doen” hij heeft mij geleerd en ik vind dat de eenvoudige Oefening “Mijn perfecte dag” is een prachtige bron op dit pad.

Wat is het punt van de Oefening is?

Als je aan het doen bent, je moet echt op de Oefening en je het aankleden perfecte dag zonder regels en grenzen, voel je je een ongelooflijke energie. Je ervaart letterlijk, uw creativiteit, uw dromen, en een hart borrelende verlangens is de enige manier om uit je…! Laat jezelf voldoende tijd voor deze stroom van gedachten, en aan te scherpen, zoals een paar dagen later weer op je perfecte dag, later als je denkt aan nieuwe dingen, willen per se nog steeds op het blad. Houd niets terug! Van het decoreren van uw mentale dag zo intens voor je dat hij is echt perfect en niets ontbreekt!

Ik weet dat sommige mensen hebben deze reis als ik en op ongelooflijke dingen. Ze woonde in een vreemd land, waren een schrijver in plaats van een accountant of woonden in een grote woonwijk in gemeenschap met je beste vrienden. Dit alles is toegestaan!

Aan het einde van de Oefening, we Zwart hebben om te Weten dat onze perfecte dag voor ons uitgespreid, en slechts de ogen van het papier, waardoor een spannende tintelend gevoel in de vs….Van ons hart te dromen! WOW! Op dit punt, onze realisme stelt in. “Wat moet ik nu doen? Het is gewoon de perfecte dag op het papier!” Nee, fout! Dit van u zo liefdevol ingericht, perfecte dag is nog veel meer! Hij vertelt u wat uw hart hunkert, en geeft je een waanzinnig goed bewijs voor veranderingen in de….van de zeer grote tot de kleinste. Uw perfecte dag is tot de rand gevuld met belangrijke informatie over de manier om een gelukkig en vervuld leven.

 • Uw perfecte dag is het vereist dat u een prachtige, lange termijn, in een prachtig Zonnig weer? Misschien is dit een aanwijzing van uw onderbewustzijn meer beweging in je dagelijks leven, omdat u op dit moment te weinig van.
 • Uw perfecte dag bestaat uit een heerlijk, zelf gekookt eten met uw familie en luidruchtige gesprekken? Kan de samenleving ontbreekt u, en dit is een verlangen om meer tijd doorbrengen met je dierbaren. Het is hoog tijd voor een geplande maaltijd met het gezin een keer per week/ maand…
 • Haar droom is om uw dag te beginnen in een helder, schoon en netjes appartement? Misschien is het tijd uw huis op te ruimen en declutter om zich comfortabel voelen weer in uw eigen vier muren.
 • Of u klaar bent met uw perfecte dag op papier, helemaal alleen in het grote bad met een goed boek en laat de ziel bengelen? Dit kan een oproep om u meer ontspanning en rust en meer tijd voor jou alleen. Ook hier, op een vaste Datum zal helpen met je zelf, een keer per week Minimum!

Het is niet in de Oefening “Mijn perfecte dag” die u zal uitvoeren op dezelfde manier zoals je zag hem geschilderd. Maar het is eigenlijk over je hart verlangens te openbaren, en u daarna besloten om na te denken over hoe kleine stappen in deze richting. Dus het is toegestaan u te maken uw perfecte dag, geheel gratis, en laat deze niet mooi Visie van je leven dag in uw huidige dagelijkse leven.

By the way: ik nogmaals herhaal de Oefening een of twee keer per jaar, en het maken van mijn perfecte dag, nogmaals, op een volledig leeg papier. Hier merk ik op dat veel van de elementen blijven behouden, maar ook van tijd tot tijd nieuwe aspecten toegevoegd. Ik vind hem prachtig! Onze dromen en diepste verlangens banden net zo veel als wij doen!

Veel plezier met uw perfecte dag!

Geef een reactie