Schoon het Eten in het dagelijks leven – een Nieuwe Vlog serie

De beste ideeën komen bij mij als Haarefönen of tijdens het Hardlopen. Dit Keer is het laatste het geval is geweest. Toen ik op de laatste vrijdag in heerlijke temperaturen buiten joggen, kwam mij in een flits! Ja! Dit is het idee…

Ik had gedacht zo lang over hoe kan ik je het dieet aanpak-Schoon het Eten in je dagelijkse routine, en tegelijkertijd al uw vragen met betrekking tot de toepassing in het dagelijks leven te beantwoorden. Wat volkoren producten eet je? Als u de hand-out van uw maaltijden gedurende de dag? Wat neem je dan mee naar het werk? Deze en vele andere vragen krijg ik van u. Natuurlijk kon ik schrijf een kort Bericht na het andere. Ik kon het antwoord dat je op elke individuele e-mails of opmerkingen. Maar ik zou ook het kleine verklarende video ‘ s voor u, ik zal u vertellen en laten zien hoe ik de uitvoering van bepaalde aspecten van de Clean Eating concept in mijn dagelijkse leven. Omdat op basis van uw vragen, weet ik: Dit is precies wat u interesseert! En ik heb echt zin in! 🙂

Clean Eating im Alltag

Dit idee heeft me zo opgewonden, dat ik gebrainstormt over het weekend, wat houdt het spul. Een grote “kleven” aan de schone thema is samen te komen. Maar ik ben er zeker van dat u te maken met meerdere aspecten van het Reinigen van het Eten in het dagelijks leven. Nu heb je de Kans om te schrijven me al deze vragen, zodat ik kan nemen als Basis voor een meer Schoon Eten Vlogs. Vertel me wat je van een Schoon Eten Vlog!

Op dit punt wil ik Uitdrukken een zeer hartelijke DANK voor je vragen! Dit toont mij hoe veel je Schoon het Eten zijn echt geïnteresseerd in. En op de andere, het maakt me trots dat ik en mijn advies, vertrouwd en je eerste stappen in de Schone Eten bouwt. Dit is niet voor mij de stimulans die ik schrijf mijn Blog hier absoluut gratis…. het is echt mooi. 🙂

Nu wil ik om af te stemmen naar de nieuwe Video-Formaat en toon je mijn inleidende Vlog.

Geef een reactie