Hawaii ervaring – Mijn beste tips voor Maui

In Duitsland, het regenachtige weer heeft gedomineerd ons dagelijks leven. Als we de droom van ons in de verte, of? Vandaag, daarom, zelfs halverwege over de hele wereld naar Maui (Hawaii). Al voor de tweede Keer in mijn leven heb ik bezocht deze ongelooflijk mooie, adembenemende Hawaïaanse eiland. Het is één van de vele Eilanden van Hawaii, maar in mijn ogen de beste!

We hebben 2013 en dit jaar een week doorgebracht en eenvoudig magische momenten en avontuurlijke excursies ervaren. Daarom wil ik graag jullie vandaag mijn beste tips voor Maui. Ik hoop dat het trekt je snel of één dag de tijd om deze fantastische plek aan de andere kant van de wereld. Ik heb voor u de beste reis tips voor Maui in de Bagage.

img_0132

Het leven in de Ananas Inn

Wie wil Maui te bezoeken, in plaats van de Hotels en Resorts tot een meer hier origineel accommodatie. Om deze reden, hebben we al tegengekomen in de voorbereiding van de reis van 2013 de Ananas Inn – een prachtige Bed & Breakfast in Kihei–. Toen kwamen we de eerste Keer bij zonsondergang, er, wist ik al: Dit is een klein Paradijs! Ook tijdens onze tweede verblijf ik voelde hetzelfde. Wij hadden onze kamer in de 1. Verdieping en een geweldig uitzicht van de Hawaiiaanse niches in de tuin van de Frangipani geur zo prachtig!

Winkelen en eten in Lahaina

Ik denk dat iedere vakantie een beetje een toeristische Flair, en als eerste adres van het vissersdorp van Lahaina. Lahaina is gelegen in het uiterste Westen van het eiland, dus de zonsondergang is magisch. Er is bijna niets leuker dan een dag in een van de lokale vissers met een uitzicht ‘ op zee en lekker eten in de avond. Dan hou ik van de lange wandeling tot laat in de avond door de vele Souvenirs, sieraden en surf winkels. Lahaina is een must voor uw Maui bezoek!

De beste stranden van Maui

Ook al waren we al twee Keer daar, ik wil niet me te definiëren, wat zijn een aantal van de mooiste stranden van Maui, maar alleen een paar goede corners raden. Maui heeft veel fantastische Strand Parken, waar de typisch Amerika kan worden gegrild, en natuurlijk, sommige afgelegen stranden. Rond Kihei en verder naar het Zuiden vonden we de fantastische stranden (het Grote Strand, Beetje Strand,…). Net als in het Noord-Westen van het eiland in de buurt van Kaanapali (Kaanapali Beach, Napili Bay,…).

img_2518img_25140img_9967 0img_9986 img_0024 img_0060img_0509

Snorkelen en SUP in Kapalua Bay

Op onze huwelijksreis zijn wij getrouwd in de vs op de planken en ging naar een mooie SUP Tour in Kapalua Bay. De Baai is bijna Halvemaanvormige en de golven breken ondanks de westkust ver uit, dus dat is ook prima voor SUP beginners, een goede en geschikte omgeving. Daarnaast is de Kapalua Bay is een Paradijs voor snorkel Liefhebbers. De onderwaterwereld is erg mooi en ik had zelfs een magische ontmoeting met een grote schildpad. Het was verliefd is, uiteraard, mijn GoPro camera en kwam tot 20 cm bij mij in de buurt. Dan wordt ze aangetrokken mij en stormde terug naar elegante (de scène is ook te zien in de Video).

Avontuur op de Weg Naar Hana

Maui zonder de Weg Naar Hana. U moet organiseren je een auto, die ik beveel in het Algemeen voor het eiland om flexibel te zijn. De Road To Hana is een avontuurlijke, kronkelende kustweg door het midden van het regenwoud met een totaal van ongeveer 100 km, 59 bruggen en water, veel water. Ik hou van deze straat, omdat hier de weg is duidelijk het doel! U kunt gewoon een pauze in tussen, om te wandelen naar een waterval en zwemmen. 3 jaar geleden heb ik voldaan aan een grote droom, omdat ik heb gezegd: als een tiener: Once in a lifetime, ik zou graag zwemmen in een echte waterval. GEDAAN!

Hana zelf, overigens, is nogal teleurstellend. Het is een kleine plaats, niet te zien in het echt iets te ontdekken. Wie heeft de long-haul, noch het verlangen, kunnen de Oheo Gulch. Daar kunt u gaan Wandelen, ook in baden, en erg mooi.

Snacken uit de Helft Weg Naar Hana-Banaan Brood

De Weg Naar Hana heeft meer te bieden dan de watervallen, maar waarschijnlijk ook de meest heerlijke Banaan Brood dat ik ooit heb gegeten. Het is precies “de helft weg naar Hana”, en niet over het hoofd worden gezien door veel toeristen bezoeken. Helaas geen geheimtip meer, maar nog steeds de stop-waarde!

Zwemmen bij de waterval op de Weg Naar Hana

Ja, dat is er! Een Favoriete waterval op de Weg Naar Hana. Hij is een beetje verborgen bij Milemarker 11.5, heeft, naar mijn weten, heeft geen naam en is gewoon mooi! Ik hou van deze plek, want 3 jaar geleden zo goed als in onze huwelijksreis, we hebben om te baden hier alleen. Herkent hij is erg goed in de guava bomen die groeien op het water en een mooi fruit snack. Anders zijn er ook vele prachtige watervallen op de Weg naar Hana. Mijn eerste bad nam ik, bijvoorbeeld, in de Twin Falls, die zijn heel ver in het begin van de kustweg.

Als je op de Weg Naar Hana voor de eerste Keer op reis, ik raad het niet aan u, niet elke waterval te stoppen, anders krijgt u de route. We hebben doorgebracht 2013 op de manier erg veel tijd om de talrijke water gevallen. Daarom moesten we rijden de hele weg terug, helemaal in het donker, wat met de bochtige track, erg vermoeiend.

gopr2124

gopr2145

gopr2166 img_2501img_2491

Wandelen op de Pipiwai Trail

Ook op de weg naar Hana, of iets naast vind je de Pipiwai Trail. Voor mij is dit de Route is waarschijnlijk de mooiste wandelpad op Maui. Het heeft een lengte van bijna 6 kilometer lang en leidt u door het groene bamboe bossen, over hangbruggen en watervallen. Alle andere wandelpaden, maar ook hun charme, zijn er rond de Haleakala – de grootste vulkaan van het eiland.

Haaien in de Maui Ocean Center

Als een Niet-duiker, niemand wil het zien van haaien in de open zee. Echter, in de Maui Ocean Center, dat is zeer goed mogelijk. De kern van dit aquarium is een enorme haai tank met ongeveer 18 exemplaren van verschillende stijl en grootte. We waren gelukkig genoeg om een ervaring te voeden en dat was behoorlijk indrukwekkend! Voor een regenachtige dag op Maui, het bezoek was perfect!

De zonsopgang op de Haleakala om te genieten

Een heel bijzondere ervaring op Maui is de zonsopgang op de vulkaan Haleakala. In het midden van de nacht, vertrokken we met de auto naar de top om te zien dat er, kort na 6 uur in de ochtend, de zon zien opkomen. “Haleakala” is niet tevergeefs vertaald in het “huis van de zon”. Als je staat er op bijna 0 graden in de ochtend en de rustgevende stralende zon de eerste stralen van het gezicht, dan moet je echt het gevoel om te staan in het midden van uw huis….zo dichtbij is ze aan u!

Mediteren in de Iao Valley

Wanneer ik spreek van de reis tips voor Maui, mis je de groene Iao Valley. Deze vallei is een zeer bijzondere, rustige plek omgeven door het groen van de West Maui Mountains Hellingen. Ik hou van de Iao Valley, want het straalt een oneindige vrede. Neem een kijkje op alles om de Iao Needle en het doen van kleine wandelingen door de vallei. Aangezien deze plek is zo rustig, ik vond hem helemaal geweldig voor meditatie en weinig Yoga-Sessies in het Groen. De Iao Valley is zeker een van de plaatsen van macht van Maui.

Yoga overal op Maui

Als gepassioneerd Yogini, ik heb het gecontroleerd uit de Yoga op het bieden van Maui, voordat we vertrokken. Er zijn een aantal spannende Yoga Studio ‘ s en lessen zijn zo, soms zelfs in de Openlucht. Ik was vooral onder de indruk van de Maui Yoga & Dans Shala het aanbieden van cursussen van de Ochtend Stromen tot het Kaarslicht Yoga heeft mij. De meeste van de cursussen kan flexibel worden geboekt. Echter, heb ik de broodjes nog steeds vrij makkelijk in de Ochtend op onze veranda mijn Mat uit en er de zon met mijn eigen kleine Yoga Flow verwelkomt. Dat was mijn Yoga in de huwelijksreis!

gopr1980 gopr1987

img_0341 img_0356 img_0425 img_0458

img_0531

En Last but not Least: Een kleine Video van mijn tips voor Maui

Nu jullie weten dat mijn beste tips voor Maui en kunt uw reis plannen. Hoewel Hawaii is zo ver weg, het is zeker een bezoek waard! We waren zo enthousiast dat we waarschijnlijk een derde of vierde Keer de lange vlucht is voor ons, in dit Paradijs te komen. 🙂

Aan het einde van mijn reis verslag, ik zou graag om u te inspireren met een beetje Maui-Film. We hebben het voor de eerste Keer onze GoPro, die afkomstig is uit een samenwerking overeenkomst met SportScheck en Actie, water en geschiktheid getest. Heeft een heel leuk en er zijn een aantal grote moment zijn de opnames van de droom van Hawaii eiland.

Veel plezier met Kijken, Dromen en Reizen!

Geef een reactie