50 tips voor meer beweging in het dagelijkse leven: Wat motiveert u?

Hoe gemotiveerd bent u om meer te bewegen in het dagelijks leven? Ik vroeg je precies deze vraag voor de Vivofit wedstrijd en je reageerde. Wow! Wat een enorme opkomst en een geweldige, gedetailleerde opmerkingen en tips voor een “woelige leven.” Ik dank u allen voor het meedoen! Je bent echt de beste lezers, het kan wil ik voor mijn Blog, Eten Trein Liefde! Helaas, ik heb nog maar 2 Vivofit Fitness polsbandjes en zal nu worden toegekend aan u!

Mehr Bewegung im Alltag

Natuurlijk bent u nu al opgewonden en wil graag meer scrollen, want ik ga introduceer ik de twee winnende reacties, ik heb getrokken door random.org . Echter, in al uw reacties zijn een grote motivatie tips en hart-loswringend waren de verhalen voor meer beweging in het dagelijks leven, ik kan niet “niet-gepubliceerde”!! Ik wil dat je er alles van. Zelfs als je niet komen in het genot van een gloednieuwe Vivofit Fitness band, check out mijn favoriete 50 antwoorden en laat de Motivatie en de goede ideeën van anderen! Bewust worden van: meer beweging in het dagelijks leven, kunnen we uiteindelijk alleen winnen! 🙂

De turquoise Vivofit Fitness armband gaat naar:

Gewinnerin Jen

En de liefde Steffen won de zwarte Vivofit Fitness armband:

Gewinner Steffen

Gefeliciteerd, jullie twee! Ik ga begeleidende brief per Mail naar uw afleveradres. Heel, heel veel plezier, en vooral meer beweging in het dagelijkse leven! En voor alles wat het antwoord is nu in mijn TOP 50 motiverende tips voor al je!

50 tips voor meer beweging in het dagelijkse leven: Wat motiveert u?

 • Mijn belangrijkste motivatie is dat ik ben 55 jaar oud, is veel fitter, ongeveer 30 Jaar oud!
 • Wat mij motiveert is het onwaarschijnlijk dat, als ik schrijf me, wat doe ik en wat ik deed, zodat u kunt zien hoe moeilijk het was.
 • Ik ben nogal een Uitdaging op Facebook om de 100days. Dus krijg ik de Motivatie om te verhuizen naar 100 dagen op een rij voor mij. Het voelt goed en je bent niet alleen. En vergeet niet, of je bent wat, maar wat en wanneer.
 • Mijn Motivatie is het heerlijke gevoel heeft na een actieve dag. U beter slapen, eten smaakt beter, je voelt je beter, je uitstralen en knapperig en vers.
 • Mijn volgende doel is de halve marathon, omdat ik het leuk vind om te trainen. Toen mijn meisjes uit onze groep lopen te motiveren mij. Samen is alles gemakkelijker.
 • Voor mij, de resultaten zijn motiverend! Ik ben 10kg en 8 cm taille! Gestart met Nordic Walking, en nu, op 30 min Joggen aangekomen zie ik dat het niet doen van mijn gezondheid echt goed 🙂
 • Het weer motiveert me. In de zon ik altijd wilt uitvoeren.
 • Ik heb een soooooooo Mooie Jeans – alleen, helaas, minstens een maat te klein… Mijn doel is om draag de broek, in de val….
 • Voor mij is de gedachte van mijn brede Grijns, Sport roept in mijn gezicht, en het tevreden gevoel achteraf gemotiveerd.
 • Ik motiveer mezelf, ik had mijn oude foto ‘ s uit 2006 en kijken waar een droom karakter. Vertel me, want ik wil een back-up.
 • Afgelopen week ben ik met mijn eerste 10km wedstrijd, hoewel ik vond het leuk Joggen in het echt. Voor mij, het was super motiverend, hebben een duidelijk doel in gedachten te (de run van afgelopen zondag), en met vrienden naar de trein
 • Wat mij drijft om nieuwe sporten zijn altijd de soorten te proberen en te genieten van de verscheidenheid.
 • Mijn Motivatie is: in staat om Me goed te voelen. En (mijn geheim doel… om fit Tot nu toe…) Weer in mijn trouwjurk. En dan een 2. kleine huwelijksceremonie
 • Maar wat indruk op me vooral recepten wilt uitproberen motiveert me. Voordat ik kan koken, ik moet gaan slechts 2-3 keer een Run
 • Mijn Motivatie om wat meer te bewegen, mijn oom (ü60!), met meer dan twee keer zoveel jaren als ik heb zooo veel fitter… (hij is een enthousiast bergbeklimmer). We hebben een afspraak voor oktober om samen te komen op de top van de Zugspitze
 • Sinds ik begon te werken op ongeveer 15 maanden van het lopen, ik liet 14kg. DAT is mijn Motivatie. Ik ben nu eindelijk een UHU (onder Honderd ponden). Ik ben erg trots op (zelfs als er een paar kilo ‘ s meer 😉
 • Voor Jogging ik wil om te voldoen aan met collega ‘ s en vrienden – zoals ik zeg, niet zo gemakkelijk. En ik log in om draait. Als een resultaat, ik hebben om te verblijven in Training en hebben ook een doel van de voordelen voor de gezondheid.
 • De gedachte van mij, mijn lichaam en mijn ziel Goed gemotiveerd te worden door de beweging. Mijn tips: korte afstanden te voet of met de fiets in plaats van de auto, een avond wandeling en genieten van de natuur, Zwemmen dagen te gaan in de hete zomer of het spelen van Badminton in het Park
 • De beste Truc om mijn innerlijke varken jonge aka Motivatie defaitistische en sloeg me over het oor is om het te doen direct na het opstaan Sport. Het beste om te slapen in sportkleding (Of ze zijn op zijn minst aantrekkelijke klaar direct in de voorkant van het bed), zodat je alleen nog uit te glijden in de sportschoenen en let ‘ s go!
 • Ik denk dat de nummer 1 Motivatie zijn mijn 2 honden. De noodzaak om weg te komen van alles, want ik ga het gewoon gaan.
 • Ik heb een innerlijk beeld van mij in een Bikini voor mij – in de vier weken op vakantie gaat naar het strand
 • Het is mij niet gemotiveerd in de avond na een dag op kantoor, u wegtrainieren alleen negatieve stemming, maar ook tegelijkertijd een goede tijd met vrienden die je kunt hebben als u akkoord gaat om de Sport.
 • Ik motiveer mezelf heel goed te Trainen. Op dit moment ben ik gewoon denken hoe geweldig ik ben van plan om dan, na al de somberheid in de honeymoon in een Bikini kijken
 • Maar wat inspireert mij is het een geweldig gevoel, de wil. Dit BAM, u deed het! En om het Geweten van de dag in de best mogelijke gebruik en omdat beweging is een onderdeel van het voor mij.
 • Mijn Motivatie is, opnieuw, zoals voorheen, de twee geboorten te kijken.
 • Ik ben gemotiveerd om gezond te zijn en nooit aankomt moe!
 • Ik motiveren me, ik zal wijzigen 1x per week, mijn mobiele telefoon achtergrondafbeelding met motiverende uitspraken, zoals “elke verdomde dag gewoon doen – nike”.
 • Ik ben gemotiveerd, heb geen pijn. Helaas, ik heb verschillende hernia ‘ s in de lumbale wervelkolom. Dus, ik moet in staat zijn om elke dag beweging redelijk pijnvrij te zitten in het kantoor.
 • Ik heb maar één lichaam en daarom moet mijn hoogste doel is om deze zo lang mogelijk fit te krijgen en fit je blijft altijd de Makkelijkste manier van bewegen.
 • Ik speel graag. Daarom is de beste Motivatie voor mij is om mij “punten” voor de doelstellingen te
 • Ik heb een sport-agenda. Als hij niet goed gevuld en er waren grote gaten, motiveert me het totaal!
 • Mijn Motivatie is mijn 17-jarige zoon, die regelmatig voor me en zegt dat ik moet veranderen in de “Muckibude”
 • Mij van tijd tot tijd, betere tijden bij het lopen en Trainen met mijn vriend te motiveren om in het Moment – aan de voorzijde van het ik, natuurlijk, geen schaamte kan worden
 • Wat motiveert mij? De wens om in de vele, vele jaren, een fit, gezond en mobiel, Omi, niet uitvoeren van de kleinkinderen.
 • Als ik behoefte aan een pauze van deze mama-naar-Werk-sleur moet, dan ga ik op 5 in de ochtend of in de avond om 20 uur Joggen, omdat je dan te slapen (nog) niet, en de wereld staat stil voor een Moment en dan draait alleen om mij. Daarna, het hoofd is gratis en u kunt het wassen, “Mamaaaaa” en co. gevuld
 • Mijn tip is om meer beweging in het dagelijks leven: maak van Elke dag een beetje iets is beter dan niets doen. Dit is niet te zeggen, slechts de volledige training/sport-eenheden. Op sommige dagen is het niet genoeg. Maar een wandeling, neem de trap of boodschappen te doen in de omgeving, te voet of met de Fiets zijn belangrijke onderdelen van een actieve levensstijl en zijn net zo belangrijk.
 • Kristin, het is geweldig, uw weg en ben gemotiveerd door u met betrekking tot verkeer een beetje te evenaren. Hoewel ik heb alles al voor je (marathons, yoga teacher training) habs, maar had nu op de plank liggen. Via uw Blog zal ik maar weer
 • Motivatie voor mij is het altijd mijn Afspeellijst. Geweldige Songs die kan motiveren je om te Draaien en prestaties.
 • Mijn Motivatie op het moment van het komende halve marathon, waaraan ik zal deelnemen in drie weken.
 • Mijn Motivatie is mijn stoppen met Roken drie maanden geleden. Voor mij was het altijd super hard om alles stop te zetten, totdat ik veranderd. Ik begon te gaan, om de tweede dag joggen, leren Yoga en trainen in de fitnessruimte.
 • Ik zie niet in de SPORT en de GEZONDE VOEDING en dus als een MOTIVATIE om de beste te zijn TEGEN DE KANKER (Preventief, om de opdracht in de eerste plaats).
 • Als ik begon met na jaren van (om niet te zeggen een leven lang) gebrek aan sportiviteit, om me te verplaatsen, was mijn eerste Motivatie die ik heb gegooid voor een sportieve activiteit op de dag van een Euro in een spaarpot. Ik moet mezelf als een bepaalde bedrag wordt opgeslagen, een kleine traktatie
 • Ik hou van het lezen van Blogs als eattrainlove 🙂 dat motiveert mij het meest te leiden van een betere en gezondere Levensstijl.
 • Mij is het volgende doel is altijd gemotiveerd: Een ding volgt de volgende. Onlangs heb ik aangepakt, met een 10km run, en nu de bruiloft of huwelijksreis, als ik het nodig om fit te zijn is het volgende doel: het is Bijna twee weken van het Eiland en als het van toepassing is om te ontdekken een heleboel dingen. Als we de aanpak van onze vakanties zijn zeer actief in het warme, persistent.
 • Ik motiveer mezelf absoluut met de deelname van Freeletics groepen. In München zijn er in bijna elke wijk, een groep waar beginners en Gevorderden, zijn altijd welkom
 • Worden gemotiveerd om meer te bewegen in het dagelijks leven, het idee van de lage kosten en de daaruit voortvloeiende Voordeel voor mij (ik ga er altijd van uit in chocolade 😉 ). Bijvoorbeeld, waarom de rol, neem de trap, als er direct naast een trap? Maar net zo snel, zo niet sneller! En aan het einde van de week, ik heb geen Slecht Geweten als ik kijk naar een stukje chocolade in plaats
 • De grootste Motivatie zijn mijn kinderen. Het heeft dus veel energie en zijn dus fix onderweg die ik nodig heb om me fit, dus ik ben er achter. Ze worden verondersteld om te hebben een moeder die met hen spelen en niet ergens in de buurt niet zitten, omdat het kan.
 • Mijn paard mij gemotiveerd om te bewegen elke dag. Een mooie wandeling of een uitdagende workout. Als u denkt, “paardrijden is geen Sport, omdat het paard”, verkeerde bewegingen. Als je Wakker wordt in de ochtend, na de Training en niet meer het gevoel in zijn benen uit pure spier pijn om te weten dat men iets gedaan heeft.
 • Niet per se slaafs altijd verwachten uitmuntendheid, maar de regelmaat maakt het opvallen.
 • Ik rijd met de fiets naar het werk. Motivatie: Als u op het werk bent, slaap jij al fit en. Bovendien hebt u, wanneer u komt ‘ s avonds thuis, toen al een deel van uw sport-eenheden zonder veel tijd te besteden aan deze. Werkt op stressvolle dagen.
 • Geef een reactie