Mijn conclusie van de Schone Cooking Challenge en mijn beste kookboek tips voor u

De Schone Cooking Challenge is voorbij! 30 dagen lang, we hebben ten minste een schone maaltijd voor jezelf! Niet zo makkelijk als ik dacht – zo ging het althans bij mij! Met nog twee dagen van de reis in November, het was zeker een goede uitdaging! Ten minste 30 zelf gemaakt, schone maaltijden, krijg ik nog steeds samen, en ik ben zeker trots op mezelf! Maar ook heel bijzonder om mijn liefde Met de Challenger! Als ik kijk naar de foto ‘ s op Instagram, je hebt al het werk. PETJE AF!

Clean-Cooking-Challenge-Zutaten-1

Hoe Vaak in de Uitdaging van de tijd, ik trek mijn conclusie door Video en brengt rechtstreeks verslag van mijn ervaringen en Geleerde lessen. Op hetzelfde moment ben ik in de Video van mij van u tijdens het Reinigen Cooking Challenge heel vaak de vraag: “Wat zijn jouw favoriete kookboeken?” Want hoewel ik kook vaak, spontaan zonder recept, ik heb een mooie verzameling van goede kookboeken thuis, waar ik altijd van geniet en waar ik mijn inspiratie. Mijn 5 favoriete kookboeken, stel ik u in de Video en gekoppeld u, natuurlijk, hier in de Post.

Mijn favoriete kookboeken van de Schone Cooking Challenge (meestal vegetarisch):

%image_alt%%image_alt% %image_alt%%image_alt% %image_alt%%image_alt% %image_alt%%image_alt% %image_alt%%image_alt%

Als u nog meer inspiratie voor de volgende keer – het vakantie-seizoen is ten slotte een grote schoonmaak-Eten-challenge – dan moet u zeker een kijkje nemen op de schone, Met de maaltijden van uw Challenger in Instagram te gooien. In de loop van de Uitdaging die hebben bewezen de TAGS #clean koken en #clean cooking challenge zeer goed. Van de DAG #CCC, helaas werd gebruikt door de miljoenen van de Instagram-gebruikers ook anders. Het is niet zo duidelijk. Omdat ik heb geleerd voor de volgende Uitdaging, in ieder geval iets! 😉

Het spreken van de volgende Uitdaging: ik weet dat je houdt van Uitdagingen! Ik hoor opnieuw en opnieuw, I love it. Ik ben op dezelfde manier! 🙂 Geef mij een feedback over hoe de #CCC met u liep, en wat voor soort van Uitdagingen wil je ervaring in de toekomst op mijn Blog. Meer ETEN, meer, de TREIN, of zelfs de LIEFDE…?! En misschien hebt u een idee van hoe we ons beter kunnen uitwisselen?! Ik ben super nieuwsgierig wat de ideeën en wensen die je hebt! En zorg ervoor dat:

De volgende Uitdaging komt.

Geef een reactie