Mijn gast artikel in de Happy Mind Magazine – spruiten zijn gemakkelijk te trek jezelf

Mijn Post van vandaag, vindt u niet zoals gewoonlijk op mijn Blog, maar aan de kant van de Happy Mind Magazine. Juuuhuuu, ik ben blij dat ik in staat was om te schrijven voor de liefde van Christina en haar redactie, voor het eerst als gast auteur. Zelfs met een koel CV en een foto van mij. 😉

De Happy Mind Magazine is een nieuw Online magazine dat zich bezighoudt met de onderwerpen van Yoga, gezonde voeding, vegetarisme/ veganisme, Wellness en Lifestyle. U vindt er tal van interessante berichten en tips. Ik ben pas sinds kort op dit geweldige magazine onder de aandacht, en ben al meer, voor het toestaan van me om bij te dragen als gast auteur.

Sprossen

In mijn post, het gaat om het prachtige thema van de “Kiemen”, tekent de duitse “Spruiten”. Het onderwerp is voor mij voor een lange tijd op het hart en is genoteerd voor enige tijd op mijn to-post-lijst voor een gezond dieet. Ik ben het fokken van een enorme Fan van de lokale Sporten. Ten minste een kiem van een glas of een Bud kom, u vindt altijd op mijn keuken vensterbank, als u mij een bezoek. Of het nu Alfalfa, broccoli, Waterkers en taugé. Ik hou van de diversiteit en de voordelen voor de gezondheid! Het meer is het mooi is, dat de Kiemen wordt een Trend, en te waarderen, meer en meer mensen kiemen aan het leren zijn.

Wat zijn de voordelen van de kleine power pakketten en hoe je Alfalfa, broccoli en andere spruiten, de beste om te ontkiemen, maar je kunt lezen in mijn huidige guest post. Heel leuk om te lezen! 🙂

Kiem-glazen zijn in je vensterbank? Wat spruiten pre-breeding haar liefdevol? En hoe eet je ze na het oogsten? Ik ben benieuwd naar jouw tips en Trucs. 🙂

Geef een reactie