Het is tijd om te leven – het idee van een grote Online magazine

Uuiih geleden dat ik heb gepost maar, in feite, voor bijna een week niets! Van de week ook zo snel rum ging. 🙂 Vandaag heb ik iets leuks voor je.

Ik zou je graag kennis maken met een Online magazine, ik ben al enige tijd, erg onder de indruk! Het heet “leven” en wordt kort ingegaan op de problemen van ontwikkeling van de persoonlijkheid en actieve manier van leven.

%image_alt%

(Bron)

De geluiden in de eerste stap wordt het erg droog, maar in het einde, een super-interessant, kleurrijk magazine met veel artikelen, ideeën, boek, tips, etc., die hebben mij een doordenkertje. In het Portaal er zijn veel artikelen geschreven over vrijwel elk onderwerp dat zelfs op afstand in dit gebied. Ik heb gelezen artikelen over Anti-perfectionisme, het beloningssysteem in onze hersenen, zelf-motivatie, de Kracht van stromend en nog veel meer. Alleen in het geval, door een al een paar van de onderwerpen die vallen in de ogen, over een nieuwsgierig, en om het lezen te verleiden. Bovendien, de Portal bevat ook een reeks van kaarten, checklists, MP3-bestanden, ondersteuning in de loop van het dagelijks leven.

De artikelen en tools zijn gemaakt met veel toewijding en aandacht voor Detail. U zult merken dat de auteurs hebben het een veel te denken over het onderwerp en uw lezers willen geven de beste tips van jarenlange ervaring op de weg. De teksten zijn goed onderzocht en losjes geschreven gemakkelijk.

Vooral aan te raden, ik vind de wekelijkse Nieuwsbrief van de “time to live”. Het is de enige Nieuwsbrief die ik ontvangen in deze frequentie en het is niet meteen duidelijk, maar leuke en gezellige zondag ochtend in bed te lezen. Het bevat het laatste artikel met een kleurrijke mix van onderwerpen. Ik vind het interessant dat de zogenaamde self-coaching vraag van de dag. Hier kunt u luisteren naar zichzelf eenmaal actief in, en vragen wanneer ik lachte, bijvoorbeeld, de laatste Tijd stevig of wat zijn de kleine dingen die leiden tot mijn momenten van geluk.

De inhoud van het Online magazine, zijn allemaal beschikbaar voor gratis, dat denk ik, gezien de inspanning om zeer aanzienlijk. Niettemin, de uitgever moet verdienen op een of andere manier geld en om ons te voorzien van fee-based self-learning cursussen. Er is een cursus om meer te leren van het leven en de vreugde in zijn leven, of op zoek naar zijn eigen persoonlijke weg in het leven. De laatste cursus – en dat is het aantrekkelijke titel, “Zoek het kompas” – ik ben alleen. Hij loopt zo dat ik eerst een week aan het verzenden van documentatie van het leren via de Mail en deze week voor mij om te bewerken. Deze documenten bestaan meestal uit een Tekst met uitleg, voorbeelden en formulieren die u kunt invullen om de week een onderwerp. Bijvoorbeeld, het was in een week van de cursus is om na te denken over de verwachtingen van anderen naar jezelf.De cursus duurt in totaal 20 weken en krijgt u een beetje dichter bij zijn doel, om een persoonlijk kompas voor de rest van zijn leven, altijd. In het einde, ik ben er nog niet, maar ik weet nu veel meer over mijn innerlijke waarden en behoeften, op de omgeving, die goed is voor mij, of over de eerste stappen op hoe ik kon er te komen. De 20-weekse cursus kost slechts 59 euro, waarvan ik denk dat is een echt eerlijke prijs voor de omvang en de kwaliteit van de documenten.

Ga en zie de “time to live” en maakt u uw eigen beeld! Ik denk dat het Online magazine wordt echt geweldig en kan het aanbevelen volledig! Ik hoop dat de twee redacteuren Ralf Senftleben en Tania Konnerth, evenals hun medewerkers in staat zijn om meer voor een lange tijd!

Geef een reactie