Ursula Karven is te gast: “Je hebt om jezelf te trakteren op iets, om te Schitteren”

Op vandaag is het blog post ik was bijzonder blij, want ik heb Ursula Karven te gast bij het ETEN TREIN LIEFDE. Ik geloof dat iedere Yogi heeft al komen andere manier met deze jet vrouw, in contact te komen. Ursula Karven heeft een aantal boeken geschreven op het gebied van Yoga, gezond koken en Loslaten, evenals tal van Yoga Dvd ‘ s geproduceerd. Yoga “Everyday” is een klassieke, met veel mensen van uw dagelijkse Dosis van Yoga inspiratie. Mij inbegrepen!

Voor mij, Ursula Karven, dus een echte power vrouw met een geweldige filosofie van het leven, het ETEN TREIN LIEFDE heel vergelijkbaar met hoe het met mij via onze Interview weer. Nu, Ursula Karven was nog een andere droom in vervulling en met uw idee van goodme een grote bijdrage aan een gezonde voeding geleverd.

Kristin: Voor veel mensen die geïnteresseerd zijn in een gezonde, bewuste levensstijl, je bent een rolmodel. Je steekt gewoon uit. Wat is je grote geheim? Wat brengt u naar de stralen?

Ursula: het is De meest belangrijke, met een positieve houding te benaderen dingen en leer te luisteren naar de tekenen van hun eigen lichaam. Ik zweer bij Yoga en veel beweging als Aanvulling op mijn dieet met de juiste materialen – dat is te zeggen Superfoods. Als een resultaat, ik heb een grote lopende stofwisseling en voel me altijd schoon, fit en gevitaliseerd. Voor mij is het ook heel belangrijk om aandacht te besteden aan het Zuur balans in mijn lichaam. Dat is de reden waarom ik vermijd het gebruik van koffie grotendeels en drinken als een Energie-boost liever een Kopje groene thee. Ik geniet en te vieren, maar ook erg blij en niet wilt doen zonder. Je hebt om jezelf te behandelen net wat om te Schitteren, met de grimmigheid en de Stress van dat het niet werkt.

Kristin: Heb je altijd leefde zo gezond en gelukkig zijn? En zo nee, hoe heb je een gezond, gelukkig leven? Wat dreef u het?

Ursula: ik ben bezig met de laatste twee decennia, Yoga en kan me niet voorstellen een leven zonder lichaamsbeweging en een gezonde voeding, omdat beide factoren dragen bij enorm naar mijn zorgeloze manier van leven. Voor mij was het altijd van belang om aandacht te besteden aan mezelf. Ik wilde een manier vinden om het optimaliseren van mijn dieet aan het gezondheidsbevorderende effect van de natuurlijke vitale stoffen.

goodme-Produkte-Überblick

Kristin: Met goodme heb je begonnen met het ontwikkelen van uw eigen Superfood producten. Hoe kwam je op het idee?

Ursula: ik ben aan het worstelen met mezelf voor meer dan 30 jaar met voedingssupplementen die de huid mooier, en het stimuleren van de stofwisseling. Maar ik heb nog nooit een product op de markt die een combinatie van alle in, wat mij voor mijn dieet belangrijk. Om dit te doen, brandnetel-extract, psyllium, zeewier, Vitamine B6 en B12. Om Al deze ingrediënten te combineren in één product, was gewoon niet mogelijk. Dit gat in de markt, zijn wij, Dr. Boswachter en ik wil, met onze gecombineerde producten, sluiten. Dus goodme is gemaakt. De goodme producten zijn ontworpen voor elke behoefte – of Detox, vitaliteit, of innerlijke Balans. De samenwerking maakt een heel leuk en ik heb eindelijk de producten, ik heb altijd al op zoek naar.

Kristin: Wat is de goodme producten in vergelijking met anderen?

Ursula: goodme biedt Superfoods, Snacks en biologische thee van alle-natuurlijke ingrediënten die de gezondheid bevorderen effect, zoals, bijvoorbeeld, Aronia bessen en brandnetel bladeren, evenals Maca en Moringa poeder. Het resultaat is een heerlijke Superfood-bereik: de goodme Superfood mixen vitalitymix poeder en detoxmix poeder , kruidenthee, zoals de yogatea, de detoxtea en de balancetea, de alles-in-één voeding bessen en Pure Dagelijks Greens en veel meer lekkere Hapjes. Alle producten worden super geïntegreerd in het dagelijkse leven – voor de dagelijkse Dosis van welzijn. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten, de goodme producten zijn echte power-pakketten!

Kristin: Met de goodme producten die u wilt verhogen het welzijn van de mensen, want u noemde het “het hoogste Goed”. Hoe ziet voor u de perfecte welzijn? Op welke dagen en in welke omgeving je voelt het meest voor u persoonlijk? Wat of wie bij je hoort?

Ursula: natuurlijk, iedereen kan schieten uit Balans. Dan is het vooral belangrijk dat u goed eten, bewegen en rusten, en breekt. Hoe slechter het wordt, hoe beter u hebben om ervoor te zorgen dat zelfs als men valt twee keer zo hard je moet leren!

Ik geniet er ook erg veel, om een Moment voor mezelf te nemen van een diepe adem – en dan nog een Kopje balancetea en het Moment is perfect. De enige manier waarop ik kan laad mijn reserves, en vol energie voor mijn gezin en het leven dat je geniet.

Dat klinkt erg naar mijn smaak, liefde Ursula! Ik vind het geweldig dat u het ontwikkelen van uw eigen wensen voor een gezond en gelukkig leven uit uw ideeën en producten. Ik gebruik de Superfood verdubbelt, in ieder geval dol op.

Geef een reactie