De eerste Happy Mind Festival in Hamburg

In het weekend is het dan eindelijk zover: de eerste Happy Mind Festival! Als een Happy Mind Magazine-editor-in-chief Christina vroeg me in het begin van het jaar, als ik naar een lezing over moderne sattvige voeding – schoon het eten voor yogi ‘ s – was ik direct. Het Festival heeft georganiseerd en Christina samen met Claudia van yogi flow, en Julie van Peace Love Yoga. Helaas, ik kan als gevolg van mijn yoga teacher training alleen zaterdag avond, heel kort – hoe dan ook, ik was erg blij, alle Yoga (Blogger) meisjes weer en om eindelijk te ontmoeten. Werd verwelkomd, ik heb al in de voorkant van de InBalance yoga Studio, waar het Festival plaats vond, van Rebecca van Fuck Lucky Gelukkig Gaan en Laura van Yoga Journal. Laura wist ik al (vrijwel) door uw Shantiphant Project en was in staat om direct beantwoorden van een paar vragen in uw camera. Terwijl ik wist dat Rebecca al heb ik nu weet je blogger-collega Franziska persoonlijk. Ook Jenny, ik hou van spa en Anne en Birthe van Wilde Hilde, ik wist dat Als tot nu toe, alleen “online”, Sandra van Healing, Yoga Berlijn, ik wist niet dat tot en met zaterdag. Niet alleen mijn presentatie, ik had veel plezier, de tijd met de meisjes was erg leuk! Na mijn lezing, aten we een hapje eten samen en dan ga ik snel naar huis gereden (de Rest ging terug naar het Festival, ging het op naar 20 op de Kirtan), en ik rustte, omdat het weekend was zeer intens en vermoeiend, zowel mentaal als fysiek.

Happy_Mind_Festival_10

Hoewel ik nog maar kort hier, maakt het zo leuk! Ik ben benieuwd naar volgend jaar en hoop dat ik meer tijd! 🙂 Hieronder vindt u enkele foto ‘ s van het Festival, dit is geen excuus voor de slechte kwaliteit, ik had mijn camera.

Happy_Mind_Festival_1 Happy_Mind_Festival_2 Happy_Mind_Festival_3

In de Winkel zou ik niet heb gekocht de Ayurvedische Drinken van Völkel waarschijnlijk – maar hij heeft echt smaakte erg goed. En een beetje “innerlijke vrede” je kunt het gebruiken voor een lezing, na alle, altijd! 😉Happy_Mind_Festival_4 Happy_Mind_Festival_5 Happy_Mind_Festival_6

Veganistisch Boeddha-Gummy Beren! Betoverende en super lekker. Ik hou van vegan gummy beren door de manier, veel beter dan de “normale” – die, bovendien, dankzij het opgenomen gelatine niet vegetarisch.Happy_Mind_Festival_7

Maak je geen zorgen, de belettering is na 2, 3 Keer regen. Niet dus het zal een lange tijd, eindelijk zijn we in Hamburg.Happy_Mind_Festival_8

Voor het diner hadden we zoete aardappel-Feta-Quiche, lekker!Happy_Mind_Festival_9 De uitpuilende Goodie Bag!

Geef een reactie