Mijn favorieten van augustus

Nadat ik ervaren op mijn verjaardag, weer het grote plezier van de terug te kijken op de afgelopen tijd, bedacht ik me opeens dat ik nog niet mijn Beste-van-de-Maand-lijst, te beginnen in Maart zelfs meer. Vreemd. Ik heb niet al een of andere manier tijdens de blog verplaatsen of in een doos verpakt in links. Ik weet het niet. Deze terugblik is de moeite waard, maar toch zo mooi. Een reden te meer om deze prachtige op maat gemaakte nu nieuw leven ingeblazen. Dus hier zijn mijn augustus favorieten voor je.

1. De cursus in wonderen

Ik zei u al een paar weken geleden uit de cursus in wonderen, en dat ik begon te bestuderen, want het is zo mooi. Maar ik kan je vertellen: ik hou van hem al! Heel langzaam ben ik mijn weg door het deel van de Oefening, die bestaat in het feit dat bewaart hij voor elke dag van het jaar, een les klaar. Aangezien ik niet zo snel, en ik kan ook niet met Stress te maken, ik werk op het aantal dagen met een les. De lessen in “een dag in het thema” samen bouwen op elkaar. Het Beste deel van de oefening boek is dat je niet hoeft te geloven dat de lessen. U moet alleen maar werken met regelmatig. Deze manier van werken is zeer nuttig, omdat het moeilijk zou zijn om te geloven voor mij meteen: “Al mijn gedachten zijn zinloos.” Echter, zelfs als de studenten van de cursus niet geloven dat deze gedachten in het begin, een nest je in het hoofd.

%image_alt%%image_alt%

Mijn absolute favoriete les zo ver is: “ik ben vastbesloten om dingen anders te zien”. Deze les uit de 21. De dag kan heerlijk worden toegepast in het dagelijks leven. Elke avond, als ik ga zitten sindsdien, en tot het werk met deze set. Ik breng iedere gedachte die vermaledijde mij in de dag of bang. Dus bijvoorbeeld: “ik ben vastbesloten te zien van het gedrag van mijn collega’ s anders. Ik ben vastbesloten te zien van de file na het werk.” enz. Ik zeg tot mezelf deze tarieven voor zo lang, totdat ik kan me niets meer, ik ergerde me aan de vorige dag of de me bang. Daarna merkte ik dat bijna elke Keer dat mijn boosheid is verdwenen of angstige stemming. Ik voel gereinigd.

Het werken met de cursus in wonderen is moeilijk te beschrijven. Hij bevat een heleboel van jullie begrijpen het niet op het eerste, maar ik heb het gevoel dat het werken met de cursus stuk voor stuk veranderd, mijn Denken. Als een Zaad zijn, dat jullie zaaien. Laten we eens kijken waar het hinwächst… 🙂

2. Mijn verjaardag

Oh, ik heb de korte termijn bezoek aan Hamburg genoten!! Op de zaterdag avond voor mijn verjaardag zijn we namen de trein, samen met vrienden naar Hamburg, aten op de landungsbrücken lekker, en dan mijn verjaardag op de Reeperbahn in de vele leuke winkels gevierd: de Molly Malone, zomer salon en co.! Vierde ik voor de eerste Keer. Ik was in deze nacht met mij en mijn leven, zeer tevreden. Ik klopte op de binnenkant van de schouder en feliciteerde me. Ik overgeslagen, danste, lachte veel en was zeer dankbaar voor dit geweldige Feest met mij en mijn vrienden!

En omdat ik nu weet ik het: we zou het meer moeten doen. Om heel eerlijk te zijn: We moeten vaker vieren! Mijn God, hoe vaak worstelen we met onszelf en het leven moeilijk maken voor ons! En dat helpt ons? Nee. Waarom niet voor een verandering van de positieve kanten zie je terug, en voor al het Goede, wat wij hebben gedaan, zelf feliciteren! We zijn echter een heel mooie. Zoals het gezegde gaat: Begin elke dag alsof het je verjaardag!! 🙂

En grote giften van de verjaardag kreeg ik dit jaar. Kijken:

Geburtstagsgeschenke

3. Het boek “De angst van de Boeddha en ik”

Het is grappig. Sinds ik besloten heb de cursus in wonderen in de Hand, voel ik me aangetrokken tot de Boeddhistische Leer. De Centrale thema ‘ s zoals mindfulness, Adem, geduld en mededogen tot mij gesproken en ik ben dus ook aan deze reputatie op mijn reis van zelf-ontdekking gevolgd.

Een van de boeken, dat vond ik vreemd in de handen, hoewel het niet een klassieke boek over Boeddhisme, zegt: “De angst van de Boeddha en ik” door Doris Iding. Het is een zeer persoonlijk boek, geschreven door de auteur, rapporten over haar fobie en haar pad van spirituele genezing. Verslond ik het op mijn Kindle, want ik vond je verhaal zo ontroerend. Ik was helemaal in, en het heeft me duidelijk dat we allemaal hebben, vaak tientallen jaren, onze Angsten rond met ons te ontmoeten zonder dat je echt oprecht en ze accepteren.

%image_alt%%image_alt%

Ook vertelde mij gemaakt Doris Ithings verhaal is duidelijk, dat een reis van zelf – ontdekking is niet een eenvoudige geschiedenis van het project, die we zullen uitvoeren-overdreven. Het gaat heen en weer, er zijn UPS en Downs, soms zijn we vast en soms is er sprake van een doorbraak. Om te komen tot een zelf-bewust leven van hard werken. Er is geen bestemming waar we aankomen. Er is nooit een moment waarop we kunnen zeggen: “Gedaan! Nu ben ik verlicht en ik vond mezelf.” De reis is de bestemming. En het is allemaal de moeite waard.

Als je wilt lezen echt een bruut eerlijk boek over angst, en in de eerste gebieden van de Boeddhistische leer om te duiken als dat, dan kan ik u aanbevelen het boek “De angst van de Boeddha en ik” uit het hart.

4. Een stap in de toekomst

Niet alleen dat, de grote vakantie staat voor de deur. Mijn vriend en ik willen ook durft te nemen een volgende stap samen. Ons project voor 2014 wordt genoemd “het bouwen van een huis”. Na een paar maanden van zoeken – we zijn niet de enigen met dit idee – we hebben een geschikt pand. We dachten lang en moeilijk, want het is naast een geweldige locatie en een goede prijs – laten we zeggen – specificiteit. Het is enorm groot! De een in te stellen als een haak, de anderen zijn enthousiast. We hebben al gehoord dat sommige meningen, en uiteindelijk besloten dat we alleen moeten luisteren naar ons eigen gevoel. En ons gevoel zegt “Ja” op dit grote perceel met een tuin van ongeveer 600sqm. We hebben al zo veel ideeën voor het ontwerp, omdat wij, mensen, zijn zowel de “Tuin” en kijken uit naar de oprichting van ons deel van de wereld! 🙂

Nu is de volgende planning zal spoedig volgen. Ik ben zo naar uit om dit project! Maar ik heb ook echt respect voor.

5. Mijn eerste hoofd staan – Wooohooo!!

Het hoofd staan is de koning-discipline in de Yoga. Ik denk dat hij er zo mooi-mooi en ik wil zo veel dat ik kan blijven hem uiteindelijk met gemak en stabiliteit. Je zou denken dat ik een beetje gek, maar ik heb gekeken de laatste tijd, opnieuw en opnieuw, Youtube-Video ‘ s uit het hoofd te gaan staan en probeerde in de gevoeld, als deze Asana goed kan voelen. De mooiste vond ik dat we hebben geoefend in een yoga hoofd te gaan staan. De oefening met de juiste Arm-en hoofdhouding, evenals de stap-voor-stap van de voeten Dichter bij het hoofd. Vanuit mijn eigen kracht, zou ik niet in de Positie, maar mijn yoga leraar moedigde me aan en zei dat het lichaam moet voelen, hoe het voelt in mijn hoofd. Je gaf me de positie, zodat helpen en tilde mijn benen, zodat ik kon blijven voor een paar ademhalingen, eigenlijk in het hoofd. Ik ben op de avond vrolijk wordt van de yoga-uur afgelegd. Het kan geloven. 🙂

Door de manier: Als je ook de tijd head-to Video ‘ s geheim wilt bekijken…hier is mijn favoriete video. 😉

Geef een reactie