Eten Favorieten No. 1

Ik heb zojuist een van de lekkerste drankjes voor mij, ik heb met zo veel.

Zoals vermeld in mijn vorige Post, we waren vandaag in de Bio-supermarkt. Daar ontdekte ik bij toeval deze Bio-Lassi met rozenblaadjes extract. Het klonk voor mij zo bijzonder en lekker, dat ik pakte het drankje spontaan.

%image_alt%

In het geval van Lassi, het is een overwegend Indiase yoghurt drank. Het is gemaakt van een mengsel van yoghurt en melk of water. Zoete Lassi kan worden gemengd met bijvoorbeeld suiker, saffraan, gepureerd fruit, enz. Lassi is verbruikt erg dol op pittig eten door het vetgehalte van de drank, de kruidigheid van een gerecht te beperken, en ter verbetering van de spijsvertering (bron).

Deze Bio-Lassi met rozenblaadjes extract bevat, helaas, suiker (rietsuiker), maar de wolken mijn vreugde! Hij is gewoon te lekker! Uit de consistentie die het werkelijk is, zoals vloeibare yoghurt.

Conclusie: Lekker, vooral in de zomer, mooi en koud uit de koelkast! Mijn Eten favorieten gaat op de lijst!!

Geef een reactie