Seizoen Kalender Augustus

Een seizoen kalender aan het begin van elke maand – op het idee kwam om mij spontaan en ik reageerde. U kunt het bestand direct opslaan als afbeelding of als een PDF-bestand te downloaden, dus je kan afdrukken van de agenda gemakkelijker. Ik denk niet dat het door de manier waarop zo dat ik kan proberen, regionale en seizoensgebonden winkelen, als dat mogelijk is – ik ben er, maar ook veel te streng, vooral voor voedsel dat niet groeit voor ons. Het feit dat ik veel recepten voor klanten, ik moet gaan winkelen soms gewoon voedingsmiddelen die geen seizoen. Ik probeer te voorkomen dat zo goed mogelijk, en dat is de reden waarom er zijn 12 maanden in een rij, elk met een maandelijkse seizoen agenda – eindelijk, het is niet altijd makkelijk om te onthouden wat en wanneer is het seizoen, omdat tegenwoordig veel voedsel beschikbaar zijn rond het jaar.

Saisonkalender 08 August Projekt Gesund leben

 

Seizoen kalender augustus life-project-Gezond – PDF-Download

De infographic is alleen bedoeld voor eigen gebruik en mag niet worden gebruikt voor reclame-doeleinden!

Geef een reactie