Mijn favoriete links vanaf augustus 2014

De zomer is voorbij. De maand augustus is voorbij. Want het is weer tijd voor mijn maandelijkse review van mijn favoriete links vanaf de zomer maand augustus. De liefhebbers op de links zijn mijn favorieten, die ik geleerd heb in de afgelopen maand en liefde. Soms wil ik u vertellen mijn persoonlijke ervaringen, en soms alleen een aanbeveling, incl. Link aan u geven. Kleurrijk gemengd! Het door in augustus!

1. In de ochtend uit te voeren

Ik was bijna vergeten hoe mooi het is…de wekker ringen, je bent nog moe, krijgen in uw lopende dingen, erfrischst je gezicht even kort met koud water, trek de deur achter je en uitvoeren. Het is 6.30 uur of 6.00 UUR of zelfs eerder. Maakt niet uit! Alles is nog steeds rustig. Alleen je eigen ademhaling en je hartslag kan worden gehoord. Hier en daar een vogel zingt haar morning song. U zult zien dat de eerste prachtige licht van de dag! De zon opkomt. De lucht is koel. Je bent gewoon….zonder na te denken! Zonder Plannen! Zonder Haast! Ik hou van dit gevoel en ik ben ongelooflijk blij dat ik ontdekte dat het deze zomer opnieuw voor mij….vanwege mijn liefde voor de sport in het begin van de ochtend heb ik kant en klaar in 2012, in woorden.

Morgens laufen

2. Ons Huis

Op 22.08.2014, is het dan eindelijk gebeurd! We hebben ontvangen van onze architect, onze bijna-afgewerkte woning doorgegeven. Een ongelooflijk gevoel! Natuurlijk, we hebben nu een paar dingen voordat we verder gaan. Ik kan niet wachten! Momenteel heb ik het gevoel dat ik leef noch in het appartement, noch er in ons huis. Maar dat zal veranderen met het verplaatsen heel snel! Het is een lange tijd!! 🙂

De meeste van allemaal, ik ben op zoek naar mijn werk/ yoga ruimte, die ik stel me nog steeds zo mooi, inspirerend en rustgevend voor de geest, als onze open keuken met kookeiland! Ik zweer het je, dan is er ook eindelijk terug met een geweldige nieuwe recepten hier op Eten Trein Liefde! 🙂

Unser Haus

3. De PUMA herfst/ Winter collectie van Fernanda Brandao

Ik was uitgenodigd in januari met PUMA voor de opening van de Fitness jaar 2014, en ik probeerde Fernanda Brandaos nieuwe Training concept GINGA. Onlangs is de PUMA Nieuwsbrief voor de Fitness tweede helft van 2014 bereikt mij en ik werd direct verliefd op de nieuwe Sleutel Outfit. Abrikoos en turquoise!!! WOW! Wat een kleur combinatie!

Puma Herbstkollektion 2014

De Strakke ik gebruik super dol op Yoga. En de abrikooskleurige sport bh en zwart, net zoals shell waren perfect op een warme dag, en het Hardlopen of in de sportschool. Hier zijn de Links naar de PUMA spullen:

  • turquoise Strak%image_alt%
  • abrikoos gekleurde sport-bh%image_alt%
  • black mesh top%image_alt%

4. KENKODOJO Groene Sap

Als ik weer KENKODOJO de aanvraag voor het Testen van een nieuwe groene sap, eens was ik sceptisch. Groene Smoothies, Groene Sappen, Groen XY,…Groen is erg “in” en op deze trein veel bedrijven springen. Maar ik was nieuwsgierig, omdat het voor mij, in het bijzonder de holistische filosofie van KENKODOJO zeer sprak: “…Het is niet alleen het lichaam, maar het lichaam, de geest en de ziel”. En dus ontving ik per Post een prachtig gerecycled test pakket, het sprak, terwijl het uitpakken van mijn zintuigen. In het pakket zijn:

  • Groene Sap uit 5 verschillende groene en fijn gepureerde groenten (broccoli, Boerenkool, spinazie, kool, groene paprika) en
  • Bruine Rijst En Soja Drank gemaakt van de nutriënt-rijke kom van bruine rijst en soja.

Kenkodojo-Green-Juice

Ik heb geproefd van zowel drankjes en onmiddellijk Als de Green Juice gevonden. Het is super lekker, en bevat geen toegevoegde zoetstoffen en is vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen – dus eigenlijk schoon! Natuurlijk, er gaat niets boven een zelfgemaakte Groene Sap een paar minuten na het sap, dat is niet te overtreffen in de Versheid, echter, het Groene Sap van KENKODOJO is een leuk Alternatief! Helaas, er zijn te bestellen alleen via de Website van KENKODOJO direct….maar wie weet, misschien zal dit veranderen! Ik zou willen dat het is!

Geef een reactie