Ik ben terug! Of mijn favorieten van September

Aloha! Ik ben weer terug van onze droom van een vakantie naar Hawaï. Op vrijdag middag zijn we geland na een lange, lange tijd om te reizen in Duitsland. Het is met gemengde gevoelens. Met het oog op de home. Zo ver als het herfst is al gevorderd? Wat is hier gebeurd? Hoe gaat het met het gezin? Wat is onze kat, Emil?…Op de andere, maar ook met een vreemd gevoel. Het is Reislust? Al na zo ‘ n korte tijd? Het is het gevoel dat ze niet genoeg gezien? Of is het de angst van nu in het dagelijks leven te beginnen? Ik weet het niet. Hawaii heeft mij in ieder geval heel mooi.

Maui-Oheo-Gulch

Deze Keer laat ik het heel rustig aan na de vakantie. In tegenstelling tot de laatste Keer, ik wil niet alles doen…Post open, kleren wassen, aan familie en vrienden, opruimen, enz. Gisteren begon ik langzaam, en vandaag weer een beetje. Om dit te doen, nam ik een Post van mijn Blog aan het hart, of herlees wat ik schreef een jaar geleden, precies op dit onderwerp “return-perfectionisme”. En ik denk dat ik daadwerkelijk geleerd om het langzaam! Ik ben een beetje trots op mezelf! 🙂

Voordat ik begin met mijn Blog weer, ik heb liever vandaag voor de eerste keer de Hoogtepunten van mijn September. Niet deze Keer, niet zo gemakkelijk! Te veel keuze! 🙂 Van Hawaii, ik ben van plan om u te vertellen, natuurlijk. Op Facebook had ik gevraagd in tussen wat en hoe gedetailleerd u wilt lezen van de reis, en uw antwoord was heel duidelijk: elk eiland is een Post met veel foto ‘ s en in de stijl van Eten Trein Liefde met mijn eten, sporten/activiteiten, en zelf-ontdekking, Hoogtepunten! Is gemaakt! Dus, jullie ook de beste. Maar nu op naar mijn September favorieten te doen voor het grootste deel, natuurlijk, met onze reis om:

1. Yoga training deel 1 in Hamburg

Vlak voor onze trip naar Hawaï, ik ben klaar met de eerste bouwsteen van Vinyasa Power Yoga teacher training in Hamburg-Neugraben. De Post die je waarschijnlijk al hebt gelezen. Direct daarna was het onze tas inpakken en naar Hawaii. Het was ook echt goed, want ik had absoluut geen kans, nog steeds thuis na te denken over de vraag of ik wil doorgaan of niet. Ik was in staat om mijn ervaringen en indrukken in Hawaii, een goede tas, en dus moet ik wachten tot mijn hart verslagen. Op een gegeven moment had ik gewoon het gevoel dat ik zou willen maken, maar niet in Hamburg. In het bijzonder, de Locatie in Hamburg heeft gesleept, de ervaring een beetje naar beneden. Ook ik gestoord van de vrij lange reis met een Overnachting iets. Dus besloot ik te gaan voor de volgende module, maar in een andere stad – namelijk, Göttingen, Duitsland. Te Göttingen, ik ben zelfs een goed uur, maar het is nog steeds goed te doen. Dus, ik geboekt op Maui mijn tweede blok van de opleiding. Hoera! 🙂

Maui-Ioa-Valley

2. Maui: Zwemmen in de waterval

Het was altijd mijn droom. Ik heb ooit wilde om te zwemmen in mijn leven, niet alleen een mooie droom strand om te zwemmen, maar ook in een waterval! Deze droom heb ik vervuld hetzelfde voor mij op de tweede dag op Maui. Op de beroemde Weg naar Hana, die leidt door het midden van het regenwoud, zijn er een aantal mooie en vrij afgelegen watervallen om in te Zwemmen. Toen we aankwamen was er niemand in de “Pool” – als de Hawaiianen noemen het is zo mooi en de kans is gemaakt voor mij! Maar op een keer was ik overmand door een beetje van angst. Oh God, wat voor dieren zijn in deze tank? Er zijn spinnen? Wat als de stenen vallen uit de top-down?….PANIEK! Daarna, echter, heb ik 3-4 keer diep adem. Ik had de “Je-alleen-live-zodra motto denk dat rose en ik ben van opwinding, van het lachen in het zwembad, en losgeschwommen…eenmaal door de waterval. Het was zo spannend en zo prachtig! Ik kon er niet genoeg van krijgen! Ondertussen, de regen was ook gestart vanaf de top, terwijl op hetzelfde moment de zon scheen. Een Dijk Van Een Ervaring!

Als ik uit deze groep worden verhoogd, voelde ik me 10 jaar jonger. Ik was zo euforisch, licht en blij! Dus, als is voldaan aan een droom. Ik krijg nog steeds kippenvel wanneer ik schrijf.

Maui-Wasserfall

3. Kauai: helikopter vlucht over het eiland

Kauai kan niet worden afgelegd om een zeer grote mate ook met de auto of te voet, omdat het eiland is gewoon ruig. Daarom hebben we gekozen voor een helikoptervlucht op Kauai, veel van de tuinen van het eiland. En we hebben ook! De Heli vlucht was een unieke ervaring. We zijn met Blue Hawaiian Helikopters gevlogen, die de grootste tour van het eiland. Ongeveer 55 minuten, we zweven door de lucht, langs groene weiden, steile hellingen en ravijnen, stranden, watervallen en hoge kwelders! Bijzonder indrukwekkend was het toen we vloog uit dezelfde richting in de “Jurassic Park valley” als de helikopter in de film. We luisterden naar de muziek uit de film! Ik als een kind een grote Dino Fan en ik vond Jurassic Park. Nooit gedacht dat ik zou vliegen in de tijd in dit dal door de helikopter. 🙂

4. Honolulu: Grote Shopping

En, natuurlijk, geen uitgebreide Shopping ervaring ontbreekt is een verenigde staten vakantie. Ik kocht in Honolulu helder geel sneakers en een bijpassende sportbroek. Bij Lululemon had ik een Yoga-top. Ik heb ook het verslaan van de nieuwe herfst collectie van Roxy en ik bij Bath & Body Works met een heerlijke body lotion bedekt.

Om heel eerlijk te zijn: Winkelen kan je gelukkig maken! Althans in het geval van onze hoofdstad bezoeken, en bij het uitpakken van het in huis! 🙂

Shopping-Honolulu

5. Grote Eiland: Mijn persoonlijke Hoogtepunt

Ik kan je vertellen nu van onze vulkaan wandeling of als we net als om op te hangen wandelen door de theeplantages op de berg aan de westkust, maar alles zou hebben tegen dit Moment.

In de Kealakekua Bay aan mij heeft mijn vriend een houten hut in de stromende regen met een voorstel van het huwelijk. En natuurlijk zei ik JA! 🙂

Van een oud Hawaiiaans, en we hebben aan hun laatste twee lei – de traditionele Hawaiiaanse bloemen kettingen gegeven om te krijgen. Ze ruiken zo mooi en gewoon geweldig. Ik ben dus in dit liefdevolle gebaar naar een compleet vreemde te stellen, gelukkig! Dank u, lieve Onbekende! En dank u, het leven, voor dit prachtige Moment!

Hawaiian-Leis

Dit waren mijn absolute favorieten van September! Mooi is het? 🙂 Ondertussen ben ik ook blij om te zien hier op de gezellige herfst. God zij dank, niet verkleurd, de meeste bladeren zijn nog geel dus hopelijk zullen we nog een paar Zonnige, Golden oktober dagen. Met mooie herfst wandelingen, stoom, koffie-bekers, kaarsen, boeken en alles wat je nodig hebt voor een gezellige herfst.

Heb een goede tijd! 🙂

Geef een reactie