Mijn Havermout-favorieten: 30 briljante ingrediënten voor Oatmeals

Voor mij, Oatmeals zijn de beste en de gezondste Ontbijt die ik kan bedenken. Door de Clean Eating concept dat ik heb gehoord voor de eerste Keer ooit, en mijn enthousiasme voor Oatmeals in woorden. Vier jaar later, is deze vreugde is er nog steeds en mijn Havermout creaties gestaag ontwikkeld. Laatst bijgewerkt door mijn Ayurvedische behandeling in de zomer…

Waarom ik zweer op Oatmeals voor het Ontbijt?

Ik weet niet van een Ontbijt dat bevredigt degene mij voor zo lang en op dezelfde tijd niet zwaar op de maag. Als ik at mijn ochtend kom met mijn zelfgemaakte Havermout, mijn maag en ik helemaal blij van. Ik heb mijn lichaam helemaal van de belangrijkste voedingsstoffen groepen in een licht verteerbare manier (pap), en dit te doen door de complexe koolhydraten en vezels voor de komende uren nog steeds netjes. Daarom voel ik me met mijn Ontbijt Havermout recht goed gevoed en vol energie! Elke Ochtend! 🙂

De meest heerlijke ingrediënten voor Oatmeals

Soms ben ik gevraagd, of het is voor mij niet te vervelen, (eten snel) elke Ochtend Havermout voor het Ontbijt… nee. In ieder geval, omdat de variatie mogelijkheden zijn enorm en mijn Havermout ziet er bijna elke Keer anders. “Maar hoe u te gehoorzamen, omdat uw Oatmeals?”, vaak komt de volgende vraag. Om deze reden geef ik je in deze Post mijn favoriete ingrediënten voor Oatmeals en koppelen aan uw winkelwagen bron. Dus heb je je Havermout-recepten mooie inspiraties. Laten we gaan!

 • Havermout: Ja, Ja, ik weet het, anders zou het niet worden Havermout! Maar ook hier zijn er veel verschillen met fijne bladeren, rolde, gluten-vrij, en sommige meer. De zeer populaire multi-graan-vlokken of speltvlokken voor een verandering.
 • Chia: Eigenlijk geen geheimtip meer, maar het gaat ook over de ingrediënten voor Oatmeals die al zijn klassiekers. Als je Chia zaden heb nog niet geprobeerd het alsjeblieft. Respecteert, maar in ieder geval de kwaliteit. De Superfood is heel veel in de Trend en met inbegrip van de kwaliteit van het product vaak de dupe. Ik had onlangs kocht Chia zaden en ik ben tevreden!
 • Gepofte Amaranth: Het klinkt vreemd, maar het is een echte verrijking voor mijn Oatmeals. Amaranth heeft een interessante smaak, en de opgeblazen versie is gemakkelijk gemakkelijk.
 • Ontbijt-Couscous: Deze speciale ontdekte ik de andere dag voor mij in de gezondheid van voedsel op te slaan. De Couscous wellen super en verzadigt zeer goed.
 • Lijnzaad: Gouden en bruin lijnzaad in zijn geheel of gemalen Vorm. Vlas zaden zijn zeer goed voor een regelmatige spijsvertering (rijk aan vezels).
 • Matcha poeder: Groene thee is ook in de Havermout en gemaakt met Matcha poeder, de super dosering. Ik hou van dit licht bittere groene thee smaak! imogti heeft een super starter Set voor Matcha-liefhebbers! Zo kwam ik, ook op de smaak.
 • Goji bessen: deze kleine bessen zijn Verpakt, zelfs in gedroogde Vorm, is een wonder voor onze gezondheid. Terecht worden zij beschouwd als de Superfoods! Goji bessen zitten vol vitaminen (A,C,E, B-vitaminen en meer) en de dekking van de dagelijkse ijzerbehoefte beter dan dezelfde hoeveelheid spinazie.
 • Aronia bessen: ze worden beschouwd als de “gezondheid van de berry”. Ze versterken ons immuunsysteem, anti-inflammatoire en zelfs het bevorderen van het zelf-helende krachten van ons lichaam. Bovendien, wat je smaak is mooi en zuur. Vind ik leuk! Ik kocht ze op de gezondheid van voedsel op te slaan of in gemalen Vorm van Lebepur.
 • Hele amandelen zijn Mijn favoriete noten zijn amandelen en verblijf. Met name in het hele Formulier in, met uw donkere huid, ik eet je het meest liefhebben. Alleen in het warme water van de Oatmeals toestaan om in te trekken. De beste natuurlijke amandelen we terug gebracht van Mallorca. 🙂
 • Amandel boter: Amandel boter is mijn Nutella! Ik hou van de Amandel boter van Rapunzel en het is niet verwonderlijk dat ik gebruik het ook voor mijn Havermout. Vooral met een banaan – een smaak explosie!
 • Walnoten: In het koude Jaargetijde ik geef graag enkele verkruimelde walnoten op mijn klaar Havermout. Ik vind het zo lekker! Echter, je moet niet te veel walnoten. Sommige mensen reageren met maagpijn.
 • Wheat grass poeder: Gemalen tarwe gras is vrij mild van smaak en dus werkt het goed in zoete Havermout. Hoe gezond is voor ons lichaam, ik kan geloven soms. Een mooie vergelijking artikel vond ik hier.
 • Chlorella poeder: geef ik Meestal Chlorella poeder eerder in Groene Smoothies. Echter, de punt van een mes van de groene Superfoods ook van tijd tot tijd komt in mijn Oatmeals. Ik koop het voor de kwaliteit van redenen in het geval van de regenboog cirkel.
 • Detox-Mix: Als een Alternatief voor elk van de Superfoods ik adviseer de Detox-Mix van GoodMe. Zowel Moringa, Chlorella als Spirulina zijn hier opgenomen, en moeten niet afzonderlijk worden gekocht. Super handig!
 • Kurkuma is Mijn favoriete kruid in de Ayurvedische kuur! De aanbeveling is om te bevatten 5 tot 6 gram kurkuma per dag in het dieet, en ik kan doen het heel goed. Mijn Havermout in de ochtend is het begin!
 • Kaneel: Deze specerij gebruik ik vaak in mijn Oatmeals, omdat het fungeert vooral op het niveau van de bloedsuiker, zijn zeer positief. Maar wees voorzichtig: Spaarzaam gebruikt tijdens de zwangerschap en houdt u weglaten!
 • Maca poeder: Maca is vooral voor ons vrouwen heel goed, met het oog op harmonisatie van de hormonale balans. Een echte natuurlijke honing.
 • Rauwe cacao poeder: cacao zorgt voor een goed humeur, en dat wisten we als kinderen! 🙂 Vandaag heb ik gebruik het echter in de gebruikte grondstoffen, minder zoete versie. Een Glimlach geeft hij me…
 • Pollen: De Californiërs zweren bij “Bee Pollen en dus ging ik in de gezondheid van voedsel op te slaan eigenlijk. Erg duur, maar een briljante stof!
 • Lavendel honing: ik ben op lavendel en lavendel honing, vind ik de lekkerste. Als je Oatmeals zoeter, moet u gebruik maken van honing als zoetstof.
 • Rijpe banaan: De vrucht van de klassiekers in de Havermout, het beste is met het warme water te genieten, en echt “Mans”.
 • Papaja en ananas: Mijn beide exoten in de Havermout. Ik houd van ze omwille van hun anti-inflammatoire enzymen Bromelaïne, Papaya).
 • Gekruide Appels en peren Uit de Ayurveda, waarin ik seizoen geïnspireerd nu vaak mijn Oatmeals met in de oven gebakken Appel en/ of Peer plakjes. Super lekker! Een hele Ayurvedisch recept kan je hier vinden.
 • Granaatappel: Vooral in de herfst en Winter, granaatappel zaden zijn super-heerlijke en gezonde Havermout (veel Vitamine C).
 • Bessen zoals bosbessen en frambozen: deze zijn Zowel mijn grote kleurrijke favorieten onder de bessen – zonder de food factory inspanning!
 • Power Bessen: Als een geweldig Alternatief voor verse bessen, kan ik raden u aan een Mix van verschillende gedroogde en gemalen bessen: de Macht van de Bessen van GoodMe. Ik ben er erg blij mee!
 • Geraspte wortelen: ik wil niet zelf in te geloven, maar probeerde het gewoon een keer. De Zoetheid van de geraspte Wortel, past uitstekend bij de Havermout! Thumbs up!
 • Cashew melk of macadamia melk: ik gebruik bijna alleen moer melk en vinden deze twee rassen zijn erg lekker!
 • Griekse yoghurt: Deze romige yoghurt past geweldig om de nootachtige Havermout. De beste van de pure versie zonder fruit puree kopen!
 • 100%multi-vitamine sap: Wanneer mijn Havermout is niet fruitig genoeg, ik geef een schot van multi-vitamine sap over mijn Havermout toe en roer. Smaakt geweldig!
 • Taadaa…nu heb je een heleboel ingrediënten voor Oatmeals om te weten dat uw experiment echt leuk en variëren. Bij mij thuis, geen Havermout is als de volgende en dat vind ik zo mooi aan deze Power-Ontbijt. Durf je het aan gaan rustig en in willekeurige volgorde volgens de grillen van uw ingrediënten. Het is ook niet saai!

  Echter, als je op zoek bent naar complete Havermout recepten zijn, dan heb ik voor de zomer en de Winter heeft ook iets voor u!

  Veel plezier met uw Oatmeals! Goede Eetlust!

  Geef een reactie