Mijn eerste reis alleen: ik zal het voor de Ayurvedische kuur!

Vandaag vier ik een Premiere, en ik ben al erg enthousiast! Ik pak mijn koffer en neem met: alleen mij alleen!! OK, een paar leuke feel-good kleding, twee inspirerende boeken, evenals mijn notities ga met me mee op de reis, maar dat was het dan. Ik reis voor de eerste Keer in mijn leven, alleen! Vreemd is dat, ik heb dit nog nooit gedaan. Natuurlijk, ik was al alleen op de weg (zakelijke reizen, bloggen, evenementen, enz.), maar een zeer bewuste vakantie heb ik altijd doorgebracht in het gezelschap van andere mensen. Dat zou moeten veranderen dit jaar: mijn eerste vakantie alleen. 🙂

Het universum heeft mijn wens vervuld

Al op mijn doel/wens-lijst in 2016, ik schreef dat ik zou willen dat ik een vakantie alleen voor mij alleen. Sommige dagen zijn volledige Aandacht op mij en mijn lichaam in een prachtige omgeving….voor de uitvoering werd ik open. Ik wil spontaan beslissen waar mijn Intuïtie en mijn hart neem mij. Misschien een Yoga-Retraite, misschien een Spa weekend, misschien zelfs in de bergen,….Ik afgesproken met mezelf aan de verwachting van mijn dit jaar is de komende reis en bleef open. Dit is altijd het Beste voor iedere wens in vervulling gaan!

Goed, nu is de tijd! Het universum heeft voor de vervulling van mijn wens en zegt dat het echt goed met mij! Ik reis om te Birstein – in het hart van Duitsland, en zet me in de Ayurveda-centrum, Rosenberg, voor een 6-daagse Ayurvedische behandeling. Aangezien ik een Yoga “Junkie”, ik heb interesse voor Ayurveda. Maar zelfs de boeken die ik heb gelezen al, niet aangeboord het volledige geheim van deze prachtige “kunst van het leven.” Veel liever wilde ik dompel jezelf onder in een praktische manier, mijn persoonlijke Constitutie en Nieuwe dingen te leren over de voor mij juiste dieet en inwendige reiniging leren. De tijd is nu gekomen om met mijn eerste Ayurvedische behandeling.

Ayurveda-Kir im Ayurveda-Zentrum Rosenberg

De meest belangrijke mensen een pauze

Volg je mijn Blog al een lange tijd leest, weet: ik zie mezelf als de meest belangrijke mensen in mijn leven, en ik denk dat dit moet doen voor zichzelf persoonlijk. Het is niet een valse egoïsme, maar een heel gezonde houding. Eerst en vooral moeten we ervoor zorgen dat we het goed doen, dan geven we nemen de zorg van onze familie en onze carrière. Ook is de cursus leerde me verrast in de laatste paar maanden versterkt deze richting: Uw belangrijkste taak hier is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Vanuit deze energie-gevuld, licht en gelukkig leven, namelijk, kan er van alles gebeuren!

En dat is precies wat ik heb gedaan de volgende dag tijdens mijn Ayurvedische behandeling! Gewoon mijn ziel en mijn lichaam om te ontspannen en gelukkig te zijn. Meer! Ook heb ik het gevoel dat dit kleine pauze komt voor mij precies op het juiste moment: De laatste maanden waren erg heftig voor mij. Zowel emotioneel als fysiek. En zowel in een positieve en op een negatieve manier. Met deze kuur terug dus twee Delen van mij, iets Rustgevend, en zou graag bedanken mezelf. Dit is zeer belangrijk voor mij!

Interessant is ook, dat deze kleine vakantie is als een persoonlijke bachelorette afscheid voor mij. In augustus ben ik gaan trouwen en een of andere manier is het goed om voor de bruiloft, opnieuw, bewust alleen op reis. Niets Spannend als mijn echte bachelorette afscheid in juli, maar in alle rust en in vrede met mezelf. 🙂

Foto-Wohlfühlpraktiker

Ik laat hem tot mij komen

Van tevoren van mijn verblijf, heb ik mij een beetje wat me te wachten. Ik wil in te gaan met absolute verwachting en openheid in mijn Rasayana behandelingen. Ik weet het: het dient de revitalisering en te verhogen met een fantastisch klinkende Mix van Olie massage, een betere voeding en Yoga, de levensenergie. Dat klinkt zo mooi, ik moet het weten, toch? 🙂

Dus dan kan je Liefde, ik ben een paar dagen uit, en zal van tijd tot tijd op Facebook, Instagram en Snapchat, rapporten, als ik echt iets te delen. Anders is het voor mij tijd om uit te rusten en vrede. En heel toepasselijk, een citaat van Gabrielle Bernstein uit haar boek Geest Junkie, ik herinnerde me: “Mijn eigen vrede, is het grootste geschenk dat ik kan bieden aan de wereld.” Het zij zo!

Udaipur_GewürzMandala-1140_cmyk-300dpi

Foto Credits: Ayurveda-Centrum, Rosenberg

Geef een reactie