Mijn favoriete vegetarische en veganistische kookboeken

Een paar weken geleden vroeg ik u of u wilt weten mijn favoriete vegetarische en veganistische kookboeken – hier zijn ze! Zes stuks in allen, die ik open, altijd blij om inspiratie op te doen. Eerste van alles, ik toon u mijn 3 vegetarische favorieten, en dan mijn 3 favoriete veganistische kookboeken. Heel leuk om te lezen!

Kochbücher__vegetarisch “Meer en meer vegetarische” door Ute-Marion Wilke man, “vaak vegetarisch” is een geweldige starter boek. Ik eet meer dan 12 jaar als een vegetariër, kunt u weg te nemen van deze fundamentele boek, maar nog steeds een heleboel. Ik heb vooral genoten van de “hazelnoot-net als ik, bijvoorbeeld, Manuta” gezonde Hanutas – de Basis van Boter, en de taarten in het boek secties. Een totaal van meer dan 170 recepten zijn opgenomen. In het bijzonder van degenen die dat niet hebben gevoed nog vegetarisch, maar om te eten van de projecten, minder vlees en vis, ik kan dit boek aan het hart.

“Vegetarisch! De Gouden GU” door Adriane Andreas “, De Gouden” ik heb een paar jaar geleden van mijn vriend als een geschenk, ik trok het zelfs een verjaardag menu dat we beide erg lekker. Ik hou van de geitenkaas, de Hapjes, de rucola-kaas-room en de gegrilde pannenkoeken, sate. Kortom, De Gouden ” * ” meer dan 440 recepten, waaruit ik heb al veel geprobeerd (sommige meerdere keren). Ook dit boek en haar dagelijks recepten kan ik alleen maar aanraden!

“Vegetarisch koken voor elke dag” door Tanja Dusy “Vegetarisch voor elke dag” is één van koken is niet echt van mij, maar van mijn moeder. Als jullie dit nu lezen, mama: Ja, je krijgt het snel terug. Maar misschien dat ik vergeten om het terug te geven, want het boek is echt geweldig! 😉 Ik, bijvoorbeeld, Wraps met kikkererwten, tomaten en feta kaas, Mais en spaanse peper Muffins en de Rode biet en maanzaad Risotto graag. Ook zijn de recepten in dit boek* zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar niet saai.

Kochbücher_vegan

“La Veganista” Nicole Net – “La Veganista” ik heb aan u gepresenteerd kortstondig. De auteur wil overbrengen dat veganistische gerechten zou nooit willen prijsgeven, maar eerder eenvoudig, ongecompliceerd plezier. 100 recepten die ze heeft samengesteld. Ik vind het bijzonder interessant dat een aantal van de recepten waren veganisiert. Bijvoorbeeld: roerei (Rührtofu), plantaardig Vet, ui en”gemalen varkensvlees”, “gyro”Wraps, Chili sin carne, “Gyros”-medaillons, Gehaktballetjes en zo verder. Ik hou van de gebakken aardappelen salade en aardappel-knolselderij-Puree. Ook dit boek* kan ik niet alleen adviseren – ook, als u van plan bent om te eten volledig veganistisch, maar bijvoorbeeld alleen nog minder vlees te eten. Dan is de “vlees-vervanging recepten zijn” precies het Juiste ding!

“Veganistische Superfoods” door Surdham Göb “Vegane Superfoods” ook een zeer interessant boek van cook. Vooral interessant vind ik de loempia met pindasaus, het Superfood Fudge ballen en de spinazie pasta met een romige champignonsaus. Een info-deel aan Superfoods, zijn er natuurlijk ook. Ook het Eten foto ‘ s die ik echt leuk. Een deel van het boek is een beetje te veel van mijn eigen manier van leven weg, dus ik kan me niet identificeren. Omdat Surdham Göb leven (ook) in Bali, waar het boek werd geproduceerd, veel van de foto ‘ s tonen hem in deze omgeving – die te maken heeft met Hamburg City, maar een beetje meer te bieden. Echter, de recepten zijn geweldig, en dat is wat telt – dat is de reden waarom ik kan u ook adviseren “Veganistische Superfoods”* beste geweten verder.

“Vegetarisch koken voor iedereen” door Björn Moschinski, Het boek trok in bij mij, nadat ik heb ontmoet Björn wanneer Sojola Diner*. Waarschijnlijk me, zou niet zijn geïnteresseerd in het boek, en behandeld, als ik niet had ontmoet hem persoonlijk. Hij liet een zeer goede indruk achter, en veel van de interessante aspecten van het veganistisch dieet heeft me verteld in deel nog niet bewust van, heb ik besloten om mij zijn boeken om naar te kijken. Na het eten wanneer Sojola Diner was bom, niet teleurgesteld mij in dit boek. Met name als ik, bijvoorbeeld, de Avocado Gazpacho, de lens pan met tomaat en Courgette, en ook de russische plukken cake ik zal bakken. Ook, “Veganistisch koken voor alle”* ik kan het aanraden!

Wat zijn je favoriete kookboeken? Veel plezier koken en een goede eetlust! 🙂

Geef een reactie