Boek tip: Mijn veganistische advent kalender

Ik geloof heel sterk dat alles in het leven heeft een betekenis. Toen ik met mijn man aan het begin van het jaar op zoek naar een bruiloft fotograaf, hebben we zoveel meegemaakt en waren bijna op de rand van wanhoop. De onbegrijpelijke, de fotograaf, heeft niet gereageerd op ons tot de dag van vandaag is de meest mij vandaag. Dus vroeg ik vrienden voor aanbevelingen. Mijn vriend Nahid aanbevolen mij Franzi – zonder een enkele hit! 😉 Never mind, mijn man en ik waren die na ons eerste telefoongesprek met Franzi direct op het vuur, u als onze bruiloft fotograaf. Voor onze eerste ontmoeting, ik googelde Franzi, natuurlijk, en merkte op dat de Blog “is er een Waar de groenten plank” die lees ik een lange tijd geleden. Wat een grappig toeval! Bruid-to-be en blogger voldoet aan een bruiloft fotograaf en blogger! Van daar, Franzi was niet een integraal onderdeel van de quasi-out van mijn leven. Ik ben al op zoek naar een bruiloft fotograaf en een hele lieve vriend gevonden.

Franzi Schädel Mein veganer Adventskalender

Het is dus een zaak van het hart om u te presenteren vandaag met betrekking tot het eerste boek! In “Mijn veganistische advent kalender”* vindt u naast recepten voor heerlijke Kerst gebak (1. Advent) de winter feel-good gerechten, lid 2. Advent), Last-Minute Cadeau-Ideeën, Lid 3. Advent) en een feestelijk menu (4. Advent).

De foto ‘ s voor het boek heeft geschoten Franzi zelf (afgezien van hun portretten, natuurlijk, van mij komt). Als ik blader door het boek, ik weet het direct, dus we hebben gekozen voor Franzi als een bruiloft fotograaf: uw foto ‘ s zijn prachtig! Niet alleen de foto ’s van hun bruiloft koppels, maar ook de Food foto’ s in het boek. Wanneer u voor het eerst gaat u door, ik voelde me een beetje zoals ik had vervoerd terug naar mijn Kindertijd. Het boek geeft mij een heel huiselijk gevoel en ik niet schrijven, want Franzi is mijn vriend, maar omdat het waar is.

Mijn favorieten zijn de Shortbread Cookies, de Winter Pap, de gebakken Appel jam de deur en de knapperige groenten, broden nu. Het boek zal me begeleiden door de Kerst-seizoen en ik ben er echt naar uit om gezellig weekend, waar ik probeer de recepten van Franzis boek* of gewoon met een Kopje thee in een deken ingepakt door de bladeren!

Geef een reactie