Yin & Yang Yoga is hetzelfde Yin & Yang in het leven

Bijna 4 weken geleden was ik te gast bij Power Yoga Duitsland, en werd toegelaten om deel te nemen aan een Workshop van Andrea “Qbi” Kubasch: fascia training met Yin Yoga. De uitzonderlijke Workshop, ik heb het ook al gemeld, echter hadden deze dag is ook een belangrijke kennis voor mij persoonlijk, de Raad van Europa. Ik had om te leren van de Qbi veel over de Yin en de kwaliteit, en aan het einde van de workshop, verbrand mij een vraag, maar: Wat is er gebeurd met mijn Yin?

Andrea-Kubasch-nach-der-Yin-Yoga-Class

Mijn jaar 2014 werd gekenmerkt door tal van activiteiten: Fitness, Evenementen, Power Yoga Teacher training, dynamische Vinyasa Power Yoga, Hardlopen, halve marathon, Trainingen, Workshops, seminars, bouw, verhuizen, en last but not least mijn carrière te veranderen,….Ik opgebouwd heb zo veel dit jaar, ik gemaakt en beheerd! Het is een fantastisch jaar vol nieuwe ervaringen, mensen en wonderen! Ik hou van dit jaar en ik ben ongelooflijk dankbaar voor alle ervaringen! Echter, ik realiseer me nu dat ik moet Stoppen met de stilte, de langzamer kunt gebruiken. Ik was veel in de Yang-on-the-go en zeer weinig Yin. Het bezoek aan Qbi heeft mij bewust van te zijn. Zo veel als ik kon uit de work-out met grote Workouts, mijn lopende trainingen, of de schilders in ons huis, deze activiteiten zijn activiteiten met een hoge-en een Yang-kwaliteit. Maar de liefde Yang altijd de behoeften van haar partners als een echte compensatie.

Terwijl ik van elk Yin Yoga Asana gaf me in Hamburg op mijn Mat vrij intensieve, drong het tot mij het besef dat ik mijn eigen, lieve Yin dit jaar is een beetje verwaarloosd. Alleen, de realisatie was gewoon waanzinnig goed! Ik ben heel actief en energiek persoon die altijd wil kost veel en ervaring – ik was altijd -maar het Yin-deel van mijn leven tot op zekere hoogte. Niet meestal! Maar, als een compensatie. Als Een Kalmerende Invloed. Als Bron Van Energie. De Yin Yoga les leidde me duidelijk en ook in een Interview met Qbi ik verslaafd, weer: “Yin Yoga is een afweging van de dynamische Yoga, en de stille, zachte manier, het verrijkt onze hectische dagelijkse leven.” De Yin Yoga kan worden op hetzelfde moment, de Yin in ons leven. Dus hoe houden we in de Yin Yoga voor een paar minuten, de individuele Asana ‘ s, moeten we houden in het dagelijks leven gewoon voor een paar minuten, en hield ons terug. Vasthouden en voelen. Of als Andrea Kubasch zo mooi aan het punt: “kom Uit je hoofd en in het gevoel.”

Vooral nu in mijn kerstvakantie wil ik geven de Yin in mij meer voedsel….slaap als ik moe ben, op de Bank, lekker luieren, laat me, check gewoon de gebeurtenissen en mijn huidige gedachten, veel gevoel en veel stretch. Op hetzelfde moment, ik gun mezelf de vrijheid om actief te zijn als het kriebelt mijn voeten, toen heb ik de drang om me in beweging, als ik niet gewoon rustig houden. Net Yin EN Yang!

Yin-und-Yang-Qbi-und-ich

Geef een reactie