Werken en Reizen in Mallorca

Ik ben weer terug van Mallorca! Bij mij in de Bagage met mooie herinneringen van de afgelopen week vakantie en mijn bijna-klaar boek. Ik heb deze week een beetje anders, als ik genieten van de normaal, van mijn vakantie. Meestal vakantie betekent voor mij: De Laptop blijft thuis en ook op Facebook & co. het is er rustig. Maar deze Keer heb ik bewust gekozen voor een Werk van Reizen en vakantie in Mallorca. Goed! Waarom was dit zo en hoe ik mijn vakantie tussen Werken en Reizen doorgebracht, dat vertel ik je in deze Post.

Yoga-auf-Mallorca

Waarom Werken en Reizen in Mallorca dit jaar was een goed idee…

Ik heb geworsteld een paar weken eerder met mij. De Laptop blijft dit jaar thuis? Hoe ver ik zou komen om de vakantie met mijn boek? Ik geniet van de feestdagen met geen werk? Of verwacht ik me dus kunstmatige Stress? Het is niet ontspannen, als ik plaats enkele reserveer dagen in de vakantie…? Ik zergrübelt met deze gedachten, letterlijk mijn hoofd. En om heel eerlijk te zijn: Het voelde helemaal niet goed! Misschien ken je dat gevoel als je gewoon niet kunt kiezen…beide kanten hebben hun Voor en tegen! Dus het was bij mij in dit geval.

Ik moet zeggen, heel eenvoudig: Ja, het is en was een grote uitdaging in de laatste paar maanden om mijn werk het leven van Dreivierteltagsjob, Blog en boek zo goed als mijn persoonlijke leven onder een hoed. Mijn gratis Blogtag per week, ik was ingericht zo liefdevol deed voor mijn boek, Blog en ETEN TREIN LIEFDE van mijn ik schreef, “by the way”. In de avond, na het Werk of tijdens het weekend. Hoewel ik heb dit jaar een lange vakantie naar Bali, ik was aan het einde van September dus gewoon klaar voor een vakantie!

Een nacht in Yoga, mijn oog viel op een stuk papier op mijn muur. Ik heb mijn persoonlijke verlanglijstje met dingen die ik wil beleven, voor eens en voor altijd. Op de genoemde stuk papier: “Een boek op Mallorca”. Ik moest lachen. Ik had gehoopt in feite precies hetzelfde!! Als ik lees mijn woorden, ik was in staat om me te herinneren aan het mooie gevoel, die ik had in verband met deze aanvraag. Op dit Moment was het duidelijk voor mij: Mijn Laptop en mijn manuscript, kom naar Mallorca en zou ik breng twee, drie dagen van mijn vakantie met mijn boek op de Finca. Mijn persoonlijke Werk-en reiservaring in dit jaar!

De eerste positieve effecten van mijn beslissing, ervoer ik hetzelfde voor mijn vakantie. Natuurlijk, het was meer ontspannen was om te anticiperen. En ook mijn verwachting voor het Schrijven, steeds meer en meer! Lens werken”, die nam ik met mij naar Mallorca werd beschouwd als het gewoon “. Voor mij was het echter, in waarheid, is een hart project dat ik in staat was om verder te gaan. En in een omgeving die ik heb genoten van diep! Ik droomde, zo zat ik in de prachtige tuin van de Finca, mijn Café, genoten van een Cortado, de warme stralen van de zon kriebelde mijn neus en heb ik gewerkt aan mijn boek. En net zoals het kwam…

Work-and-Travel-Mallorca Work-and-Travel-am-MeerWork-and-Travel-Wandern-auf-MallorcaWork-and-Travel-in-Palma

Hoe was mijn vakantie tussen Werken en Reizen?

De eerste twee dagen heb ik gewoon genoten van het herstel. Ik heb ooit eens. Herstel is niet noodzakelijkerwijs de zee en ontspannen, maar verschillende indrukken van de ervaring en mijn geest, die van de dagelijkse gratis. Dus keken we naar de zee, gekocht op de markt in Santanyi, wandelden door Palma, ging naar de haven van lekker eten en genoten van de temperaturen in de zomer (bijna 30 graden) in het begin van oktober. De derde dag ging ik na een heerlijke Mallorcaanse Ontbijt, onze gast host toverde elke Ochtend met vers geperste jus d ‘ orange, spaanse omelet, gebakken tomaten, en meer, is mijn werk. Ik schreef een nieuwe blog post, verzonden van mijn Nieuwsbrief aan u, beantwoord een aantal e-mails en mijn gedachten over de laatste hoofdstukken van mijn boek. Ik was helemaal alleen in de tuin van de Finca en genoten van de rust en stilte. Terwijl mijn familie maakte een tocht naar de zee, ik was creatief. Een geweldig gevoel! Op de dag dat ik wilde om fysiek actief te zijn en we liepen een paar uur in de Serra de Tramuntana. Op het paard rijden route van Aartshertog Ludwig Salvator! De wandeling is heel mooi en het uitzicht van de West kust spectaculair. Ook bij het Wandelen, ik had altijd goede ideeën voor mijn boek en hield het in mijn iPhone. Dit gebeurt mij heel vaak als ik rennen of lopen. Het onderbewustzijn werkt op deze manier, fantastisch en ik geniet van elke Moment van de flitsen van inspiratie die ik krijg en dan schijnbaar uit het niets. Op de vijfde dag, ik nam het boek manuscript aan ons Zwembad. Ik had elke afgesloten Hoofdstuk te lezen, hoewel reeds individueel, maar ik wilde door mijn boek, natuurlijk, nog een keer in zijn Geheel. Het was minder over spelling en grammatica (het komt), maar veel meer om het gevoel tijdens het lezen. Iets wat ontbreekt nog? Ik moet om het een of het andere punt in meer detail? Ik benadrukte gedachten te vaak? Voelt het consistent?… Ik lees en correctie van de gehele boek (!) op een dag, alleen het Zwembad van de Finca en dan op het strand de zoete Cala Sa Nau chill-out Lounge muziek. Ik geloof dat de grote omgeving heeft mij deze vleugels…! En in de avond, het wekelijkse diner van de Finca eigenaar stond te wachten als beloning voor deze geslaagde dag op ons. De volgende dag hebben we onze weg terug naar de bergen en liep een goede 10 km van Port de Sóller naar Sóller door de bergen. Ook een mooie wandeling die ik kan aanbevelen! In de avond enige tijd was voor het diner vertrokken en zat ik weer naar beneden om 2 uur in mijn boek, voordat we gingen eten Vis naar Porto Petro. Op de laatste dag hebben we gekeken naar de oorspronkelijke vissersdorpje Cala Figuera en de tijd die wordt besteed aan de zee. Voor zwemmen was het te koud die dag, maar het was net zo leuk te worden in een lichte strand spullen op het Zand te genieten van de muziek in de Baai en kijken naar de mensen. Zo mooi voor de feestdagen geluid….

Work-and-Travel-Laufen-auf-MallorcaWork-and-Travel-Porto-PetroWork-And-Travel-MiraclesWork-and-Travel-Enjoy

Als ik terug kijk op de week, ik kan het nauwelijks geloven hoe intens en spannend de tijd op Mallorca! Ik doorgebracht met mijn familie veel mooie momenten, we waren Wandelen, flaneren, eten, feesten, zwemmen en nog veel meer. Daarnaast heb ik gewerkt op een totaal van slechts 2 dagen op mijn boek, maar wist meer dan ik had gedacht. En als een speciale kracht momenten, ik had een geweldige ervaring met mij! Ik heb, bijvoorbeeld van een zonsopgang met Yoga op het Zwembad, ‘ s morgens op, liep naar de zee en paarden (!) zwemmen in de zee zag, en ik heb gelezen van een heel ontroerend boek voor vrouwen.

Het is moeilijk te geloven dat er slechts 7 dagen vakantie… Het is verbazingwekkend hoe veel vitaliteit en levenskracht kan bijvoorbeeld een verandering van de locatie voor een zaak! Een goede vriend vertelde me voor mijn vertrek: “Geniet van het leven!” Ik denk dat dat is precies wat ik heb! Het is de juiste beslissing, mijn boek op het eiland te blijven schrijven en te zorgen voor voldoende afwisseling van beweging en ontspanning. Mijn persoonlijke Werken En Reizen heeft me heel goed en met deze energie, ik moet nu gaan, de komende weken, tot mijn manuscript indienen. Mijn boek zal verschijnen in het late voorjaar van 2016. Een concrete datum is er nog niet….het blijft spannend! 😉

Geef een reactie