Mijn favoriete klassieke groene thee – zelfs voor beginners!

Nadat ik vertelde je over aan het begin van de week, mijn kleine zoete thee-Ritueel in de Ochtend, het gaat goed met mijn groene thee Bijzonder. Vandaag heb ik mij wijden aan een onderwerp dat u interesseert, natuurlijk branden. Welke rassen zijn jouw favoriete groene thee? Het antwoord komt met het Bericht van vandaag, omdat ik een keer mijn hele koffie-lade op het hoofd, en mij van mijn groene thee favorieten van vandaag en vanaf het begin van mijn gedacht.

Warum-ich-Grüntee-liebe

Die zijn op dit moment mijn favoriete groene thee?

Om de vraag te beantwoorden, ik proefde mij in de laatste paar dagen, alleen de tijd intensief door mijn thee-vel. Ik denk dat zo veel groene thee heb ik niet dronken in een lange tijd. Heerlijk en zeer intens was het! 🙂 Nu mijn 5 favoriete groene thee, en ik stel ze aan u voor.

1. Sencha Miyazaki van de Tee Kontor Kiel

De Sencha Miyazaki is echt een Must-Have voor groene thee liefhebbers, want het is zo mooi beschreven. Deze Japanse groene thee ruikt en smaakt – in vergelijking met mijn andere groene thee – zeer fruitig en heeft een mooie, heldere groene kleur in het Kopje. Op hetzelfde moment, Sencha Miyazaki heeft de typische Umami smaak. Hij is een van de beste Sencha thee, maar heeft tegelijkertijd voor een goede prijs!

 

Sencha Miyazaki

2.Bio Jeju Island / Seogwang tweede flush van de Tee Kontor Kiel

De biologische Jeju Island / Seogwang is “mijn eerste liefde”. Toen ik begon met klassieke groene thee, ik wilde niet te veel geld uitgeven voor koffie en heb ik besloten om mijn eerste order voor deze groene thee. Ik heb er nooit spijt van gehad! Deze koreaan groene thee heeft een super prijs-smaak-verhouding. Hij is een zeer aromatische, dagelijks groene thee die zowel zoet in de smaak met een beetje meer “umami”. Dit vond ik als beginner is groot en hij is nog steeds een van mijn favoriete!

Jeju Island Seogwang

3. Seogwang Sencha BIOLOGISCHE thee Gschwendner

Ook van de jonge koffie-groeiende gebied Seogwang in Zuid-Korea Seogwang Sencha komt in de biologische kwaliteit. Het smaakt nog veel meer intense en fruitige dan de Jeju Island / Seogwang. Op hetzelfde moment, het is voor mij een mooie dagelijks groene thee drink ik opnieuw en opnieuw!

Tee Gschwendner Seowang Sencha

4. Biologische Gyokuro thee, Kostbare Dauwdruppels van de Tee Kontor Kiel

Dit Gyokuro is echt iets heel bijzonders. Hij is een eerste klas groene thee, en is gewoon een droom! Hij is bijzonder tijdrovende teelt en het Oogsten zeer zacht en bloemig-fruitige smaak! Ook de groene thee kleur is prachtig! De smaak, het is geschikt voor beginners, maar door zijn trots prijs meer voor de echte groene thee-Fans!

Gyokuro

5. Phoenix Ogen van de Tee Kontor Kiel

In de vijfde van mijn favoriete groene thee, ik had er ook rekening mee houden: Phoenix Ogen! Deze thee heeft mij gezonden Angelika van de Tee Kontor Kiel te Proberen en ik ben gewoon verbaasd. Hij is eigenlijk een heel klassieke groene thee, maar ik reken het toch, want het is niet gearomatiseerd in de eigenlijke zin. Zijn opgerolde thee bladeren zien eruit als kleine kunstwerken, zodat u kunt giet nauwelijks met warm water, maar dan met een heerlijke smaak. Ik hou van Jasmijn thee en dit is zo zacht en bloemig, zonder te opdringerig!

Phoenix Eyes

Nu weet je mijn groene thee favorieten! Ik hoop dat u probeert een of de ander eens weet wat kan het zelfs al. Sommige soorten zijn ook geschikt voor groene thee beginners (Jeju Island Seogwang of Phoenix Ogen), maar volgt dit thema, een extra post waarin ik vertel je van mijn begin, en mijn entry-level Teetipps link.

Als uw wil ik graag meer in het thema van de groene thee in, dan geef ik je twee boeken aanbevelingen:

%image_alt%%image_alt% %image_alt%%image_alt%

De wereld van de thee beschrijft de complete wereld van de thee (niet alleen groene thee) met de verschillende groeiende regio ‘ s, het oogsten van methoden, etc. – om het leuk om een breed Overzicht van en inzicht in de thee wereld een betere plek! Een speciale treasure is een nieuwe groene thee boek van Rosina sonnenschmidt, schrijft zeer liefdevol en poëtisch over groene thee en de helende werking! Ik heb het boek onlangs en bladerde het lijst is op de top van mijn wensen!

De meeste van mijn thee (niet alleen groene thee) ik door de manier van op de Tee Kontor Kiel, de leukste thee winkel ooit. Ik was nog maar een paar jaar geleden al een keer daar en ik heb persoonlijk gekocht koffie, maar vandaag heb ik rechtstreeks bestellen in de Online-Shop van liefde Angelica en de liefde van Oliver. Een grote selectie, grote koffie-beschrijvingen, snelle verzending, en liever ook contact Teebegeisterten mensen! Daarnaast koop ik meer thee bij de thee Gschwender, als ik recht in de Braunschweiger centrum en me leven door het bereik op te snuiven.

Geef een reactie