Blog-Parade: Mijn Favoriete Boeken Van 2012

Vandaag is er een iets andere Post van mij. Liefde Katrin uit het boek van de snaren heeft, in feite, genoemd naar een literaire blog parade, ik zou willen volgen. Ik heb ontdekt dat er in 2012 enkele van de geweldige boeken die mij erg enthousiast. Ik ben een boekenwurm. 😉

Blogparade Bücher 2012

Dus hier is Kathy ‘ s vragen en mijn antwoorden:

Wat was het boek in het afgelopen jaar, ik heb beloofd me weinig, dat verrast me, maar dan positief?

Hier moet ik nog twee boeken: een roman en een non-fictie boek.

Als een roman, een boek kwam in mijn hoofd: “De honderd jaar oud, die klom uit het raam en verdween” van Jonas Jonasson. Aangetrokken door de grappig klinkende titel die ik heb. voor mij in de boekhandel en de blurb door te lezen en dacht: “Hm, dat is een ander soort verhaal, Geef het een keer te proberen!” Als ik lees, en toen pakte me, het verhaal meteen. Ik moest lachen om het deel tranen, want het verhaal is zo absurd en de auteur heeft een hilarische schrijfstijl. Voor mij heeft het boek erg enthousiast! Een geweldig boek nu voor de lange, donkere avonden!

%image_alt%

%image_alt%

De meest baanbrekende non-fictie boek van 2012 was voor mij “De SCHONE ETEN DIEET Opgeladen” door Tosca Reno. Ik kocht het omdat vele andere collega-Bloggers hebben gemeld, en ik was aan het begin van 2012, mijn verandering in het dieet. Hoe goed het boek is, naar mijn leesgedrag: om te lezen ik begon met een Kindle Versie op mijn iPhone, ik kon niet stoppen, en ik heb de helft van het boek op deze nietige scherm, ik kon bladeren per 10 seconden, lezen!! Maakt niet uit, het boek heeft een cilinderinhoud van mij! Kan ik met een goed geweten: Dit boek heeft mijn Bijbel van voeding! Een absolute aanbeveling voor iedereen die wil om gezond te eten en natuurlijk!

%image_alt%

%image_alt%

Wat was het boek in het afgelopen jaar, ik heb beloofd me een hoop verbaasde mij dan maar op een negatieve manier?

Dit is niet zo eenvoudig te zeggen. Maar als ik moest kiezen, werd het ‘Zelf-Compassie’ van Kristin Neff. Het concept van self-liefde, ik denk dat het is volledig responsive, en ik leer nog steeds, in mijn leven. Echter, het boek is geschreven in een zeer droog en wetenschappelijk. Heel anders dan ik had verwacht.

Veel beter is om dit onderwerp, de hartverwarmende boek, “De innerlijke vriend” door Thomas Hohensee. Dit brengt de lezer echt leuk en helpt prachtig, om te leren van het concept voor de behandeling van de wijnvelden in het dagelijks leven.

%image_alt%

%image_alt%

Dat was mijn persoonlijke auteurs-nieuwe ontdekking in het afgelopen jaar en waarom?

Barbara Sher. De auteur heeft geschreven een aantal prachtige titel, de reis van zelf-ontdekking mij vergezellen op mijn persoonlijke. Vooral geweldig vond ik de boeken van “ik kan niets doen als ik wist alleen wat ik wil” en “Je hoeft niet te beslissen of je een duizend dromen”.

%image_alt% %image_alt%

%image_alt%

Wat was mijn favoriete Cover in het afgelopen jaar en waarom?

Ha, dat is zeer duidelijk! Het Vis-à-Vis reisgids voor de staat Californië. De titel van het beeld is het beeld van de West kust. Ik heb gekeken naar het zo vaak vol Reislust en ik op onze reis vooruit. Natuurlijk, de gids was ook in Californië. Maar het is niet alleen de titel van het beeld is klasse! Het was voor mij een van de beste reisgids voor spanje! En we hadden een paar om uit te kiezen…

%image_alt%

%image_alt%

Welk boek wil je strikt in 2013, lezen en waarom?

Ik zou graag lees het nieuwe boek van Cecelia Ahern: Honderd namen. Ik heb ook gewoon “het Vinden van een Baan, dat maakt je gelukkig” door Angelika Gulder gekocht. Mijn ware roeping op het spoor! Dit boek brengt naar mijn hart gewoon op het juiste moment te Kloppen. Misschien wel beter dan een romance novel?! 🙂

%image_alt%

%image_alt%

%image_alt%

%image_alt%

Ik kan nu al zien: dit jaar, 2013, zal ik zeker met het vinden van geweldige boeken en lezen dat brengt mij op mijn weg naar een zelf-bewust te leven, of om gewoon voor de lol.

Liefde, Kristin

Geef een reactie